zuzlikowa Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='ihabe']Moge spróbować coś zrobić przez siatkę jak będę ale w najbliższym czasie to nie nastąpi niestety:-([/QUOTE] [B] Czy ktoś z okolic, może podjechać i zrobić Miśce zdjęcia?[/B]... choć tyle by nie zmarnować ew. czasu na czekanie i zbieranie deklaracji? Myślę, że może nie bedzie trzeba przez siatkę, bo Pan deklaruje gotowość oddania Miśki, więc wyjaśnienie w jakim celu zdjęcia się robi i zrozumienie, że chcemy Miśce pomóc, otworzy i furtkę i chęci Pana. Jej bardzo potrzebne są teraz dobre zdjęcia... jak najlepsze. Może... bo przecież cuda się zdarzają!... uda się w międzyczasie znaleźć jej dom! A w międzyczasie[B] zbierajmy deklaracje..[/B]. jak już wspomniano- czy w jednej,czy drugiej Fundacji- nie przelewa się i potrzebne będą środki chociaż na karmę... na jak długo? Nie wiadomo... miejmy nadzieję, że na długo! Quote
magda222 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Ja deklarowałam chyba 10 zł. Wiem, że to mało, ale w tym momencie nie dam rady więcej wpłacać. Jeśli ktoś ma jakieś fanty, gadżety na bazarek a nie ma czasu wystawić to ja chętnie pomogę i zajmę się tym. Quote
azalia Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Ja też mogę zadeklarować 10zł,wiem że to niedużo,ale nie mam pracy.NIech trochę ludzi da choć po dziesięć złotych i Misia uzbiera na lepsze życie bez łańcucha i na pełny brzuszek. Quote
magda222 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Jak narazie to tłumy na wątek Miśki nie walą... Przepraszam, ale czarno to widzę... Quote
zuzlikowa Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='magda222']Jak narazie to tłumy na wątek Miśki nie walą... Przepraszam, ale czarno to widzę...[/QUOTE] Ano, fakt!... nie walą! :( Dziewczyny, a czy któraś z Was nie znalazłaby troszkę czasu, by zaprosić na wątek Miśki dogomaniaków? ... cały czas mam zapychaną skrzynkę zaproszeniami. Może warto poprosić o pomoc i dla tej starej, nie pięknej i w ogromnej potrzebie suczki? ... może nikt się nie obrazi, a ona tak bardzo potrzebuje pomocy! Quote
zuzlikowa Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='zuzlikowa'][B][SIZE=3]Deklaracje stałe [/SIZE][/B]dla Misi( karma, ew. pomoc w leczeniu): _ ihabe- 20zł _magda222- 10zł _azalia- 10zł ............................................................................................ razem...40zł [B][SIZE=4]Dziękujemy bardzo w imieniu tej starszej suczki[/SIZE], która bezpiecznego miejsca na dożycie potrzebuje. [/B] Wykaz deklaracji także w poście pierwszym.[/QUOTE] Potrzebujemy kwoty choć ok. 200zł... pokryje ona choć koszt wyżywienia tej suni. Quote
zuzlikowa Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='zuzlikowa'][B] Czy ktoś z okolic, może podjechać i zrobić Miśce zdjęcia?[/B]... choć tyle by nie zmarnować ew. czasu na czekanie i zbieranie deklaracji? Myślę, że może nie bedzie trzeba przez siatkę, bo Pan deklaruje gotowość oddania Miśki, więc wyjaśnienie w jakim celu zdjęcia się robi i zrozumienie, że chcemy Miśce pomóc, otworzy i furtkę i chęci Pana. Jej bardzo potrzebne są teraz dobre zdjęcia... jak najlepsze. Może... bo przecież cuda się zdarzają!... uda się w międzyczasie znaleźć jej dom! A w międzyczasie[B] zbierajmy deklaracje..[/B]. jak już wspomniano- czy w jednej,czy drugiej Fundacji- nie przelewa się i potrzebne będą środki chociaż na karmę... na jak długo? Nie wiadomo... miejmy nadzieję, że na długo![/QUOTE] Stale też zwracam się do osób mieszkających w ok. Dąbrowy Górniczej z prośbą o pomoc w zrobieniu suni zdjęć do ogłoszeń... teraz trudno ją pokazać i liczyć,że ktokolwiek zainteresuje się Misią :(. Quote
magda222 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Biorę się za reklamowanie Miśki. Musimy jej pomóc!!! Quote
azalia Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Nikt nie zagląda do Misiulki,nie chcą cioteczki dać jej szansy na lepsze życie.. Quote
magda222 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Ja żebram po ludziach. Wysyłam zaproszenia i prośbę o pomoc. Jadę od 1 strony listy użytkowników. Wysyłam tylko do tych, którzy są aktywni. Jakby ktoś chciał pomóc w rozsyłaniu to dogadajmy się, żeby nie wysyłać 2 razy do tych samych osób. Jestem na 7 stronie dopiero i wysłałam 24 zaproszenia. Idę działać dalej. Edit. Wysłałam narazie 50 próśb/zaproszeń. Acha i pisząc "aktywni" miałam na myśli osoby, które się logowały w ostatnim czasie. Quote
zuzlikowa Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 [quote name='magda222']Ja żebram po ludziach. Wysyłam zaproszenia i prośbę o pomoc. Jadę od 1 strony listy użytkowników. Wysyłam tylko do tych, którzy są aktywni. Jakby ktoś chciał pomóc w rozsyłaniu to dogadajmy się, żeby nie wysyłać 2 razy do tych samych osób. Jestem na 7 stronie dopiero i wysłałam 24 zaproszenia. Idę działać dalej. Edit. Wysłałam narazie 50 próśb/zaproszeń. Acha i pisząc "aktywni" miałam na myśli osoby, które się logowały w ostatnim czasie.[/QUOTE] Dziękuję bardzo Magda... Podnoszę Miśkę i także przyłączam się do prośby Magdy... ...pomózcie pokazać Miśkę- [B]może nie najpiękniejszą, nie najmłodszą, może z problemami... może... ale to właśnie dlatego ta sunia nas bardzo potrzebuje! Bardzo prosimy o deklaracje... pomoc w zrobieniu zdjęć(może ktoś z ok. Dąbrowy Górniczej)... pomoc w ogłaszaniu... pomoc w pokazaniu jej na dogo ... MIŚKA NIE MA ZBYT WIELE CZASU...[/B] a może nie ma go w ogóle? Nikt ostatnio nie widział Miśki. Quote
azalia Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Uratujmy razem Misię,niech pożyje choć te ostatnie miesiące,może lata w przyzwoitych warunkach. Quote
Plicha Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Ja nie mogę dać Misi deklaracji ale będę na wątku i będę myśleć jak pomóc suni. Martwię się jak jej zdrowie, powinien obejrzeć ją weterynarz. :( Quote
Plicha Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Zrobiłam dla Misi bannerek, żeby ściągnąć tu więcej osób: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/204528-8l-Misia-po-ci%C4%99%C5%BCkiej-operacji-zbiera-deklaracje-na-bezpieczne-DO%C5%BBYCIE-%21-Og%C5%82oszenia%21"][IMG]http://img841.imageshack.us/img841/8104/misiat.jpg[/IMG][/URL] Quote
magda222 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='Plicha']Ja nie mogę dać Misi deklaracji ale będę na wątku i będę myśleć jak pomóc suni. Martwię się jak jej zdrowie, powinien obejrzeć ją weterynarz. :([/QUOTE] [quote name='Plicha']Zrobiłam dla Misi bannerek, żeby ściągnąć tu więcej osób: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/204528-8l-Misia-po-ci%C4%99%C5%BCkiej-operacji-zbiera-deklaracje-na-bezpieczne-DO%C5%BBYCIE-%21-Og%C5%82oszenia%21"][IMG]http://img841.imageshack.us/img841/8104/misiat.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] Bardzo dziękujemy :) To, że jesteście też jest bardzo ważne. Dzisiaj będę dalej rozsyłać prośby o pomoc. Kto się może dołączyć? Baaardzo prosimy... Tu chodzi o życie... Edit. Nie umie wkleić banerku tak żeby był podlinkowany... Quote
ANETTTA Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Ihabe czy dasz rade zrobic foty ..bo jak nie to ja podjade jak dasz adres na pv Quote
AGA35 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 o rany , bieda straszna , nie mogę za wiele zadeklarowć ale bo tylko 10 zł ale mam nadziję ze wspólnymi siłami uda się zapewnić misi dobrą opiekę . Quote
Plicha Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 10 zł to dużo :) dzięki temu Misia zbliża się do lepszej przyszłości. Cieszę się że ktoś do niej zajrzy. Quote
BUDRYSEK Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='zuzlikowa']Potrzebujemy kwoty choć ok. 200zł... pokryje ona choć koszt wyżywienia tej suni.[/QUOTE] jeszcze moja skromna dyszka Quote
azalia Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Anetto,jak pojedziesz w sobotę robić fotki to porozmawiej z jej właścicielem,zobacz w jakich warunkach żyje Misia,popytaj co je,jak się czuje,czy był może wet,w co wątpię i dowiedz się jak najwięcej.I upewnij się,czy podpisze zrzeczenie się suni,bo obiecał,dzięki Ci,że do niej jedziesz,będziemy czekać na wieści. Quote
magda222 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='ANETTTA']w sobote pojade ok[/QUOTE] [quote name='AGA35']o rany , bieda straszna , nie mogę za wiele zadeklarowć ale bo tylko 10 zł ale mam nadziję ze wspólnymi siłami uda się zapewnić misi dobrą opiekę .[/QUOTE] [quote name='BUDRYSEK']jeszcze moja skromna dyszka[/QUOTE] Dziękuję Wam kochane :) AGA35 witaj na wątku :) Quote
zuzlikowa Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Dziękuję,że jesteście... Aneta- czekamy na fotki i wiadomości i mocno ściskam palce, by było wszystko dobrze. W weta nie bardzo wierzę, ale nigdy nie zaszkodzi zapytać i sprawdzić! Może w razie czego, uda się zadziałać już dzisiaj( oby nie było takiej potrzeby!). Dziękuję za deklaracje i już zapisuję: BUDRYSEK...10zł AGA35...10zł To bardzo dużo dla tej suni, której tylko my możemy pomóc realnie... niestety nie mamy co liczyć na pomoc Pana( choć myslę, że warto Pana zapytać, czy nie pomógłby choć trochę w pokryciu kosztów transportu Misi. do Fundacji.. choć troszkę, bo i na to będziemy musiały nazbierać lub zorganizować nieodpłatny transport... ale to dopiero w przyszłości, bo teraz najważniejsze zebranie choć 200zł deklaracji na karmę!)... [B]Dziękuję Wam bardzo i za deklaracje, realną pomoc na miejscu i za ściaganie większej liczby osób do tej staruszeczki... za banerek... za każdy klik, który przybliża ją do bezpiecznej przyszłości... baardzo dziękuję...![/B] Za moment uzupełnię deklaracje i banerek wrzucę na pierwszą stronę... Quote
zuzlikowa Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='Plicha']Zrobiłam dla Misi bannerek, żeby ściągnąć tu więcej osób: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/204528-8l-Misia-po-ci%C4%99%C5%BCkiej-operacji-zbiera-deklaracje-na-bezpieczne-DO%C5%BBYCIE-%21-Og%C5%82oszenia%21"][IMG]http://img841.imageshack.us/img841/8104/misiat.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] ... Misieńka być może nie wie, ale ma jednak troszkę przyjaciół :) Quote
Recommended Posts