wellington Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Co u Misia ? Czemu tu tak cicho ? Dla wszystkich dla przestrogi : http://www.facebook.com/event.php?eid=221481047878200 http://www.facebook.com/notes/kotypl/adopcje-do-niemiec/196303343744768 Quote
cyranka Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 "Co u Misia ? Czemu tu tak cicho ? " - Misio czeka na podróż do Żywca, może w poniedzialek ! :) A ja już opłakuję rozstanie z Misiem. :( Quote
BUDRYSEK Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 cyranka napisał(a):"Co u Misia ? Czemu tu tak cicho ? " - Misio czeka na podróż do Żywca, może w poniedzialek ! :) A ja już opłakuję rozstanie z Misiem. :( bedzie mu dobrze :) cyga ma podejscie do psiakow :) w schronie sa takie co tylko z Nia wychodza na spacerki...zwlaszcza Karolek...czeka tylko na Nia :) moje Gadziorki tez czesto zostaja pod Jej opieka :) Quote
cyga-fryga Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 dzięki BUDRYSEK :) to jak Cyranka i ANIA_C? jesteśmy umówione na poniedziałek? wszystko jasne czy może jeszcze nie?:) Quote
cyranka Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Ja nie wiem o której będzie u mnie ANIA_C ?! Muszę się "przygotować" duchowo ! :) Quote
cyranka Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 :multi:Mój Pan Misio jest już spakowany - daję mu " wiano" jak matka córce na weselu ! :lol: Kupiłam mu 2 nowe miski, żeby pamiętał o mnie ! Cyga-fryga : tabliczkę z budy też podam, chociaż nie wiem czy się przyda, bo bardzo stara. :oops: Oczywiście smycz i kolczatkę też ma swoją. Quote
ANIA_C Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Jutro WIELKI DZIEŃ dla Pana Misia :multi::multi::multi: Będę u Cyranki jutro ok. 10.30-11.00 i wyruszamy do Cyga-fryga. Quote
cyga-fryga Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 cyranka napisał(a)::multi:Mój Pan Misio jest już spakowany - daję mu " wiano" jak matka córce na weselu ! :lol: Kupiłam mu 2 nowe miski, żeby pamiętał o mnie ! Cyga-fryga : tabliczkę z budy też podam, chociaż nie wiem czy się przyda, bo bardzo stara. :oops: Oczywiście smycz i kolczatkę też ma swoją. dziękuję za wyprawkę, wszystko się przyda a z tabliczką zrobię porządek :) jutro się odezwę zdać relację :) ANIA_C napisał(a):Jutro WIELKI DZIEŃ dla Pana Misia :multi::multi::multi: Będę u Cyranki jutro ok. 10.30-11.00 i wyruszamy do Cyga-fryga. Czekamy :):):) Quote
cyranka Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 :roll: Nie wiem jak poradzić sobie z emocjami - to bardzo trudne dla mnie rozstanie ! :-( Quote
cyranka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 No i pojechał mój Misiulek, tylko buda mi została na pamiątkę ! :( Wogóle nie chciał wsiadać do samochodu, ANIA_C namęczyła się zanim go zapakowała :shake: . Serdecznie dziękuję ANIU_C za bezinteresowność ! Dobrze, że na świecie są jeszcze tacy kochani szczerzy ludzie jak Cyga-fryga i ANIA_C !!! Jestem Wam bardzo wdzięczna. :lol: Napiszcie potem jak Misio dojechał. Quote
cyranka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Teraz gdy Misio zamieszka u cyga-fryga, trzeba będzie zmienić tytuł wątku ! :loveu: Quote
cyga-fryga Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 No to Misio już w nowej budzie :) Teraz chyba śpi bo już chwilę z niej nie wychodził. Oprowadziłam go po okolicy żeby się zapoznał, obsikał co się tylko dało :evil_lol: Potem zwiedził swój kojec i chciał iść dalej no ale trzeba się do nowego miejsca przyzwyczaić. Posiedziałam z nim tam chwilę i znów poszliśmy na spacer. Jak wróciliśmy, pokręcił się po kojcu, zajrzał do budy no ale nie wchodził bo to przecież nie jego buda ;) Potem było widać że zaczął intensywnie myśleć o co tu chodzi? I chyba załapał że to będzie jego nowe miejsce :) Jest bardzo grzeczny :) Aktualnie mam na niego oko z pokoju bo niestety pracować muszę, ale spokojnie jest. Jak odeszłam to trochę popiskiwał ale potem zajął się oglądaniem krajobrazu ;) i moich kotów wśród któych panuje wielkie poruszenie!!:cool3: Wieczorem pójdziemy na spacer to wrzucę jakieś zdjęcia. Teraz do roboty! Cyranka dziękujemy za wiano :loveu: i ANIA_C za przewóz :loveu: Quote
cyranka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Bogu dzięki, że już Misio jest na miejscu ! :loveu: Tak się martwiłam o niego, bo był maksymalnie wystraszony ! Na pewno siedzi w budzie i jest w stresie. Ale powoli się będzie musiał przyzwyczaić, nie było innej rady :shake: Kochana Cyga-fryga, dziękuję serdecznie za dom dla Pana Misia ! :multi: Mam u Ciebie i u ANIA_C wielki dług wdzięczności, jesteście kochane ! Quote
ANIA_C Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Cyranka, to Tobie przede wszystkim należą się słowa uznania i podziwu za te co zrobiłaś dla Pana Misia, za wszystkie lata kiedy się nim opiekowałaś, karmiłaś, dbałaś o niego...po prostu BYŁAŚ :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Wiem jak Ci jest teraz ciężko ale nie było innego wyjścia :-(:-( :-( Trzymaj się dzielnie. Misio trafił w dobre ręce ale musi minąć trochę czasu aby się odnalazł w nowym miejscu. Trzymam mocno kciuki za Pana Misia i Cyga-fryga !!! Quote
cyga-fryga Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Misio jest grzeczny jak aniołek :) Fajnie chodzi na smyczy, nie zwraca uwagi na wszystkie okoliczne "Burki" które chcą mu pokazać kto tu rządzi ;) W kojcu grzecznie siedzi, nie skacze po siatce. Chyba nie strajkuje bo podoba mu się że nie ma łańcucha :) Załączam parę zdjęć z dzisiaj : Pozdrawiamy!!! Quote
cyranka Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 O Matko, aż się popłakałam jak zobaczyłam zadowolony pychol Misia !!! Tak sie cieszę, że to właśnie Ty - cyga fryga dałaś mu dom, lepiej nie mógł trafić ! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pamiętaj kochana, że dobro dawane innym zawsze wraca w postaci zwielokrotnionego dobra . :lol: Dziękuję w imieniu Pana Misia. :multi: Quote
cyga-fryga Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Dziś Misio chyba pierwszy raz widział krowę :P Jak przez 2 dni 2 razy szczeknął to dziś rano tak krowy sąsiadowi obszczekał że zaczęły aż hasać po polu ;) Quote
cyranka Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 [quote name='cyga-fryga'] Dziś Misio chyba pierwszy raz widział krowę :P Jak przez 2 dni 2 razy szczeknął to dziś rano tak krowy sąsiadowi obszczekał że zaczęły aż hasać po polu ;) Ale Misiek ma atrakcje ! Aż mu zazdroszczę :evil_lol: Faktycznie - na pewno się zdziwił, że są zwierzaki dużo większe od niego !!! :crazyeye: Quote
mru Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 i ja się ciesze widząc te zdjęcia, dzięki wszystkim za pomoc :) zmieniam tytuł i życzę Misiowi wszystkiego co najlepsze na jesień życia :) Quote
Szarotka Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Ciesze sie, ze Pan Misio juz we wlasnej przystani :):) Quote
wellington Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Cyga-fryga, jak tam pieknie u Was ! Misio ma widoki do pozazdroszczenia ,bujna zielen, laciate krowki, marzenie ! Czy planujesz mu ew. zrobic jakies zacienienie na lato ? Bo to drzewko kwitnace chyba jeszcze nie za bardzo bedzie dawalo cien ? Quote
cyga-fryga Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 wellington napisał(a):Cyga-fryga, jak tam pieknie u Was ! Misio ma widoki do pozazdroszczenia ,bujna zielen, laciate krowki, marzenie ! Czy planujesz mu ew. zrobic jakies zacienienie na lato ? Bo to drzewko kwitnace chyba jeszcze nie za bardzo bedzie dawalo cien ? Dzięki :) Tak, własnie nad tym pracuję :) Quote
cyga-fryga Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Wczoraj były u nas straszne burze. Pan Misio miał ciężką noc jak my wszyscy... dziś na spacerze cały czas ziewał ;) :eviltong: Quote
Recommended Posts