Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

miło, że nas odwiedzacie :multi:

szkoda tylko, że się tak rozmijamy, ale ja do domu przed 18 nie docieram :angryy:

a spacerek wspólny chętnie, byle nie -nastego kwietnia, bo mam egzaminy gimnazjalne i testy predyspozycji do LO, więc czasu mniej niż zwykle :shake:

zdjęcia małego (ok. 5 miesięcy) :p

a tak się pies ustawia, jak mu nikt nie przeszkadza :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Irys zawsze taki czysty i wyczesany, przynamniej na zdjęciach :evil_lol:

a spacerek wspólny chętnie, byle nie -nastego kwietnia, bo mam egzaminy gimnazjalne i testy predyspozycji do LO, więc czasu mniej niż zwykle

ja też mam testy ;) ale skoro tak późno wracasz to chyba tylko w weekend masz czasu?

Posted

anka11 napisał(a):
Irys zawsze taki czysty i wyczesany, przynamniej na zdjęciach :evil_lol:

ja też mam testy ;) ale skoro tak późno wracasz to chyba tylko w weekend masz czasu?

jak zrobię zdjecia ze spaceru w pole to nie będzie ani czysty ani wyczesany :D

a czas nawet niekoniecznie w weekend, w soboty często są konkursy, a teraz jeszcze FCE zdaję
ale na spacerek się znajdzie czas na pewno xD

Posted

a czas nawet niekoniecznie w weekend, w soboty często są konkursy, a teraz jeszcze FCE zdaję
ale na spacerek się znajdzie czas na pewno xD

jak Ty dajesz radę to ja nie wiem, ja do tych wybitnych to nie należę :diabloti:

ale naprawdę i ma taką czystą brodę.. a to chyba ciężko utrzymać w takim stanie? :P

Posted

anka11 napisał(a):
jak Ty dajesz radę to ja nie wiem, ja do tych wybitnych to nie należę :diabloti:

ale naprawdę i ma taką czystą brodę.. a to chyba ciężko utrzymać w takim stanie? :P

jakoś daję, staram się jak mogę :angryy:

a brodę wycieramy po każdym piciu wody, więc się nie pobrudzi bo nie ma kiedy :p

Posted

:lol::lol::lol: cieszę się jak głupia, bo wróciłam do domu o 13.30 (testy dla kandydatów do szkoły - uczniowie zwolnieni w południe!)

od razu poszliśmy z Irysem i siostrzyczką na rowerku na pole :p

było przemiło, mały poznał nowego kumpla (bokser, 6 miesięcy), chłopcy się wybawili i Iryś śpi :evil_lol:

oto obiecane, spacerkowe zdjęcia:

Posted

[quote name='Fides79']ale macie super teren na spacery :p
http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/xxx/P3233031.jpg no i w końcu widać choć jedno oko ;)

mieszkamy na obrzeżach miasta, więc mamy pola i lasy, a oprócz tego piękny park z zamkiem, ale tam za dużo spacerowiczów, Iryś każdego by chciał starannie poznać :diabloti:

a oczka widać najlepiej na wietrze, albo jak mu zrobię śliczną kiteczkę za pomocą różowej gumeczki do włosów :evil_lol:

Posted

Tekla64 napisał(a):
wialo hihihi a pies szczesliwy
piekny jest, i duzy hihihi
a zarosniety

ten pies jest cały czas szczęśliwy, np. powrót pana po wynoszeniu śmieci go cieszy
ciekawą ma filozofię życiową :D

a zarośnięty, bo nie mamy nakładki dystansującej na maszynkę :angryy:(o właśnie, może ktoś słyszał o nakładce, która pasuje na ningbo max 45 ?)

Posted

wilczy zew napisał(a):
:angryy: :mad:

To się robi za pomocą nożyczek!

witamy w naszej galerii

ależ skąd, nie obciacham mu samej grzywki, wyglądałby jak idiota :D
jak go będziemy całego psuć to grzywką też się zajmiemy ;]