Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daje się czesać, ale te dredy są tylko do strzyżenia. On tylko reaguje nerwowo na naszych panów, no ale oni go wsadzili za kraty, to znaczy łapali na terenie zakładu karnego, który jest od nas rzut beretem. Czip to im pamięta:evil_lol:
Jutro być może ściągnę mu już ten lampion głowy to będzie spokojniejszy.

Posted

wpadłam zobaczyć co się u chłopaka dzieje,a tu biedak stracił klejnoty zokazji świat, co za przewrotność.
Może by mu jakiś pakiet ogłoszeń wykupić? ale ze zdjęciami w nowej fryzurce.

Posted

Jutro jedzie. Mam nadzieję ,że mi samochodu nie utytła ....:shake:[quote name='monika55']Zabrałyście go do fryzjera? Flejtuch taki, nie da sobie porządnie sprzatnąć boksu i utytłany taki.[/QUOTE]

Posted

Minęło dwa tygodnie od kastracji, więc Chipa zaszczepiliśmy i zaczipowaliśmy. Jeszcze fryzura i wio do domu! Założę sie że po odnowie biologicznej wpadnie komuś w oko;)

Posted

Fryzjer jest ....o 8.00 rano.;) Ja będę w schronisku ok. 7.15. Ania powinna być ok. 7.30. Możemy z nim pojechać - jeżeli masz ochotę razem z nami uczestniczyć w tej przemianie to zapraszamy do wspólnej podróży do Psiej Krainy Piękności ...:evil_lol: