Brucio Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 ksiaze sie przypomina !!!:razz: :razz: :razz: Quote
Toska Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 znalazłam takie ogłoszenie na stronie "kundla burego ": przyjmę nieodpłatnie młodego kundelka lub pekińczyka z okolic Krakowa -tel 012-270-52-60/wieczorem/ może warto by spróbować tam zadzwonić ? wiem , że nasz pekinek młody to nie jest , ale kto wie ? Quote
malagos Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 I co Kiwi, dzwoniłas? Kocham pekińczyki i proszę, zebyś mu znalazła dobry domek, zrozumiano?:cool3: Bo Ci przywiozę ratlerka, jamniczka, kundelka czarnego, kundekla rudego i garstkę innych zwierzatek!:evil_lol: Quote
kiwi Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 o kurde dzisiaj mi uciekło :( nie wiedzialam ze dzisiaj sie tak szybko skonczy w tej chwili weszlam do domu ide na obiadek i wracam do dogo;) Quote
oktawia6 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 kiwi napisał(a): nie chce,chce tylko szczeniaka niech spadają-szczeniaka-może najlepiej żywej zabawki maskotki-to piesek 11 letni-dla poważnej osoby, świadomej adopcji-a nie maskotki 3 miesięcznej na kolejne 3 miesiące... Quote
AgaG Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 ja myslę, że pani magda go nie odda :lol: Quote
oktawia6 Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 bo ja też coś tak czuję-chyba, że chętna/chętna tak ją zwali z nóg że odda-ale póki co ma go przy swojej piersi-wszędzie z nim chodzi-ona już go pokochała...:p Quote
oktawia6 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 i jak u mojego słodziaka? zostaje u swojej opiekunki jednak:razz: :lol: ? Quote
kiwi Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 jak Pani Magda miala na tymczasie cokolwiek innego to dzwoniła co chwile raportowac ze cos nei tak, albo wogole czy juz domu szukamy a tu o pekinczyku dziewnym trafem nic nie mowi ;) ale wiem ze nei ejst znowu tak rozowo, on jest niejadek na dodatek zalotnik i suczka Pani Magdy ma go momentami dosc Quote
kiwi Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 ano dzisiaj powiedzialam Pani Magdzie, ze powiemy o Johnym w programie i po pol godziny oddzwoniła, zeby nic nie mowic, bo ona juz uzgodniła z mezem ze Johny zostaje;) jest niekłopotliwy, nic go eni inetersuje i przez pierwszy tydzien prawie nic nie jadł, wiec szkoda juz mu mieszac w glowie ;) ja cos tak czułam ze ten pekinio zostanie;) co prawda Pani Magda ma juz menażerie calaa i mam nic juz nie przywozic na tymczas;) no, ale Johny ma dom :) Dziekuje Pani Magdo!!!!! :Rose: Quote
iwonamaj Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Czułam to od początku!!! Gratuluję Pani Magdzie trafnej decyzji i pozdrawiam!!! Quote
AgaG Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: CUDOWNIE!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
oktawia6 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 ja to wiedziałam!!! to było jasne!!!!:bigcool: :cunao: :Cool!: tylko teraz na Już w nowym domu można przenieść!!! Quote
AgaG Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 no jak można było takiego cuda nie chcieć!!!! Quote
kiwi Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Niestety nie mam dobrych wiesci.. Johny umiera, wlasnie dzwonila do mnie Pani Magda... :( Od dawna byl coraz slabszy, ma liczne guzy, niestety zostalo mu kilka godzin... najwazniejsze ze ostatnich kilka tygodni spedzil w dobrym cudownym domu, gdzie byl kochany i mial wszystko co tylko zapragnal... Był przyjacielem małego Przemka, spał w łózeczku a reszta zwierzynca go szanowała jako starszego pana i mu nie dokuczała Badzmy myslami z Pani Magda, tak wiele zrobila dla Johnego.... Quote
Patia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 :-( - bo Johny odchodzi :multi: - bo nie odchodzi w schronisku ale kochany i otoczony opieką w domu Pani Magdy , Pani Magdo, dziękujemy w imieniu Johnego! Quote
.Ania. Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Dopiero dzisiaj to przeczytałam :-( Johny - cudeńko maleńkie, tak krótko cieszyłeś się nowym, cudownym, domkiem :-( Quote
oktawia6 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 dopiero po tak długim czasie się dowiedziałam-subskrypcja zniknęła to niesprawiedliwe:shake: :placz: :placz: :placz: :cry: :cry: :cry: :wallbash: :flaming: trzeba zmienic tytul wątku:-( i mod niech przeniesie za TM:sadCyber: Quote
oktawia6 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 proszę moderatora o przeniesienia za TM:roll: Quote
oktawia6 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 pamiętam maleńki............. [SIZE=3] Quote
Recommended Posts