Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cyranka napisał(a):
Kochana "cyga-fryga" - podaj mi na pryw. Twój adres e-mail, wyślę wymiary na narysowanej budzie ; córka moja narysowała mi schemat budy , bo ja nie umiałam...:multi:

a to są wymiary zewnętrzne czy wewnętrzne bo nie wiem co z ociepleniem?:)

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cyga-fryga napisał(a):
nowa buda już czeka na pana Misia :)

Jaka dobra wiadomość ! :loveu: Tylko ten przewóz mnie martwi, strasznie trudna sprawa. Popytałam u znajomych - nikogo chętnego nie znalazłam na taki transport, oj, ciężko :(

Posted

"cyga-fryga", sądzę, że taki przewóz psa jest kłopotliwy, bo nie wiadomo jak posadzić psa. Na tylnym siedzeniu trzeba przypiąć go szelkami do pasów. Najlepszy byłby samochód typu combi - duży bagażnik z kratką oddzielającą od pasażerów. Aż mnie głowa boli od myślenia, jak znaleźć najlepsze wyjście. Obczytałam różne porady transportowe i każdy radzi co innego, żeby nie złapać mandatu podczas przewozu psa ! No i żeby było bezpiecznie ! Moi znajomi odmówili mi z powodu dużego kłopotu z psem :( Ale problem ! :roll:

Posted

moja dalmatynka jeździła na tylnim siedzeniu dużego fiata i wszystkim było wygodnie :)
wystarczy jakiś koc żeby pies nie nabrudził a Panu Misiowi przydałby się chyba ktoś do pilnowania i uspokajania skoro nigdy autem nie jeździł...
czy transport się znajdzie czy nie, myślę że Pan Misio do tygodnia po długim weekendzie będzie już w nowej budzie :)

a co tam u Pana Misia słychać? jak się czuje w nowym miejscu?

Posted

Mam wrażenie, że Misio jakby posmutniał, może przeczuwa rozłąkę, albo nie podoba mu się na nowym miejscu ! A ja się czuję jak zdrajca, przez to, że rozstanie się ze mną :( :oops:

Posted

[quote name='wellington']cyga-fryga, ja moglabym Pana Misia Ci zawiezc pod dom , ale bede tamtedy jechala dopiero weekend 14./15. maj.

Budrysek zna moje auto, Pan Mis tam bylyby bezpieczny. Transport gratis :)[/QUOTE]

Ja mysle, ze jezeli Misio moze poczekac to byloby super :):)