Em_ Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='Asior']helooooł, nie dalej jak kilka postów w górę pisałam że wrzuciłam info o manifestacji na naszą str KTOZ-u.. oczywiście oprócz Andzi nie zauważył tego nikt.. po co. lepiej rozpaczać, ze żadna organizacja tego nie zrobiła :roll: ehhh[/QUOTE] Przepraszam, nie miałam dotąd przyjemności, odszczekuje - hau hau - a jak szanowna organizacja się nazywa? Bo ja tu poniekąd nowa, a rozpoznać te wszystkie skróty niełatwo, pardon. Quote
Asior Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 a szanowna organizacja nazywa sie KRAKOWSKIE TOWARZYSTWO OPIEKI NAD ZWIERZĘTAMI.. nie wiem po to ten sarkazm :roll: chociaż jak widzę, to tu nagminne.... ehhh Quote
Pies Wolny Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='Em_']Ja tu siedzę "w tem temacie" jak pies (nomen omen) od początku (od jakiegoś 680 postu czy 870) i nie zauważyłam twojego Wolny Psie głosu wolnego wolność ubezpieczającego w kwestii odżegnywania od pomysłu ogłoszenia, być może się mylę, tedy odszczekam. Jak teraz zaczniecie analizować wstecz "a nie mówiłem", to mnie chyba szlag trafi. Potter, niestety, zostaliście, zostalismy sami, wraz z rzesza.[/QUOTE] Wielce czcigodna Em czytaj proszę ze zrozumieniem. Napisałem "pomysł na sponsorowany artykuł od początku uważałem za chybiony lub przestrzelony i się niestety sprawdziło. Dlatego też nie deklarowałem dokładki." co nie znaczy, że o tym pisałem wcześniej. Po prostu się nie świadomie nie dokładałem. A znalazłaś prośbe do ANdzi o sprawdzenie możliwości wydrukowania plakatów ? Po drugie : W CZYM POTTER ZOSTAŁA SAMA ???? ze swoim apelem ? każdy może swój napisać i podpisać. Wszyscy tu dalej działają w interesie psów z Dymin. Nawet niektórzy nie mogą już przestać, bo konie w biegu. Oczekuję ....wiesz na co? otóż na rozsądek , odszczekiwać nie musisz , wiem co mówię i piszę - póki co, oczywiście, bo natura figle płata .... Quote
Em_ Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='Asior']a szanowna organizacja nazywa sie KRAKOWSKIE TOWARZYSTWO OPIEKI NAD ZWIERZĘTAMI.. nie wiem po to ten sarkazm :roll: chociaż jak widzę, to tu nagminne.... ehhh[/QUOTE] A po to ten sarkazm, ze jak widzę, co się dzieje, to trudno tryskać entuzjazmem. Bardzo przepraszam, naprawdę nie mialam dotad przyjemnosci (ale to bezosobowo i bezorganizacyjnie, po prostu przykro mi, ze te organizacje, które darzyłam zaufaniem, olaly rowno kweste manify. Z tym większą przyjemnoscia /bez sarkazmu!:-)/ zapoznam sie z KTOZ, naprawdę nie znałam.) Quote
Pies Wolny Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='Potter'][B]Nie ma takiej opcji, aby w tej chwili trafił do nas jakiś pies z Dymin.[/B] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: A jeśli już się mamy licytować, ile kto włożył w sprawę kasy - nasze dotychczasowe wymierne koszty na podstawie faktur: - 160,50 zł - koszty 2 sekcji zwłok (Gafa, Lunek) - 439,55 zł - koszty wysyłki listów poleconych w sprawie schronu[/QUOTE] Wybrałem siebie na prowadzącego tę licytację ( nikt mnie o to nie prosił co prawda, więc może mnie ktoś w dupę kopnąć - ehhh lubię ryzyko), pojadę po bandzie .... A Emir wydała tyle : [quote] w związku z informacjami , które ukazały się na bf, a dotyczą kosztów poniesionych pozwalam sobie zamieścić specyfikację kosztów, jakie dotąd poniosła fundacja "Emir" [U]Koszty poniesione przez Fundację EMIR: na dzień 13.11.2010[/U] 1) wyjazd do Kielc 3 x 2 samoch. x 400 km .............................2.160, 2) ARRAS – Stagloban 10 ml............................... 400, – -badanie wet.........................................40,- – odrobaczenie........................................40,- – Frontline ............................................45,- 3) PIPI – Stagloban 5 ml....................................200,- – antybiotyk x 7 ................................ 105,- – badanie wet. .........................................40,- – odrobaczenie...................................... 10,- – odpchlenie.............................................10,- 4) PCHEŁKA – -odrobaczenie ..................................................15,- – Frontline...........................................................35,- – badanie wet......................................................40,-. 5) materiały i dokumentacja dla prokuratury, posłów, Kancelarii Prezydenta, organizacji zagranicznych urzędników............................................ .1670,- 6) opłaty pocztowe.......................................255,- 7) wpłata do GW........................................ 165,- ------------------------------------------------------------------ razem......................................................5.230, ======================================= [/quote] Quote
Asior Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='Em_']Z tym większą przyjemnoscia /bez sarkazmu!:-)/ zapoznam sie z KTOZ, naprawdę nie znałam.)[/QUOTE] to nawet się nie przyznawaj :eviltong: zapraszam na naszą stronę... [url]http://www.ktoz.krakow.pl/[/url] oraz do poczytania naszych interwencji.. [url]http://ktoz.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?477639[/url] nie można nam zarzucić, że nic nie robimy.... W sprawie krzyczek też byliśmy tymi działającymi ....i aktywnie biorącymi udział... Quote
Em_ Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='Pies Wolny']Wielce czcigodna Em czytaj proszę ze zrozumieniem. Napisałem "pomysł na sponsorowany artykuł od początku uważałem za chybiony lub przestrzelony i się niestety sprawdziło. Dlatego też nie deklarowałem dokładki." co nie znaczy, że o tym pisałem wcześniej. Po prostu się nie świadomie nie dokładałem. A znalazłaś prośbe do ANdzi o sprawdzenie możliwości wydrukowania plakatów ? Po drugie : W CZYM POTTER ZOSTAŁA SAMA ???? ze swoim apelem ? każdy może swój napisać i podpisać. Wszyscy tu dalej działają w interesie psów z Dymin. Nawet niektórzy nie mogą już przestać, bo konie w biegu. Oczekuję ....wiesz na co? otóż na rozsądek , odszczekiwać nie musisz , wiem co mówię i piszę - póki co, oczywiście, bo natura figle płata ....[/QUOTE] 1. Gadaj zdrów (cyt.: "co nie znaczy, że o tym pisałem wcześniej"). Trza było. Pisać. 2. Cyt.: "[I]W CZYM POTTER ZOSTAŁA SAMA ????"[/I] Czy widziałeś podpisy pod listem? :-) Na moje rozeznanie jest trochę organizacji prozwierzecych w tE_m kraju. Quote
Pies Wolny Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Em jeśli mi nie wierzysz, że ten list nie nadaje się w tej wersji do firmowania go przez jakąkolwiek organizację to Ty se gadaj zdrowa. Co ja na to mogę ? Mogę np zaproponować Ci udaj się do prawnika po poradę. Prawnik - należy rozumieć : Prokuratora, Sędziego, Radcę Prawnego , Adwokata. PS. To Ty mi zarzuciłaś trele morele , bo nie widziałaś, żebym ...pisał. Otóż uznałem, że nie będę pisał i nie będę popierał. Już Ok ? No to czekam ..... :razz: halo ...:lol: Nie zawsze, jak dowodzi historia tego wątku, trzeba paplać. Quote
Majaa Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='Em_']Majaa, wyjaśniam po raz enty - NIE MA ŻADNEGO POBIERANIA PROWIZJI ZA WYMIANĘ WALUT. To był pewien błąd kogoś, kto nieświadomie zamieścił te informacje, i ja nadal każdemu będę cierpliwie to wyjaśniać. Oplata, niewielka, dotyczy tylko operacji bankowej (rzędu - wedle mej wiedzy, zresztą to zależy od banku, nie od sumy - 10 zl.).[/QUOTE] Przepraszam, że nie doczytałam............ Znam i prowizje i opłaty z doświadczenia biznesowego Teoretycznie dzialamy wszyscy po tej samej stronie barykady.............. :loveu: Doczytałam teraz wątek do końca ........... Nie chce mi się nawet komentować! Mogę tylko podziękować mojej intuicji .......... za wyważenie teraz, a nie wojnę z potter, a nam akurat wisi kilka nie rozwiązanych problemów Quote
li1 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Czy Potter jest osoba prywatna czy organizacja ? Emir jest fundacja i mogla wydac te 5230 zl m.in dzieki mnie, jako jednego z darczyncow. Quote
Odi Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='"Potter"'][B]Nie ma takiej opcji, aby w tej chwili trafił do nas jakiś pies z Dymin.[/B] Działamy tutaj w 2 dziewczyny, obrabiamy samodzielnie całe południe województwa, budujemy własne schronisko, ledwo udało nam się skończyć stawiać hotel, za którego jeszcze długo będziemy spłacać długi. Ja w tej chwili utrzymuję w domu 7 psów. Mogłybyśmy się wypiąć na problemy kieleckich organizacji (jest ich tam teraz 4, o ile dobrze pamiętam) ze schroniskiem, zbudować swoje i spokojnie zajmować się psami z Jędrzejowa. Roboty tu, i bez sprawy Dymin, mamy pod dostatkiem. Ale zaangażowałyśmy się w walkę ze schronem, bo uważamy że tak trzeba, że tego nakazuje poczucie przyzwoitości i solidarności. Robimy ile możemy, a i tak za dużo jak na siły 2 osób. Dlatego będziemy wdzięczne za niewysuwanie pod naszym adresem "propozycji nie do odrzucenia" i stawianie nas pod murem. A jeśli już się mamy licytować, ile kto włożył w sprawę kasy - nasze dotychczasowe wymierne koszty na podstawie faktur: - 160,50 zł - koszty 2 sekcji zwłok (Gafa, Lunek) - 439,55 zł - koszty wysyłki listów poleconych w sprawie schronu [/quote] :crazyeye: POLAM - wszystko jasne. Natomiast Pies Wolny uważa, iż powyższa iluminacja wywodzi się z OSRAM. [quote name='"Potter"']Po pierwotnym wyrażeniu chęci sygnowania listu do Gazety Wyborczej, kolejne organizacje jedna po drugiej wycofały swoje poparcie: [B]Fundacja Azylu pod Psim Aniołem[/B] - po kilku przegranych w sądzie sprawach o zniesławienie i konsultacji ze swoją kancelarią prawną, podpisanie się pod listem uważają to za zbyt duże ryzyko dla siebie, aczkolwiek nadal deklarują nam swoją pomoc w sprawie schronu [B]Viva![/B] - bardzo przepraszają, ale po rozmowie ze swoją prawniczką nie mogą podpisać listu z ostatnim akapitem [B]TOZ i ŚTOZ[/B] - na agitację polityczną się nie piszą [B]Emir[/B] - początkowo Krystyna udzieliła zgody, jednak dzisiaj Pani Prawnik Emira w lodowatej formie poinformowała mnie, iż dopatrzyła się w liście "wielu błędów prawnych", po czym podjęła "nieodwołalną i słuszną decyzję o nie wyrażeniu zgody na podpisanie listu" [B]Komitet Pomocy dla Zwierząt Tychy[/B] - jako jedyni bez zastrzeżeń godzą się podpisać list - jednak pomimo to nie umieszczę pod treścią ich nazwy z czystej przyzwoitości - jeśli mają być z tego kłopoty (a będą na pewno, liczę się z tym od początku), to po co mają się stać udziałem organizacji, która w sprawie nie działa, aczkolwiek jest nam bardzo życzliwa Tak więc pod listem podpisze się jedynie [B]Stowarzyszenie Obrona Zwierząt[/B]... I nawet dobrze - po co ktoś ma potem mieć do nas pretensje, że naraziliśmy go na sprawę sądową. Sama ten list napisałam, a więc sama się pod nim podpiszę, jestem gotowa na ewentualny proces o zniesławienie, ba... jestem gotowa nawet na wyrok skazujący. Nie ja pierwsza i nie ostatnia. Jestem gotowa na wszystko, byle tylko jak największa liczba kielczan poznała prawdę nt schroniska i władz miasta. Prawdę niezafałszowaną przez kolejne publikacje prasowe i mniej lub bardziej udane reportaże. [B][SIZE=3]I nie interesuje mnie, co będzie jeśli Lubawski ponownie wygra wybory. Będzie, co będzie. A na razie - wszystko się może zdarzyć, bo piłka jest nadal w grze. A my musimy zrobić wszystko, żeby potem bez wstrętu móc spojrzeć w lustro, wiedząc że w najważniejszym momencie, bez kunktatorstwa i oportunizmu, zrobiliśmy wszystko co w naszej mocy, aby łajdaków odsunąć od władzy, a oprawców ukarać. Bo niektórzy chcieliby się z łajdakami i oprawcami dogadać i na wszelki wypadek nie robić sobie z nich wrogów większych niż już nimi są. A dla mnie Solecki i Lubawski to takie same ludzkie śmieci, jak chłopy po wsiach, rozwiązujący problem chorego czy niepotrzebnego psa za pomocą siekiery. Z łajdactwem nie wolno się ugadywać, łajdactwo trzeba tępić.[/SIZE][/B] [B]Ważne: zwrócimy pieniądze wszystkim, którzy nie zgadzają się z agresywną i szkodliwą jak się okazuje, treścią naszego listu otwartego, a cokolwiek wpłaciły na konto Stowarzyszenia na poczet jego publikacji.[/B][/quote] [LEFT]Odnoszę wrażenie, Potter, iż jesteś zmęczona, stąd Twoje pretensje najpierw do Andzi, później do mnie, a teraz nawet do Organizacji. Nie jestem upoważniona do wypowiadania się w imieniu Andzi oraz w/w Organizacji. Ze swej strony powiadam Ci, iż nie jestem Twoim wrogiem i nie czyham na Cię. Toż ja tylko zapytałam Cię, czy u Ciebie w domu, przykładowo w łazience, znajdzie się miejsce na kilka dni dla maleńkiej Suni Jamnikowatej, która będzie potrzebować schronienia po sterylce. Sunię tę wszakże bierze na tymczas Jaaga. Skoro jednak w Twoim mieszkaniu (domu) w łazience nie stwierdza się drzwi - trudno uha ha - było od razu tak mówić. Ponadto mam pewne uwagi natury ogólnej do Ciebie Potter. Pierwsze primo - wszyscy tu pomagamy Psom Kieleckim na zasadzie synergii. Synergia, synergia i jeszcze raz synergia. Drugie primo - wszyscy tu, pomagając Psom Kieleckim, jesteśmy równi, czyli równorzędni, jednakowo ważni. Stąd, jak widać, polecić coś można jedynie siostrze. Jest taka przypowieść. Gdy jedna osoba mówi, że jesteś chora - zignoruj to. Jeśli dwie osoby mówią, że jesteś chora - połóż się do łóżka. Natomiast, gdy dużo osób Ci mówi, że coś z Twoim zdrowiem nie w porządku - pora iść do lekarza. Teraz wracam do konkretów. Enedo, jestem Ci bardzo wdzięczna za wyciągnięcie obu Suniek z piekła kieleckiego schronu. Tobie Jaago serdecznie dziękuję za tymczas dla obu Sunieczek. Tak, jak obiecałam, wpłaciłam 13.11.2010 r. na podane przez Ciebie Enedo konto, 105 PLN. Teraz bonus - niespodzianka: na popołudniowym spacerze z naszą tymczasowiczką brenardynką Kruszynką spotkaliśmy Koleżankę, której opowiedzieliśmy o Psach Kieleckich. Koleżanka zaproponowała datek dla obu Suniek - 100 PLN i te pieniądze też przesłałam Enedo na Twoje konto. Stąd z mojego konta poszły dwa przelewy - jeden z moim nickiem na 105 PLN, a drugi na 100 PLN od Koleżanki mający w tytule: Darowizna od Pani Jadwigi I. dla Suczek ze schroniska w Kielcach. Wracając z banku zawiozłam Koleżance potwierdzenie przelewu. Poproszę Cię jedynie Enedo, abyś napisała, gdy forsa dotrze do Ciebie. [/LEFT] Quote
Pies Wolny Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='li1']Czy Potter jest osoba prywatna czy organizacja ? Emir jest fundacja i mogla wydac te 5230 zl m.in dzieki mnie, jako jednego z darczyncow.[/QUOTE] Li1 Potter jest także organizacją, tak jak Emir i ma swoich darczyńców. Poczytaj jeszcze raz projekt odezwy do Gazety i w podpisie znajdziesz to co przegapiłaś. Quote
li1 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 ok, dzieki za odpowiedz. Ale w ogole to ta licytacja jest niepotrzebna. Bo jak wywale z kieszni 5240zl na kieleckie psy, to bedziez mnie podawal jako przyklad duzego zaangazowania w Dyminy ? Quote
Pies Wolny Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='li1']ok, dzieki za odpowiedz. Ale w ogole to ta licytacja jest niepotrzebna. Bo jak wywale z kieszni 5240zl na kieleckie psy, to bedziez mnie podawal jako przyklad duzego zaangazowania w Dyminy ?[/QUOTE] To pewnie także przegapiłaś, że licytację wywołała właśnie Potter - nie ja , albo Odi. Masz rację, że ta licytacja jest do bani - poniżej dna, ale mój post to właśnie pokazuje - nie ja zacząłem. Quote
Em_ Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='Pies Wolny']Wielce czcigodna Em czytaj proszę ze zrozumieniem. Napisałem "pomysł na sponsorowany artykuł od początku uważałem za chybiony lub przestrzelony i się niestety sprawdziło. Dlatego też nie deklarowałem dokładki." co nie znaczy, że o tym pisałem wcześniej. Po prostu się nie świadomie nie dokładałem. A znalazłaś prośbe do ANdzi o sprawdzenie możliwości wydrukowania plakatów ? Po drugie : W CZYM POTTER ZOSTAŁA SAMA ???? ze swoim apelem ? każdy może swój napisać i podpisać. Wszyscy tu dalej działają w interesie psów z Dymin. Nawet niektórzy nie mogą już przestać, bo konie w biegu. Oczekuję ....wiesz na co? otóż na rozsądek , odszczekiwać nie musisz , wiem co mówię i piszę - póki co, oczywiście, bo natura figle płata ....[/QUOTE] Co proponujesz? TERAZ? Plakaty wydrukowane od poniedziałku do wtorku? Ja oczywiście mogę wytłumaczyć wszystkim holenderskim darczyńcom, ze jak zwykle pozarto się , i poszło o , kto ma większa mojsza racje (o jurysdykcji nie wyrokuje, było wystarczająco duzo mało czasu, by się włączyć), ale po prostu nie mogę zrozumieć, ze żadna z organizacji nie chce się włączyć. Ja myślałam, ze pójdzie fala przez kraj i zabraknie miejsca w ogłoszeniu na liste organizacji pod spodem. Mam wrażenie, ze mentalność PUKU-u zwyciężyła. ma być wg prawa, ICH prawa, na tej ziemi, TEJ ZIEMI. a niech to szlag..... Quote
Em_ Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='Pies Wolny']To pewnie także przegapiłaś, że licytację wywołała właśnie Potter - nie ja , albo Odi. Masz rację, że ta licytacja jest do bani - poniżej dna, ale mój post to właśnie pokazuje - nie ja zacząłem.[/QUOTE] Noz kurna... nie ja zaczalem... i takie tam merytoryczne w(s)trety. Wiesz, co tym robisz? Hallo PUK-owcy, pozdrawiamy! Quote
Pies Wolny Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Em ja proponuję plakaty. Jeśli miałby być tekst do Gazety to musi być inny. To nie jest nic nowego, że prawnicy organizacji dbają o ich dupy. Po co było tyle emocji, trzeba było pytać na co się można zgodzić. Udowadnianie własnego ja tak się właśnie kończy. Nie jest problem w tym, że organizacje się nie włączają. problem w tym, żeby bez emocji, bez zbędnego zadęcia robić co trzeba. Plakaty - proste i najszybsze, wydrukować na laserówce w formacie A3 i na kolorowym ksero powielić. Ot i wszystko. Trzeba także uważać z hasłami, ale tu nikt nie będzie, jak w gazetach, cenzurował. Tu można się powołać na działanie w dobrej wierze. Quote
li1 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Em, mozesz zrobic tak jak osiolek na szwedzkojezycznej stronie emira: pisac duzo tekstow na czesc Krystyny. Jak walczy, jak pomaga, jak sie poswieca, jak suczka z Dymin konala na Krystyny piersi i zacytowac wiersz Sroczynskiej. A potem popros o pomoc Holendrow. Poprawka: suczka konala w ramionach Sroczynskiej. Quote
Pies Wolny Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='Em_']Noz kurna... nie ja zaczalem... i takie tam merytoryczne w(s)trety. Wiesz, co tym robisz? Hallo PUK-owcy, pozdrawiamy![/QUOTE] A co zrobiła Potter ? hallo ... no co, wiesz ? Dość, .... dziś też jest dzień. Quote
Em_ Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='Pies Wolny']Em ja proponuję plakaty. Jeśli miałby być tekst do Gazety to musi być inny. To nie jest nic nowego, że prawnicy organizacji dbają o ich dupy. Po co było tyle emocji, trzeba było pytać na co się można zgodzić. Udowadnianie własnego ja tak się właśnie kończy. Nie jest problem w tym, że organizacje się nie włączają. problem w tym, żeby bez emocji, bez zbędnego zadęcia robić co trzeba. Plakaty - proste i najszybsze, wydrukować na laserówce w formacie A3 i na kolorowym ksero powielić. Ot i wszystko. Trzeba także uważać z hasłami, ale tu nikt nie będzie, jak w gazetach, cenzurował. Tu można się powołać na działanie w dobrej wierze.[/QUOTE] Nie podzielam twojego zdania, ze rewelacyjne nawet plakaty wydrukowanw w kosmicznym tempie z 15 na 16 listopada (co jest oczywiscie w zasiegu reki) o "imprezie" 17 listopada godz. 11 odniosa wiekszy skutek niż "slaby' (ja tak nie uważam) płatny artykuł w gazecie o duzym nakladzie. A w ogole to, co probuje dac ci do zrozumienia, to to, ze uwagi wysylane na 10 minut przed dwunasta maja sie tak do merytorycznej pomocy w Sprawie, jak reportaz w TVN. Quote
li1 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Dobra, podtrzymywalismy watek na gorze. Ale juz wystarczy. Ja nadal mam miejsce dla suczki po kastracji lub do kastracji, albo dla chorego psa w mieszkaniu w Warszawie. Tylko ludzia do zajecia sie psem brak. Szukacie miejsca, ja takie mam, bedzie potrzebne, dajcie znac. Quote
Asior Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 a tak w ogóle to KTOZ-u się nikt nie pytał czy podpisze się pod czymkolwiek :roll: a szkoda :roll: Quote
Ada-jeje Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 EM, wszystkie organizacje popieraja dzialania Kielczan i Potter, jednak nie ona jedna skonczyla prawo. Skoro do tresci listu mozna sie doczepic, i ciagac nas za pomowienie po sadach, to ja osobiscie bardzo dziekuje, wystarczy mi nie skonczona sprawa w sadzie ktora wniosl przeciwko naszej organizacji wlasciciel schroniska w Olkszu. Bylysmy juz conajmniej 8 razy na sprawie a konca nie widac. Popieram manife i plakaty a nie list ktory moze nas narazic na konsekwencje. Quote
Em_ Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Nie oceniam. Dziwi mnie jednak wielce, ze na stronie EMIR-a nie ma najmniejszej wzmianki o manifestacji. Nie podoba mi sie egzaltowany apel do rodaków na swiecie (w ogole tego nie rozumiem), a nie ma apelu do rodakow w Polsce - blizszych przeciez - o wsparcie manifestacji. To jakieś nielogiczne. NIE PODOBA MI SIE BRAK SOLIDARNOSCI WSZYSTKICH ORGANIZACJI. Traca tym na wiarygodnosci, jest to gra jakichs ambicji, obojetnosc na to, co za miedza. Powtarzam - sadzilam, ze zabraknie miejsca pod sponsorowanym artykulem na liste organizacji protestujacych przeciwko korupcji i lamania prawa w Dyminach. To mogloby miec wplyw na caly kraj, na sposob myslenia, i na - mozna byloby mec nadzieje - ustawodawstwo. A tak to se pomaszeruja oszolomy, a organizacje nadal sie beda uzerac i prosic o wsparcie. Mojego juz nie dostana. Quote
li1 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Post nr3352: Em, jestem tego samego zdania. Quote
Recommended Posts