beta ata Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 WAŻNE ! Wpłaty na Rufuska prosze opisywać "Rufusek". Quote
BUDRYSEK Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 bezpieczne sa tylko te psiaki ktore ida do Tersy Borcz i ihabe...o ile uda sie je wyciagnac? reszty nie wyciagniemy bo nie ma gdzie ich przetrzymac Quote
azalia Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 No ,a Rufusek i Czarnuszek które idą do bety aty? Quote
beta ata Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Rozmawiałam z Teresą Borcz. Transport dla Rufuska i Czarnuszka(nazwanego Fifi, choc to imię trzeba będzie zmienić, bo tak ma na imie jedna z moich suczek) prawdopodobnie będzie w piątek. Chce "zaklepać" psiaki i wykupić dopiero w piątek przed transportem, bo nie ma gdzie ich przetrzymać do piątku. Martwi mnie to bardzo i natychmiast zaczynam ze zdwojona siłą pracować nad rozwiazaniem. Chcę albo załatwić szybszy tranport albo miejsce na ich przetrzymanie do piątku. Tak więc znikam stąd teraz i postaram sie coś zorganizować. Quote
beta ata Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Budrysek , podaj mi konto. Chcę dać od siebie na wykup Rufuska, ale nie mam jak... Quote
BUDRYSEK Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='beta ata']Rozmawiałam z Teresą Borcz. Transport dla Rufuska i Czarnuszka(nazwanego Fifi, choc to imię trzeba będzie zmienić, bo tak ma na imie jedna z moich suczek) prawdopodobnie będzie w piątek. Chce "zaklepać" psiaki i wykupić dopiero w piątek przed transportem, bo nie ma gdzie ich przetrzymać do piątku. Martwi mnie to bardzo i natychmiast zaczynam ze zdwojona siłą pracować nad rozwiazaniem. Chcę albo załatwić szybszy tranport albo miejsce na ich przetrzymanie do piątku. Tak więc znikam stąd teraz i postaram sie coś zorganizować.[/QUOTE] nie ma opcji zaklepania Quote
ŚWIAT Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Nie mogę tak siedzieć bezczynnie. Osiwieję. Chociaż ogłoszenia mu zrobiłam (na razie na Katowice, namiar na Budrysek, jakby co zmieni się) [URL]http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-liczny-Rufusek-prosi-o-dom-W0QQAdIdZ288403558[/URL] [URL]http://katowice.olx.pl/item_page.php?Id=213479490&ts=1307377898[/URL] [URL]http://tablica.pl/oferta/sliczny-rufusek-prosi-o-dom-ID8bI3.html#contact[/URL] Quote
beta ata Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Sa dość pozytywne wiadomości, ale zdanie relacji pozostawiam tym, którzy tam byli, bo nie obeszlo sie bez kłopotów. Za to jest nadzieja, że może uda sie tam zakończyć ten horror raz na zawsze. Oby! Quote
ŚWIAT Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Oby - czekam gryząc palce i pijąc 5 dziś kawe z nerwów Quote
BUDRYSEK Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 w czw zabieram Rufuska i reszte psow, w pt moge zabrac go do wrocka czy mozesz beta a. odebrac go, czy trzeba cos innego kombinowac? Quote
MakS Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Przelew zrobiłam 10 min temu- dostęp do internetu mam mocno ograniczony, więc mam małe opóźnienie Quote
BUDRYSEK Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='beta ata']Dam znać jutro w sprawie transportu.[/QUOTE] mozna je odebrac od pt poznym wieczorem do niedz po poludniu Quote
beta ata Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Budrysku , w sprawie transportu odezwę sie wieczorem. Wpłynęło 50 zł od MakS. Dziękuję bardzo w imieniu kudłaczka! :-) Quote
beta ata Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Mały Rufus bardzo prosi wpłaćcie mu na konto grosik! :-) Quote
beta ata Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Na szczepionkę i na weta wpłaćcie ludzie parę zeta ! :-) :-) :-) Quote
sybil Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 [quote name='beta ata']Mały Rufus bardzo prosi wpłaćcie mu na konto grosik! :-)[/QUOTE] Wpłacę, ale nie wiem na jakie konto, na wątku nie znalazłam numeru:niewiem: Quote
beta ata Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Sybisia , wysyłam konto na pw :-) Rufusek kudłady dziekuje! :-) :-) Quote
BUDRYSEK Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Ruusek juz po kapieli :) i po totalnej zmianie fryzury ;) byl mega zakoltuniony...jedna skorupa, nie bylo innego wyjscia jak troszke go przyciac...wiecej info jak sie uda wstawi zuzlikowa u ktorej Rufusek jest razem z Fifim i Beniem :) Quote
sybil Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='beta ata']Sybisiu , jeszcze nic nie dotarło na konto...[/QUOTE] Nie miało prawa dotrzeć, bo dziś wyszło (zgodnie z zapowiedzią):-D ;-) Quote
Recommended Posts