ania90 Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 na poprzedniej str sa fotki:) u nas juz tydzien jest duszno i ciezkie powietrze masakra :shake: Bobi nawet chetny nie jest a spacery w taka pogode ani mnie sie nie chce chodzic :-( Quote
Wiki&Jantar Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Oj tak to bywa... U nas też burzowo. Cały czas grzmi... Jantar też niechętny do trening agility jak co dzień. Odpuszczę mu chyba dziś :) Ja czekam na foteczki nowe Bobiego. Jest taki uroczy.. Quote
ania90 Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Wiki&Jantar napisał(a):Oj tak to bywa... U nas też burzowo. Cały czas grzmi... Jantar też niechętny do trening agility jak co dzień. Odpuszczę mu chyba dziś :) Ja czekam na foteczki nowe Bobiego. Jest taki uroczy.. jutro cos wrzuce tzn nie cos tylko fotki Bobiego he he:eviltong: jak bede miala trosze czasu wiecej Quote
taxelina Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 no u nas tez upal a burzy jak nie widac tak nie slychac.. a szkoda Quote
kamilka91 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 deer_1987 napisał(a):no u nas tez upal a burzy jak nie widac tak nie slychac.. a szkoda Dokładnie. A chwilami tak duszno jest, że już mam nadzieję, że wreszcie 'rąbnie', ale tu upału ciąg dalszy... :shake: A ja jestem tak niewytrzymała na upały...:placz: Quote
kiniaaa Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 mi też się nie chce nawet wychodzić na spacer w taką pogodę :( jedynie rano jak jeszcze słońce tak nie daje... ale od jutra wszędzie mają być burze, może to was pocieszy :lol: Quote
kalyna Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 kamilka91 napisał(a):Dokładnie. A chwilami tak duszno jest, że już mam nadzieję, że wreszcie 'rąbnie', ale tu upału ciąg dalszy... :shake: A ja jestem tak niewytrzymała na upały...:placz: to tak jak ja.. już wolę zimę, a najlepsze to wiosna i jesień, chociaż coraz krótsze ostatnio są te pory roku :( i ja się nieziemsko męczę i psy też.... o spacerach zapomnieć, bo jak będzie tyle wolnego czasu to i tak kiepsko ze spacerem, bo na siłę to jest bez sensu :( Quote
ania90 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 taka pogoda jest do bani ze nawet Bobi na dwor idzie sie tylko zalatwic i woli caly dzien siedziec w domu bo w nim jest chlodniej niz na dworze a tak Bobi spi na moich kolanach a dokladniej ma glowke na moich kolanach Bobi spi jak dziecko zawsze glowka na poduszce albo czyms troszke wyzszym niz reszta cialka Quote
Oscar Patric Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 śliczne z Bobiego pyszczysko :) a z jakiej jest hodowli? pozdrawiam Quote
Daga&Maks Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 u nas to samo, duszno strasznie, popada sobie deszcz kilka minut i znów upał. Spacery robią się męczące. Ostatnio sporo burz u nas było, ale już przeszły Quote
taxelina Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 No jest za goraco i za duszno by cos robic... dlatego my sie w domu uczymy nowej sztuczki :razz: Quote
*Jot* Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Hej :multi: U mnie już nie ma duchoty na dworzu.Przeszła burza i jest super powietrze teraz . :) http://img594.imageshack.us/img594/5470/dsc00221jakzmniejszycfo.jpg fajnie śpi :loveu: Quote
ania90 Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 *Jot* napisał(a):Hej :multi: U mnie już nie ma duchoty na dworzu.Przeszła burza i jest super powietrze teraz . :) http://img594.imageshack.us/img594/5470/dsc00221jakzmniejszycfo.jpg fajnie śpi :loveu: hej :multi: u nas dalej duszno :-( Mani2000 napisał(a):a kiedy coś bardziej świeżego:razz:? z dworu chcesz ? Quote
*Magda* Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 ania90 napisał(a):moze byc ? http://img20.imageshack.us/img20/4564/dsc00262jakzmniejszycfo.jpg Nie może :evil_lol: ja chcę więcej :mad: Quote
Sylwia K Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 u nas też gorąc... wczoraj nie było burzy ale dziś tak parno, ze chyba będzie... Quote
ania90 Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 u nas juz chlodniej 18stopni i caly czas sipi deszcz, nareszcie inne powietrze ale zeby taka duza radosc nie byla to Bobiemu cos stalo sie z oczkiem i ma caly czas go zamkniete i mu lzawi, juz przemylam mu je rumiankiem a jak nie otworzy oczka do popoludnia to idziemy do weta :( Quote
kiniaaa Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 u nas z pogodą to samo, w końcu można odsapnąć ;) a co do oka to pewnie mu coś wpadło, ja bym już teraz leciała do weta bo może mu coś uszkodzić... i rumianek podobno to stara metoda, ale nieskuteczna, lepsze są już krople do oczu świetlik Quote
*Magda* Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 No to miejmy nadzieję, że z oczkiem będzie wszystko dobrze. Quote
Mani2000 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 i co z oczkiem otwarł? Furby miał tak że był wiatr i go przewiało i miał takie małe to oczko rupa mu ciekła strumieniami a oczko w końcu zamknął robiliśmy mu to herbatą i działało Quote
kalyna Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 ja miałam kiedyś płyn do oczu :) bardzo dobry, ale nie pamiętam nazwy.... kupiłam u weta.... Quote
Recommended Posts