Jump to content
Dogomania

Lolek, Bobi, Malwina i Jessi zgraja diablow ;) od najmniejszego do najwiekszego :*

Recommended Posts

Posted

O rany kurza łapka :lying:...... chyba mnie prześladuje :???: , mój mąż tez kiedyś kupił naszym ale go pogoniłam bo nie mogłam jakoś na to patrzeć/ widziałam te biedne kurki ..../ za to nasze sunie były zachwycone :shiny: dopóki nie odebrałam im kurzego przysmaku , ucho jakoś nie robi na mnie wrażenia bo jak szybko rozgryza to przypomina podeszwę :errrr:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']A gdzie sie to Bobi wybiera?;)
[URL]http://w845.wrzuta.pl/sr/d/aDcOlNOTkSN[/URL]
kolekcja w tonacji niebieskiej a jednak sie jedna rozowa znalazla:)[/QUOTE]

Jak wybieralismy sie do gor:)
Bobi tylko uslyszy "jedziemy pa pa" to jest taki ucieszony ze hej:sweetCyb::bigcool: i Bobi zaraz do kontynerka wsakuje i czeka az do samochodu zaniose i pojedziemy
Bobi to taka mala osmiorniczka wedrowniczka:eviltong:

[quote name='The Choco']O rany kurza łapka :lying:...... chyba mnie prześladuje :???: , mój mąż tez kiedyś kupił naszym ale go pogoniłam bo nie mogłam jakoś na to patrzeć/ widziałam te biedne kurki ..../ za to nasze sunie były zachwycone :shiny: dopóki nie odebrałam im kurzego przysmaku , ucho jakoś nie robi na mnie wrażenia bo jak szybko rozgryza to przypomina podeszwę :errrr:[/QUOTE]

Bobiemu nie smakuja uszy wolowe, wiepszowe(zakopie mi je w kwiatkach) no a po kroliku ma biegunke wiec pomyslalam o szlapce, nie powiem Bobi w siodmym raju zabawa na pol dnia no i szczenke sobie masowal gryzac.
Moj facet mu raz kupil na probe czy bedzie jadl i okazalo sie sukcesem, facet mnie mial tylko dla siebie a pies zajety wiec nie przeszkadzal nam przy robieniu fot:cool3:
Teraz jak tylko przyjedzie M to Bobi idzie do jego plecaka i szuka w niem czy mu cos dobrego kupil:evil_lol:

Posted

[quote name='ania90']:
Teraz jak tylko przyjedzie M to Bobi idzie do jego plecaka i szuka w niem czy mu cos dobrego kupil:evil_lol:[/QUOTE]
:grin::grin: no przecież sam stara się o jedzenie i nie czeka, aż ktoś mu da coś dobrego :diabloti:
jakby nie było to zaradny pies :)

Posted

[quote name='kalyna']:grin::grin: no przecież sam stara się o jedzenie i nie czeka, aż ktoś mu da coś dobrego :diabloti:
jakby nie było to zaradny pies :)[/QUOTE]

zaradny cwaniak, wie kto mu na co pozwala, no a pancia jest nie dobra bo go gloduje no wiec biedny Bobi musi czekac jak przyjedzie M i wtedy zrobi sobie samoobsluge w jego plecaku i piesek potem najedzony jest i szczesliwy:sweetCyb: ze sam cos znalazl a nie musial prosic sie pani aby mu cos dobrego dala

[quote name='Yorkomanka']to bobi się tyle czasu z łapką męczy? :-o dla dusia to 15 min i po łapce:lol:[/QUOTE]

no ok 2-3godzin ma zabawe z lapka zanim ja pochnonie cala,
chyba go zeby bola ze tak dlugo mu to trwa:eviltong:
no albo Ty glodujesz swojego psiaczka i potem w mig zjada:eviltong:

Posted

Zdjęcia z łapkami są śliczne :D Moja Tora dostosowuje wielkość nużek do swoich gabarytów, dlatego ona uwielbia świńskie nóżki :D Fajnie, że dajesz mu takie przysmaki. Niech ma dzieciak trochę frajdy ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Zdjęcia z łapkami są śliczne :D Moja Tora dostosowuje wielkość nużek do swoich gabarytów, dlatego ona uwielbia świńskie nóżki :D Fajnie, że dajesz mu takie przysmaki. Niech ma dzieciak trochę frajdy ;)[/QUOTE]
Moje oba psiaki też dostają świńskie :) i to przeważnie gotowane :)

Posted

[quote name='deer_1987']Czesc!! Co tam? u nas leje i leje a my od weta wrocilsmy[/QUOTE]

wczoraj mielismy dzien pelen wrazen:)
idac na spacer przyblakal sie do nas jakis szczeniak z wiekszej rasy i chodzil z nam, potem wrocilam z Bobim do domu to ten szczeniak za nami przyszedl, bawil sie z Bobim 4godz dalam mu jesc i pic, potem poszlismy szukac wlasciciela bo przypuszczalam czyj jest psiak, oczywiscie wlascicielka zdziwiona byla ze jej psa nie ma na ogrodzie tylko u mnie jest, przyszla potem ta babka po psiaka no i przy okazji dowiedzialam sie cos o psiaku, zwie sie Luna jest szczeniakiem niom i od tygodnia jest u tej babki bo ktos podrzucil psiaka pod firme jej faceta no i stwierdzili ze sie nim zaopiekuja, pogadalam se z babka no i Bobi ma kolezanke po sterylce teraz:)
Co najdziwniejsze to Bobi nie da nikomu dojsc do miski z jedzeniem(zadnemu kotu ani psu)a Lunie pozwolil(oczywiscie ona dostala w innych miskach a nie od Bobiego), nie byl zazdrosny o karme, nawet przyniosl jej pilke do zabawy i szaleli razem.

A Tobie co tam wet powiedzial? Jak z Niunia?

[quote name='magdabroy']Zdjęcia z łapkami są śliczne :D Moja Tora dostosowuje wielkość nużek do swoich gabarytów, dlatego ona uwielbia świńskie nóżki :D Fajnie, że dajesz mu takie przysmaki. Niech ma dzieciak trochę frajdy ;)[/QUOTE]

[quote name='kalyna']Moje oba psiaki też dostają świńskie :) i to przeważnie gotowane :)[/QUOTE]

he he to Bobiego by ta swinska nozka zabila:lol:
i co by mi zostalo? swinska nozka bez psa:evil_lol:
no chociaz powiem szczegol mojego inteligentnego psa ze on zawsze patrzy na wielkosc im wieksze tym lepsze, nie wazne ze rzecz jest wieksza od Bobiego:razz:

Posted

No to mialas przygode!

Eh z Niunia to troche sie skomplikowalo ale to nie jest na dogo do powiedzenia, za duzo tutaj ludzi co czycha na rozne upadki i problemy innych i potem obgaduje

Posted

oto reszta sesji z kurza szlapka:)

[IMG]http://img13.imageshack.us/img13/8872/dsc00087jakzmniejszycfo.jpg[/IMG]

[IMG]http://img41.imageshack.us/img41/7282/dsc00088jakzmniejszycfo.jpg[/IMG]

[IMG]http://img709.imageshack.us/img709/171/dsc00090jakzmniejszycfo.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Sylwia K'][URL]http://img13.imageshack.us/img13/8872/dsc00087jakzmniejszycfo.jpg[/URL] poradził z nią sobie?[/QUOTE]

no jasne ze sobie poradzil z nia trwalo mu to ok 3godzin ale dal rade:)

[quote name='deer_1987']widac ze mu smakuje :)[/QUOTE]

no podobno byla bardzo pyszna bo oblizywal sie potem przez 10min i szukal kolejnej ale nie znalazl

[quote name='kiti7'][URL]http://img13.imageshack.us/img13/8872/dsc00087jakzmniejszycfo.jpg[/URL]:loveu: slicznosci[/QUOTE]

dziekuje(my):)

Posted

[quote name='Sylwia K']słodziak z niego:loveu:[/QUOTE]

:lol:

[quote name='kalyna'][URL]http://img59.imageshack.us/img59/1218/dsc00091rn.jpg[/URL] i jak mu pasuje ta kokardka :)
a ta sierść przy pyszczku mu nie przeszkadza?[/QUOTE]

nie przeszkadza tylko nie daje mu zadnych papek do jedzenia bo potem to caly pyszczek oblepiony

[quote name='deer_1987']milego dnia![/QUOTE]

dziekuje i wzajemnie:)