Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cyranka napisał(a):
"Co u Misia ?
Czemu tu tak cicho ? " - Misio czeka na podróż do Żywca, może w poniedzialek ! :) A ja już opłakuję rozstanie z Misiem. :(

bedzie mu dobrze :)
cyga ma podejscie do psiakow :)
w schronie sa takie co tylko z Nia wychodza na spacerki...zwlaszcza Karolek...czeka tylko na Nia :)
moje Gadziorki tez czesto zostaja pod Jej opieka :)

Posted

:multi:Mój Pan Misio jest już spakowany - daję mu " wiano" jak matka córce na weselu ! :lol: Kupiłam mu 2 nowe miski, żeby pamiętał o mnie ! Cyga-fryga : tabliczkę z budy też podam, chociaż nie wiem czy się przyda, bo bardzo stara. :oops: Oczywiście smycz i kolczatkę też ma swoją.

Posted

cyranka napisał(a):
:multi:Mój Pan Misio jest już spakowany - daję mu " wiano" jak matka córce na weselu ! :lol: Kupiłam mu 2 nowe miski, żeby pamiętał o mnie ! Cyga-fryga : tabliczkę z budy też podam, chociaż nie wiem czy się przyda, bo bardzo stara. :oops: Oczywiście smycz i kolczatkę też ma swoją.

dziękuję za wyprawkę, wszystko się przyda a z tabliczką zrobię porządek :)
jutro się odezwę zdać relację :)

ANIA_C napisał(a):
Jutro WIELKI DZIEŃ dla Pana Misia :multi::multi::multi:
Będę u Cyranki jutro ok. 10.30-11.00 i wyruszamy do Cyga-fryga.

Czekamy :):):)

Posted

No i pojechał mój Misiulek, tylko buda mi została na pamiątkę ! :( Wogóle nie chciał wsiadać do samochodu, ANIA_C namęczyła się zanim go zapakowała :shake: . Serdecznie dziękuję ANIU_C za bezinteresowność ! Dobrze, że na świecie są jeszcze tacy kochani szczerzy ludzie jak Cyga-fryga i ANIA_C !!! Jestem Wam bardzo wdzięczna. :lol: Napiszcie potem jak Misio dojechał.

Posted

No to Misio już w nowej budzie :)
Teraz chyba śpi bo już chwilę z niej nie wychodził.
Oprowadziłam go po okolicy żeby się zapoznał, obsikał co się tylko dało :evil_lol:
Potem zwiedził swój kojec i chciał iść dalej no ale trzeba się do nowego miejsca przyzwyczaić. Posiedziałam z nim tam chwilę i znów poszliśmy na spacer.
Jak wróciliśmy, pokręcił się po kojcu, zajrzał do budy no ale nie wchodził bo to przecież nie jego buda ;)
Potem było widać że zaczął intensywnie myśleć o co tu chodzi? I chyba załapał że to będzie jego nowe miejsce :)
Jest bardzo grzeczny :)
Aktualnie mam na niego oko z pokoju bo niestety pracować muszę, ale spokojnie jest. Jak odeszłam to trochę popiskiwał ale potem zajął się oglądaniem krajobrazu ;) i moich kotów wśród któych panuje wielkie poruszenie!!:cool3:

Wieczorem pójdziemy na spacer to wrzucę jakieś zdjęcia.
Teraz do roboty!

Cyranka dziękujemy za wiano :loveu: i ANIA_C za przewóz :loveu:

Posted

Bogu dzięki, że już Misio jest na miejscu ! :loveu: Tak się martwiłam o niego, bo był maksymalnie wystraszony ! Na pewno siedzi w budzie i jest w stresie. Ale powoli się będzie musiał przyzwyczaić, nie było innej rady :shake: Kochana Cyga-fryga, dziękuję serdecznie za dom dla Pana Misia ! :multi: Mam u Ciebie i u ANIA_C wielki dług wdzięczności, jesteście kochane !

Posted

Cyranka, to Tobie przede wszystkim należą się słowa uznania i podziwu za te co zrobiłaś dla Pana Misia, za wszystkie lata kiedy się nim opiekowałaś, karmiłaś, dbałaś o niego...po prostu BYŁAŚ :iloveyou::iloveyou::iloveyou:
Wiem jak Ci jest teraz ciężko ale nie było innego wyjścia :-(:-( :-( Trzymaj się dzielnie.
Misio trafił w dobre ręce ale musi minąć trochę czasu aby się odnalazł w nowym miejscu.
Trzymam mocno kciuki za Pana Misia i Cyga-fryga !!!

Posted

Misio jest grzeczny jak aniołek :)
Fajnie chodzi na smyczy, nie zwraca uwagi na wszystkie okoliczne "Burki" które chcą mu pokazać kto tu rządzi ;)
W kojcu grzecznie siedzi, nie skacze po siatce. Chyba nie strajkuje bo podoba mu się że nie ma łańcucha :)
Załączam parę zdjęć z dzisiaj :

Pozdrawiamy!!!

Posted

O Matko, aż się popłakałam jak zobaczyłam zadowolony pychol Misia !!! Tak sie cieszę, że to właśnie Ty - cyga fryga dałaś mu dom, lepiej nie mógł trafić ! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pamiętaj kochana, że dobro dawane innym zawsze wraca w postaci zwielokrotnionego dobra . :lol: Dziękuję w imieniu Pana Misia. :multi:

Posted

[quote name='cyga-fryga']

Dziś Misio chyba pierwszy raz widział krowę :P
Jak przez 2 dni 2 razy szczeknął to dziś rano tak krowy sąsiadowi obszczekał że zaczęły aż hasać po polu ;)

Ale Misiek ma atrakcje ! Aż mu zazdroszczę :evil_lol: Faktycznie - na pewno się zdziwił, że są zwierzaki dużo większe od niego !!! :crazyeye:

Posted

i ja się ciesze widząc te zdjęcia, dzięki wszystkim za pomoc :) zmieniam tytuł i życzę Misiowi wszystkiego co najlepsze na jesień życia :)

Posted

Cyga-fryga, jak tam pieknie u Was !

Misio ma widoki do pozazdroszczenia ,bujna zielen, laciate krowki, marzenie !

Czy planujesz mu ew. zrobic jakies zacienienie na lato ? Bo to drzewko kwitnace chyba jeszcze nie za bardzo bedzie dawalo cien ?

Posted

wellington napisał(a):
Cyga-fryga, jak tam pieknie u Was !

Misio ma widoki do pozazdroszczenia ,bujna zielen, laciate krowki, marzenie !

Czy planujesz mu ew. zrobic jakies zacienienie na lato ? Bo to drzewko kwitnace chyba jeszcze nie za bardzo bedzie dawalo cien ?

Dzięki :)

Tak, własnie nad tym pracuję :)

• 2 weeks later...