Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie dzisiejszy, niedzielny poranek zaczęłam od biegu za Misiem, bo rano okazało się, że Misio jakimś cudem zerwał się z łańcucha :evil_lol: A może go ktoś odpiął, ja nie wiem ! Ale złość mnie ogarnia, jeśli to jakieś psoty, bo nie mam siły ganiać za nim po osiedlu :angryy: ! Przecież mam chore mięśnie / choruję od 20 lat na "miastenię" / i poruszam się z trudem . To jest jazda, musi to fajnie wyglądać jak babcia / czyli ja / biega z laską za psem :eviltong:

Posted

[quote name='cyranka']Właśnie dzisiejszy, niedzielny poranek zaczęłam od biegu za Misiem, bo rano okazało się, że Misio jakimś cudem zerwał się z łańcucha :evil_lol: A może go ktoś odpiął, ja nie wiem ! Ale złość mnie ogarnia, jeśli to jakieś psoty, bo nie mam siły ganiać za nim po osiedlu :angryy: ! Przecież mam chore mięśnie / choruję od 20 lat na "miastenię" / i poruszam się z trudem . To jest jazda, musi to fajnie wyglądać jak babcia / czyli ja / biega z laską za psem :eviltong:[/QUOTE]

sport to zdowie :)

a u cygi na dlugi weekend jest moja podopieczna Daszenka :)
dzieki Ela za pomoc :)

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/206012-4-tyg.-maleństwo-Daszeńka-szuka-domku...pomozcie!?p=16690258#post16690258[/URL]

Posted

Moze ktos z Was wie, komu mogla sie zgubic sunia, lub komu potrzebna była by mała podopieczna ?

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/206976-Ruda-sunia-szuka-domu-!"]http://www.dogomania.pl/threads/206976-Ruda-sunia-szuka-domu-![/URL]

Posted

[quote name='cyranka']Właśnie dzisiejszy, niedzielny poranek zaczęłam od biegu za Misiem...[/QUOTE]

ale zbój!!

[quote name='BUDRYSEK']a u cygi na dlugi weekend jest moja podopieczna Daszenka :smile:
dzieki Ela za pomoc :smile:[/QUOTE]

cała przyjeność po mojej stronie...Dasza jest słodka....głównie jak śpi :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='Szarotka']Czy Misio dojechal ??[/QUOTE]

nie, Misio musi poczekać aż wrócę z nad morza...
niestety troszkę się to przeciąga, ale do końca tygodnia myślę że już będe wiedzieć :)

Posted

[quote name='ANIA_C']Jeśli jeszcze jest potrzebny transport to mogę Pana Misia zawieść pod dom oczywiście gratis :)))[/QUOTE]

wow! super!
tylko cyga musi wrocic z nad morza

Posted

[quote name='ANIA_C']Jeśli jeszcze jest potrzebny transport to mogę Pana Misia zawieść pod dom oczywiście gratis :)))[/QUOTE]

To jest świetna wiadomość !!!! :) Bardzo się cieszę, największy kłopot byłby rozwiązany dzięki Tobie "Ania_C" :loveu: Pozdrawiam !

Posted

Cieszę się :lol::lol::lol:
Przewoziłam już kilka psiaków - największy był mixem kaukaza...także z Misiem damy radę :evil_lol: Samochodem regularnie jeżdżą maje psiaki więc zapaszek będzie swojski ;)
Czekam na wiadomość kiedy Misiu będzie mógł wyruszyć w drogę. Do 20 maja jestem raczej dyspozycyjna.
P. S. Czy Misiu je suchą karmę ?

Posted

"P. S. Czy Misiu je suchą karmę ? " - Tak, Misiek je suchą karmę, między innymi ! Oprócz suchej karmy dostaje karmę mięsną w postaci takich " batonów" jak kiełbasa. Resztki z lodówki też dostaje. :)

Posted

Ponadto często daję Misiowi gotowany ryż, kaszę lub makaron wymieszane z kawałkami tych mięsnych batonów, albo z resztkami wędlin, mięsa - takich resztek domowych. Lubi także kości z obiadu ! :lol: Znajomi mi często podrzucają resztki mięsne, więc dzielę to między Miśka i koty będące pod moją opieką / bezdomne /. Tylko ziemniaków nie daję Miśkowi, bo tego pies nie trawi . Ale się rozpisałam ;)

Posted

dobrze, dobrze
teraz wiem do czego jest przyzwyczajony :)
w sumie planowałam karmić go dokładnie tak samo, tzn. o batonach nie myślałam bo np. moja siostra mi mówiła że kupiła kiedyś swojej jamniczce Tinie coś takiego i za cholere nie chciała tego jeść...ale to pewnie od firmy zależy
nie wiem czy znajdę u nas takiego HAM'a:razz:

Posted

[quote name='cyga-fryga']dobrze, dobrze
teraz wiem do czego jest przyzwyczajony :)
w sumie planowałam karmić go dokładnie tak samo, tzn. o batonach nie myślałam bo np. moja siostra mi mówiła że kupiła kiedyś swojej jamniczce Tinie coś takiego i za cholere nie chciała tego jeść...ale to pewnie od firmy zależy
nie wiem czy znajdę u nas takiego HAM'a:razz:[/QUOTE]

Masz rację, zależy od firmy, też kiedyś kupiłam zupełnie inny "baton" i był okropnie śmierdzący ! Misiek nie tknął tego ! On wie co dobre :)

Posted

na zdjęciu kącik Pana Misia
widać słupeczki, jeszcze siatke trzeba naciągnąć i będzie gotowy,
zdjęcie robiłam z mojego pokoju więc jak widać Pan Misio będzie cały czas na oku :) tym bardziej że pracuję w domu i przy tym oknie siedzę duuuużo ;)

w tym tygodniu akcję "Słupsk" będe miała za sobą więc:
Pan Misio może zostać przywieziony w następną sobotę, albo niedziele albo poniedziałek...;) jak tam ANIA_C pasuje :)

Posted

Super kącik będzie miał Pan Misiu
Najbardziej pasuje mi poniedziałek 16.05 lub piątek 13.05 - w weekend niestety pracuję :(((
P.S. odezwę się na pw w poniedziałek - może uda mi się zamienić w pracy.

Cyranka a kiedy Tobie najbardziej pasuje ?

Posted

[quote name='ANIA_C']Super kącik będzie miał Pan Misiu
Najbardziej pasuje mi poniedziałek 16.05 lub piątek 13.05 - w weekend niestety pracuję :(((

Zawsze jestem w domu, nie pracuję , więc nie ma ze mną problemu ! :) Masz od "cyga- fryga" mój adres ? :lol:

Posted

[quote name='ANIA_C']Super kącik będzie miał Pan Misiu

Poniedziałek może być jak najbardziej :)