Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klementynkaa napisał(a):
karusiap pamiętasz o mojej propozycji/prosbie mailowej? jest nadal aktualna ;) tylko które psy mam ująć? KORA. DILER (póki co) kto jeszcze?

Matko.....Madziu blagam napisz jeszcze raz do mnie,bo teraz nie pamietam jak sie nazywam.przepraszam....

• 4 weeks later...
Posted

Kora od wczoraj w nowym domu. Pewnego dnia gdy bylysmy w hotelu przyjechali Panstwo zostawic na weekend swoje psy.Dwa przepiekne brazowe uszasto-ogoniaste dobermany. Tak "z glupa" zapytalam czy nie chca jeszcze jednej do kolekcji...Pani zobaczyla Kore i sie zakochala. Opowiedziala o niej swojej Mamie i zapadla decyzja. Kora nie mieszka z tramta parka,ale ma swoich Panstwa plus ich druga corke i seniora rodu, 94 letniego Pana, ktory jest zawsze w domu.
Korcia oczywiscie wszystkich urzekla,zignorowala 10 kg kota, wytarzala sie obok szamba, wpadla do domu,wyjadla kotu z miski wszystko plus wypila mleko, zabrala sobie z blatu kuchennego ciasto i zostala:)
Dzisiejsze wiesci sa optymistyczne,podobno zachowuje sie jakby od urodzenia mieszkala ze swoja nowa rodzina....
az boje sie cieszyc...

• 4 weeks later...
Posted

Elza22 napisał(a):
no i minął miesiąc jak tam dziewczynka w nowym domu są może jakieś fotki???

Nie mam zdjec. Porobie jak pojade w odwiedziny. Ale wszystko w porzadku. Kora przytyla i jest grzeczna. Troche problemow bylo,chwycila za reke dziadka i corke oraz podarla spodnie chlopakowi corki,ale podobno bylo to usprawiedliwione.Zrobila tez dziure w plocie,gdy Pani gdzies szla, bo bardzo jest za nia.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...