Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sunia2000']Kontaktowałam się z dt Viki-jak tylko widzi kota to długa za nim i wcale nie do zabawy tylko żeby go zjeść:( Jeszcze dziś ma dojść do bliższej konfrontacji Viki i kota, żeby się upewnić. Kobiety zainteresowanej nie zbyłam, prosiłam żeby zadzwoniła jutro jak już będę mieć pewność jak Viki reaguje na koty.[/QUOTE]

Jeśli kot sie nie boi i nie ucieka to zazwyczaj pies go nie rusza.
Zawsze bylam bardziej kocia niz psia - to moje wlasne obserwacje.

Ale co zrobi Vikunia - zołzunia ?

Posted

[quote name='sunia2000'] Jeszcze dziś ma dojść do bliższej konfrontacji Viki i kota, żeby się upewnić. [/QUOTE]

Były te testy na kota ?

Posted

Pani zadzwoniła drugi raz, oznajmiła, że mąż ją przekonał, że Viki to za duży pies. Pamięta jak musieli nosić na rękach chorą rottkę i nie chcą jednak już dużego psa na wypadek gdyby sytuacja się powtórzyła i Viki na starość siadłyby nogi. Ehh....to jednak nie Ci ludzie zaslugują na Vikunie:(

Posted

Zapraszam serdecznie na bazarek dla dwóch wrocławskich biedaków, w tym oczywiście dla Vikuni:[url]http://www.dogomania.pl/threads/219633-Psio-pa%C5%84ciowy-dla-Viki-i-Atosa-do-21.12.-11-do-godz-20.00?p=18220646#post18220646[/url]

Posted

[quote name='sunia2000']Zapraszam serdecznie na bazarek dla dwóch wrocławskich biedaków, w tym oczywiście dla Vikuni:[url]http://www.dogomania.pl/threads/219633-Psio-pa%C5%84ciowy-dla-Viki-i-Atosa-do-21.12.-11-do-godz-20.00?p=18220646#post18220646[/url][/QUOTE]

Zajrzę oczywiście.

Posted

[quote name='sunia2000']Pani zadzwoniła drugi raz, oznajmiła, że mąż ją przekonał, że Viki to za duży pies. Pamięta jak musieli nosić na rękach chorą rottkę i nie chcą jednak już dużego psa na wypadek gdyby sytuacja się powtórzyła i Viki na starość siadłyby nogi. Ehh....([/QUOTE]

Ale z tego co wiem przecież Viki jest średniej wielkości, chyba sporo mniejsza od rotweilera ?

Posted

[quote name='sunia2000']A nie chcesz kolejnej suczki o imieniu Viki?:)[/QUOTE]

Chyba przestraszylaś Pawła ... bo juz nie pojawil się więcej u Viki ...

Posted

[quote name='barb']Chyba przestraszylaś Pawła ... bo juz nie pojawil się więcej u Viki ...[/QUOTE]

Paweł pamiętam, że jesteś zapsiony i obciążony deklaracjami ale moze kupisz chociaż kalendarz na Vikuniowym bazarku ?

Link Sunia wkleiła parą postow wyżej.

Posted

[quote name='Agula99']Vikusiu zaglądam, pamiętam, pozdrawiam i ciągle trzymam kciuki!! :)[/QUOTE]

A bylaś na nowym bazarku Viki ?

Posted

[quote name='Agula99']Byłam, ale niestety jestem spłukana i nie ogarniam już tego wszystkiego.[/QUOTE]

Ja też.:shake: Ale bazar fajny nie? :lol:I nawet dobrze idzie jak na razie.:roll:
Tylko kalendarze mogłyby mieć większe powodzenie.;)

Posted

[quote name='Agula99']Kalendarze super!! Właśnie one powinny schodzić, ja już mam kalendarze na nowy rok, z psami, kotami,końmi!!! I wsparłabym Vikunię, ale niestety zero, zero, zero!!![/QUOTE]

Ja kupilam jeden na poprzednim bazarze jak dostanę to Ci napiszę czy fajny.

Posted

[quote name='pawel1w25']Ostatnio miałem przerwę w zaglądaniu na wątki . . .
Te kalendarze to jeszcze aktualne ?[/QUOTE]
To witamy po przerwie:)
Tak, kalendarze aktualne, można je zakupic na tym bazarku:[url]http://www.dogomania.pl/threads/219633-Psio-pa%C5%84ciowy-dla-Viki-i-Atosa-do-21.12.-11-do-godz-20.00/page4[/url]

Posted

[quote name='karolciasz28']Vikuniu podczytuje twój wątek i mam nadzieję ze przed świętami zrobię ci trochę ogłoszeń :)[/QUOTE]

Karolciu, jeśli nie zdążysz przed to zrobisz po świętach. ;)

Weż tylko ten nowy tekst :lol: