cyga-fryga Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 to kiedy ktoś z tą wizytą przedadopcyjną przyjedzie?:) Quote
BUDRYSEK Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 cyga-fryga napisał(a):to kiedy ktoś z tą wizytą przedadopcyjną przyjedzie?:) ja przyjade, porzadnie Cie przetrzepac :evil_lol::eviltong: Quote
iwoniam Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Trzymam kciuki za powodzenie operacji " szczęśliwy dom dla Misia " Quote
mru Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 ahaha okazuje się, że cyga jest bardziej znana niż myślałam ;) oto opinie :) cygi nie musze sprawdzac :smile: nie znajdziecie lepszego domu :smile: pomaga mi przy moich Gadziorkach, nie raz byla moim dt zalatwiajcie transport :smile: oraz: Myślę, że wizyta u niej będzie zbędna :smile: Napisz do Budrysek , mają obecnie więcej kontaktu ze sobą więc też poda Ci więcej szczegułow . Tymczasowała jej dużo kotów. Quote
cyga-fryga Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 cygi nie musze sprawdzac :smile: nie znajdziecie lepszego domu :smile: pomaga mi przy moich Gadziorkach, nie raz byla moim dt zalatwiajcie transport :smile: Myślę, że wizyta u niej będzie zbędna :smile: Napisz do Budrysek , mają obecnie więcej kontaktu ze sobą więc też poda Ci więcej szczegułow . Tymczasowała jej dużo kotów. Dzięki ! Misiek budę już praktycznie ma (mój tata ma trochę materiałów łącznie ze styropianem i watą szklaną do ocieplenia), siatka na kojec tez jest. Tylko niech mi go ktoś przywiezie :) Po świętach jestem do dyspozycji tzn. buda już powinna być :) A co Misiek sądzi o kotach? :) Quote
cyranka Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 "A co Misiek sądzi o kotach? " O Matko, chyba nie najlepiej, strasznie je obszczekuje ! :oops: Nigdy żadnego nie dopadł, ale dzięki łańcuchowi...:diabloti: Quote
cyranka Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Tak sobie myślę , że może wreszcie po tylu latach, Misio ma szansę uniknąć u "cygi", życia na łańcuchu ! :loveu: Ja nie byłam w stanie mu zapewnić wolności, serce mi "płakało" nieraz z tego powodu ! :( Quote
cyranka Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 :roll:Jeszcze jedna sprawa mnie trapi- Pan Misio lubi uciekać, parę razy już urywał się z łańcucha, przybiegal wtedy pod mój blok ! Taki cwaniak! Na obcym terenie zgubi się , kurczę, to jest problem. :roll: Quote
cyga-fryga Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 cyranka napisał(a)::roll:Jeszcze jedna sprawa mnie trapi- Pan Misio lubi uciekać, parę razy już urywał się z łańcucha, przybiegal wtedy pod mój blok ! Taki cwaniak! Na obcym terenie zgubi się , kurczę, to jest problem. :roll: Ale przez siatkę ogrodzeniową chyba nie da rady wyskoczyc?:) Skoro nie lubi kotów to będzie siedział na swoim kawałku ogrodu, poza tylko na smyczy...koty były pierwsze, one tu rządzą :) Quote
cyranka Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 cyga-fryga napisał(a):proszę o info ile Misio ma w kłębie? :) Zapomniałam dzisiaj go wymierzyć, ale jutro to zrobię ! :) Myślę, że przez siatkę nie uda mu się wyskoczyć, chociaż kto to wie... Jest wypasiony, to może mniej sprawny ! :multi: Ale naprawdę nie wiem do końca , na co go stać !:evil_lol: Quote
wellington Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 cyga-fryga napisał(a):to kiedy ktoś z tą wizytą przedadopcyjną przyjedzie?:) Ja moge przyjechac ale dopiero po Swietach -moze byc ? I nareszcie zwiedze ten slynny zywiecki browar :beerchug: Quote
wellington Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 BUDRYSEK napisał(a):ja przyjade, porzadnie Cie przetrzepac :evil_lol::eviltong: O rany, Budrysku ja przeoczylam twoj wpis :oops: Na przetrzepaniu Budryska mozna polegac - to wiem :lol: Quote
cyranka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 :lol:Zmierzyłam dzisiaj - jest między 50 a 60 cm , tak się kręci, że trudno miarkę przyłożyć do niego ! Może przez to jest niespokojny, bo miał dzisiaj starcie z bardzo dużym, czarnym psem- podobnym do sznaucera! A może to był sznaucer olbrzym ? Nie wiem, całe szczęście, że właścicielka tego psa szybko ich rozdzieliła, u Miśka nie widzę pogryzień ! Ale się najadłam strachu !:crazyeye: Quote
A-s-i-a Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Weszłam tutaj z wątku innego Misia. Nie zdążyłam doczytać do końca, tak byłam przygnębiona tym, co jest napisane na 1 stronie. Wejście tu po kilku godzinach zupełnie poprawiło mi humor :) Jak się cieszę, że wszystko się dobrze układa :) Zaprosiłam tutaj na wątek i w ogóle na Dogo pewna osobę, która mieszka niedaleko (ok 10km) od Myszkowa. Dobre serce dla wszystkich zwierzątek ma kobitka:). Pani Marysiu! Witamy serdecznie! :) Jak tylko się Pani zarejestruje na dogo, może Pani działać. Pozdrawiamy :) Quote
cyga-fryga Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 wellington napisał(a):O rany, Budrysku ja przeoczylam twoj wpis :oops: Na przetrzepaniu Budryska mozna polegac - to wiem :lol: Budrysek??? z newrów poobgryzałąm już wszystkie paluchy...:nerwy: :eviltong: 50-60?? duuuży, goni koty, wdaje się w bójki z psami, ucieka....zaczynam się bać ;) z transportem się coś klaruje???:) Quote
cyranka Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 " wdaje się w bójki z psami " To nie jest tak! Ten wielki pies co go zaatakował, mieszka 2 domy dalej i durna właścicielka trzyma go luzem, a gdy wyjeżdża autem, on zawsze jej ucieka na ulicę ! No i tym razem dorwał mojego Miśka przy budzie :( Na szczęście Misiek nie ma ran widocznych. Wynika z tego , że na tym nowym placu nie jest bezpieczny ! / zapomniałam napisać, że parę dni temu, musiałam Miśka przenieść na sąsiedni plac, tak spieszyło się właścicielom posesji, że załatwili tymczasowe miejsce u swego sąsiada. Nie miałam wyboru! / :shake: Quote
Szarotka Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Do kotow to mozna psa przyzwyczic. Moze dalej nie lubic cudzych, ale swoje bedzie uwazal za swoje. Mam psy i koty od lat razem. Nawet podhalan ze schronu zaakceptowal kota. Quote
cyranka Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 " z transportem się coś klaruje??? " - miła"cygo"! Zupełnie nie mam pojęcia jak zorganizować transport Miśka...:shake: To jest dla mnie straszny problem, nie mam auta i nie mam kogo prosić o pomoc ! Jestem tym bardzo zmartwiona . Może ktoś z dogomaniaków ma jakiś pomysł na to ?? Proszę o pomoc ! :roll: Quote
cyranka Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 [quote name='A-s-i-a']Weszłam tutaj z wątku innego Misia. Nie zdążyłam doczytać do końca, tak byłam przygnębiona tym, co jest napisane na 1 stronie. Wejście tu po kilku godzinach zupełnie poprawiło mi humor :) Jak się cieszę, że wszystko się dobrze układa :) Zaprosiłam tutaj na wątek i w ogóle na Dogo pewna osobę, która mieszka niedaleko (ok 10km) od Myszkowa. Dobre serce dla wszystkich zwierzątek ma kobitka:). Pani Marysiu! Witamy serdecznie! :) Jak tylko się Pani zarejestruje na dogo, może Pani działać. Pozdrawiamy :) Serdecznie zapraszamy Tą Panią , a zwłaszcza ja, bo mieszkam w Myszkowie ! :loveu: Quote
cyga-fryga Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 cyranka napisał(a):Serdecznie zapraszamy Tą Panią , a zwłaszcza ja, bo mieszkam w Myszkowie ! :loveu: może ta Pani podrzuciłaby Misia chociaż do Bielska... oczywiście jeśli ma samochód :) Quote
cyga-fryga Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 [quote name='cyranka']:lol:Zmierzyłam dzisiaj - jest między 50 a 60 cm , chyba poproszę o wymiary legowiska w dotychczasowej budzie... na internecie nie mogę znaleść jak duża powinna być buda dla psa o wys w kłębie 60cm :( Quote
cyranka Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Kochana "cyga-fryga" - podaj mi na pryw. Twój adres e-mail, wyślę wymiary na narysowanej budzie ; córka moja narysowała mi schemat budy , bo ja nie umiałam...:multi: Quote
Recommended Posts