Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='wellington']A jestes pewna ze Misiu dobrze slyszy ;) ?

jestem pewna...bo bardzo denerwują go wszelkie brzęczoco-latające stwory :) Pierw jak usłyszy brzęczenie to z poważną miną dźwiga głowę i wypatruje a potem człapie pyskiem w powietrzu, całe szczęście osy, pszczoły i trzmiele są szybsze od niego bo ja nie potrafię mu wyoślić żeby lepiej z nimi nie zaczynał :shake:

poniżej parę fotek

a tu z bukietem weselnym zrobionym z psich przysmaków które przypadły mu do gustu :)

I jeszcze raz dziękujemy Pani Małgosi za kartkę!!!!
:loveu::loveu::loveu:

Posted

jestem pewna...bo bardzo denerwują go wszelkie brzęczoco-latające stwory :smile: Pierw jak usłyszy brzęczenie to z poważną miną dźwiga głowę i wypatruje a potem człapie pyskiem w powietrzu, całe szczęście osy, pszczoły i trzmiele są szybsze od niego bo ja nie potrafię mu wyoślić żeby lepiej z nimi nie zaczynał :shake:
No wlasnie ! Zeby sie go tylko jakas osa nie zemscila na nim za to klapanie :mad:
Fotki sliczne !
Czy to co Mis ma na szyi to tylko lancuszek czy aby kolczatka ...?

Posted

na spacery ma zakładaną kolczatkę ze względu na te małe psy co wchodzą nam pod nogi, na zwykłej obroży nie mogłam go utrzymać...
muszę kupić ten kaganiec w końcu, wtedy będzie miał zwykłą obrożę, chociaż wydaje mi się że kaganiec to dla psa jeszcze większa mordęga,
kolczatki oczywiście nie trawi bo przy ubieraniu takie tańce odstawia byle tylko głowy do niej nie wsadzić ale w zwykłej obroży jest niegrzeczny i dobrze o tym wie, robi to z premedytacją by wyjść na swoje, to jest cwany pies :) no ale jest pupilkiem rodziny, wszyscy twierdzą że jest mega inteligentny, w ogóle o jego sposobach porozumiewania się z nami to bym mogła tu dużo napisać, ma chłopak swoje sposoby na komunikowanie się, świetnie mu to wychodzi ale niestety nie mogę spełnić jego wszystkich próśb
kolczatkę ma na spacerach, w kojcu i na ogrodzie chodzi tylko z obrożą przeciwpchelną :)

Misiek jest łagodny dla ludzi i suczek, dzieci też bardzo lubi, nawet syn kuzynki który ma 3 lata robił z nim co chciał, uprawial na nim zapasy a Misiek spokój, pełne opanowanie, uśmiech na mordce...nawet z moimi kotami się już dogadał!
ale z psami to jest kiepsko, jak szczekają z daleka to jak powiem że nie wolno, to przestaje zwracać uwagę i zajmuje się spacerem, natomiast jak podejdą bliżej to się zaczyna...
u mnie jest tak że przy każdym domu są psy biegające samopas, czasem jeden ale i po dwa, trzy, same chłopaki...

• 2 weeks later...
Posted

bakusiowa napisał(a):
Cudowne wiadomości i piękne zdjęcia. Misio to miał farta w życiu że do Ciebie trafił:lol:.

Święte słowa ! Potwierdzam: lepiej nie mógł trafić !!! :) Nie było mnie długo na komputerze, bo zepsuł się , a poza tym byłam u mojej mamy w poznańskim. A tutaj takie nowiny! Aż się serce śmieje z radości, piękne zdjęcia i kąpiel Misia - same pomyślne wieści, dziękuję ! :loveu:

• 4 weeks later...
Posted

Serdecznie dziękuję za nowe fotki Misiula !!! Rozczulam się gdy na nie patrzę i widzę przyjaźń Pani i Miśka :) Misiu na pewno docenia poświęcenie i troskę Pani ! Dziękujemy ! Wszystkiego dobrego życzę.

Posted

Ach jakie piękne zdjęcia !!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A Misiul taki zadbany i radosny ! Proszę go wycałować i wymiziać ode mnie . Misiowej Pani należy się medal wdzięczności za Miśka :lol: Kochana Pani Ela, tak dba o piesiorka. :loveu: Jakie piękne miejsca macie tam do spacerów, aż Wam zazdroszczę :evil_lol:

• 2 weeks later...