Jump to content
Dogomania

Lolek, Bobi, Malwina i Jessi zgraja diablow ;) od najmniejszego do najwiekszego :*

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ania90']dzien doberek na rondelek:D[/QUOTE]

[quote name='Cienka']I chce pięć ekierek

Ja nie czuje, że rymuje :)[/QUOTE]

Poeta nie czuje, gdy mu się rymuje :D

Posted

[quote name='unikatowydiament']miłego popołudnia życzę :)

a Ja wstaję pólgodziny wcześniej hehehe[/QUOTE]

tez z powodu pracy?
dziekuje i wzajemnie:)

Posted

[quote name='NINKA1']Ania dziękujemy za fotki Malwinki, jak ona sie zmienia, to już prawdziwa psia dama a nie bida schroniskowa. Dobrze jej u Was.[/QUOTE]

jakie akcje czasem robia z Bobim, Malwina nie pozwoli Bobiemu wejsc do sypialni to Bobi stanie na progu swojego pokoju i nie wpusci Malwiny , a jak ktorys naruszy "prywatny teren"to akcja jest: Bobi bierze Malwine za kark a Malwina Bobiego za lapy i zaczynaja walke az ktorys ustapi(nie robia sobie krzywdy)a po wojnie nastepuje spokoj.

Bobi jest yorkiem ktory wazy 3,7kg a broni "swego terenu" i misek jak rottweiler 45kg
za to Malwina ktora wazy 7,2kg smiesznie wyglada jak broni "swego terenu"bo ma dlugie chude lapy i od razu zacznie szczekac i skakac jak zaba:D

przy nich to nawet zaraz mi sie humor poprawia jak zobacze ich pomysly:evil_lol:
co jeden nie moze to drugi pokaze, zero nudy przy nich

nie wspomne juz jakie zazdrosne sa podczas glaskania czy zabawy, musze jedna reka glaskac Bobiego, a druga Malwine bo jak nie to zaraz larmo jest

Malwina to maly cwaniak jest jak chce cos dobrego to zaraz zacznie lizac i zrobi pozycje psiego meczennika:mad: no i jak tu sie nie zlitowac nad nia?;)

Jak tylko usiade na sofie to zaraz mam dwoch szatanow jednego po prawej str a drugiego po lewej str a jak sie przytula to ja zaczynam topniec ze ciepla:razz:

Posted

[quote name='ania90']jakie akcje czasem robia z Bobim, Malwina nie pozwoli Bobiemu wejsc do sypialni [B]to Bobi stanie na progu swojego pokoju[/B] i nie wpusci Malwiny , a jak ktorys naruszy "prywatny teren"to akcja jest: Bobi bierze Malwine za kark a Malwina Bobiego za lapy i zaczynaja walke az ktorys ustapi(nie robia sobie krzywdy)a po wojnie nastepuje spokoj. [/QUOTE]

To Wy jakąś dużą rezydencje macie, że psy mają swoje pokoje :D

[quote name='ania90']nie wspomne juz jakie zazdrosne sa podczas glaskania czy zabawy, musze jedna reka glaskac Bobiego, a druga Malwine bo jak nie to zaraz larmo jest [/QUOTE]

U mnie to samo między Torą i Lumpkiem :D

Posted

[quote name='magdabroy']To Wy jakąś dużą rezydencje macie, że psy mają swoje pokoje :D

U mnie to samo między Torą i Lumpkiem :D[/QUOTE]

he he Malwina spi w sypialni, a Bobi w moim pokoju i tam sa jego wszystkie rzeczy itp, dlatego nazywam pokoj Bobiego i pokoj Malwiny

[quote name='deer_1987']Wesolo tam masz :loveu:[/QUOTE]

[quote name='bianka19']wesoła rodzinka, czego chcieć więcej? :lol:[/QUOTE]

no wesolo jest:)
chyba juz nie ma czego wiecej chciec .....

[quote name='unikatowydiament']tak,wstaje tak wcześnie do pracy :)

psi menczennik,skąd Ja to znam,Oscar też tak robi jak coś chce[/QUOTE]

czyli tez cwaniaczek z niego:D

Posted

My jak braliśmy Jogiego to był już całkiem sporym chłopakiem (8 miesięcy) do dziś ma coś takiego, ze każda nowa osoba pojawiająca się w domu musi pokazać mu, że go akceptuje. Przyjechał strasznie zahukany do nas (u [B]zielonej[/B] rządził jago brat Bubuś z Ciupasem podhalanem) a tu na dzień dobry dostał w ciry od Piny i po godzinie jeszcze poprawkę od Ziny.

Posted

[quote name='Cienka']My jak braliśmy Jogiego to był już całkiem sporym chłopakiem (8 miesięcy) do dziś ma coś takiego, ze każda nowa osoba pojawiająca się w domu musi pokazać mu, że go akceptuje. Przyjechał strasznie zahukany do nas (u [B]zielonej[/B] rządził jago brat Bubuś z Ciupasem podhalanem) a tu na dzień dobry dostał w ciry od Piny i po godzinie jeszcze poprawkę od Ziny.[/QUOTE]

co do akceptacji to u mnie standard, kazdy kto wejdzie do nas to musi poglaskac psy i wtedy jest ok , no chyba ze Bobi wyczuje "zlego"czlowieka to ma juz taka os przechlapane do konca, taka os nie wejdzie do domu bo rottweiler nie pozwoli wejsc
u nas jest zasada akceptujesz psy to one Ciebie tez a jak nie to nie i nie wejdziesz

[quote name='Alicja']Jak cię oba maluchy dogrzewają to zimą nie zmarzniesz ;)[/QUOTE]

he he nie grozi mi zmarzniecie z nimi:D

Posted

[IMG]http://img684.imageshack.us/img684/484/dsc00409jakzmniejszycfo.jpg[/IMG]

[IMG]http://img192.imageshack.us/img192/5651/dsc00410jakzmniejszycfo.jpg[/IMG]

[IMG]http://img560.imageshack.us/img560/185/dsc00411jakzmniejszycfo.jpg[/IMG]

[IMG]http://img52.imageshack.us/img52/9717/dsc00412jakzmniejszycfo.jpg[/IMG]