Jump to content
Dogomania

Lolek, Bobi, Malwina i Jessi zgraja diablow ;) od najmniejszego do najwiekszego :*

Recommended Posts

Posted

na poprzedniej str sa fotki:)
u nas juz tydzien jest duszno i ciezkie powietrze masakra :shake:
Bobi nawet chetny nie jest a spacery w taka pogode ani mnie sie nie chce chodzic :-(

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj tak to bywa... U nas też burzowo. Cały czas grzmi... Jantar też niechętny do trening agility jak co dzień. Odpuszczę mu chyba dziś :)
Ja czekam na foteczki nowe Bobiego. Jest taki uroczy..

Posted

Wiki&Jantar napisał(a):
Oj tak to bywa... U nas też burzowo. Cały czas grzmi... Jantar też niechętny do trening agility jak co dzień. Odpuszczę mu chyba dziś :)
Ja czekam na foteczki nowe Bobiego. Jest taki uroczy..

jutro cos wrzuce tzn nie cos tylko fotki Bobiego he he:eviltong: jak bede miala trosze czasu wiecej

Posted

deer_1987 napisał(a):
no u nas tez upal a burzy jak nie widac tak nie slychac.. a szkoda

Dokładnie. A chwilami tak duszno jest, że już mam nadzieję, że wreszcie 'rąbnie', ale tu upału ciąg dalszy... :shake:
A ja jestem tak niewytrzymała na upały...:placz:

Posted

mi też się nie chce nawet wychodzić na spacer w taką pogodę :(
jedynie rano jak jeszcze słońce tak nie daje...

ale od jutra wszędzie mają być burze, może to was pocieszy :lol:

Posted

kamilka91 napisał(a):
Dokładnie. A chwilami tak duszno jest, że już mam nadzieję, że wreszcie 'rąbnie', ale tu upału ciąg dalszy... :shake:
A ja jestem tak niewytrzymała na upały...:placz:

to tak jak ja.. już wolę zimę, a najlepsze to wiosna i jesień, chociaż coraz krótsze ostatnio są te pory roku :(
i ja się nieziemsko męczę i psy też.... o spacerach zapomnieć, bo jak będzie tyle wolnego czasu to i tak kiepsko ze spacerem, bo na siłę to jest bez sensu :(

Posted

taka pogoda jest do bani ze nawet Bobi na dwor idzie sie tylko zalatwic i woli caly dzien siedziec w domu bo w nim jest chlodniej niz na dworze

a tak Bobi spi na moich kolanach a dokladniej ma glowke na moich kolanach
Bobi spi jak dziecko zawsze glowka na poduszce albo czyms troszke wyzszym niz reszta cialka

Posted

u nas juz chlodniej 18stopni i caly czas sipi deszcz, nareszcie inne powietrze ale zeby taka duza radosc nie byla to Bobiemu cos stalo sie z oczkiem i ma caly czas go zamkniete i mu lzawi, juz przemylam mu je rumiankiem a jak nie otworzy oczka do popoludnia to idziemy do weta :(

Posted

u nas z pogodą to samo, w końcu można odsapnąć ;)
a co do oka to pewnie mu coś wpadło, ja bym już teraz leciała do weta bo może mu coś uszkodzić... i rumianek podobno to stara metoda, ale nieskuteczna, lepsze są już krople do oczu świetlik

Posted

i co z oczkiem otwarł?
Furby miał tak że był wiatr i go przewiało i miał takie małe to oczko rupa mu ciekła strumieniami a oczko w końcu zamknął
robiliśmy mu to herbatą i działało