cyranka Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='BUDRYSEK']chyba jednak wczesniej przywieziemy Misia :)[/QUOT :) Proszę napiszcie mi - kiedy, jak już będzie ustalone ! Quote
cyranka Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Właśnie dzisiejszy, niedzielny poranek zaczęłam od biegu za Misiem, bo rano okazało się, że Misio jakimś cudem zerwał się z łańcucha :evil_lol: A może go ktoś odpiął, ja nie wiem ! Ale złość mnie ogarnia, jeśli to jakieś psoty, bo nie mam siły ganiać za nim po osiedlu :angryy: ! Przecież mam chore mięśnie / choruję od 20 lat na "miastenię" / i poruszam się z trudem . To jest jazda, musi to fajnie wyglądać jak babcia / czyli ja / biega z laską za psem :eviltong: Quote
BUDRYSEK Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='cyranka']Właśnie dzisiejszy, niedzielny poranek zaczęłam od biegu za Misiem, bo rano okazało się, że Misio jakimś cudem zerwał się z łańcucha :evil_lol: A może go ktoś odpiął, ja nie wiem ! Ale złość mnie ogarnia, jeśli to jakieś psoty, bo nie mam siły ganiać za nim po osiedlu :angryy: ! Przecież mam chore mięśnie / choruję od 20 lat na "miastenię" / i poruszam się z trudem . To jest jazda, musi to fajnie wyglądać jak babcia / czyli ja / biega z laską za psem :eviltong:[/QUOTE] sport to zdowie :) a u cygi na dlugi weekend jest moja podopieczna Daszenka :) dzieki Ela za pomoc :) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/206012-4-tyg.-maleństwo-Daszeńka-szuka-domku...pomozcie!?p=16690258#post16690258[/URL] Quote
agumka Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Moze ktos z Was wie, komu mogla sie zgubic sunia, lub komu potrzebna była by mała podopieczna ? [URL="http://www.dogomania.pl/threads/206976-Ruda-sunia-szuka-domu-!"]http://www.dogomania.pl/threads/206976-Ruda-sunia-szuka-domu-![/URL] Quote
cyga-fryga Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='cyranka']Właśnie dzisiejszy, niedzielny poranek zaczęłam od biegu za Misiem...[/QUOTE] ale zbój!! [quote name='BUDRYSEK']a u cygi na dlugi weekend jest moja podopieczna Daszenka :smile: dzieki Ela za pomoc :smile:[/QUOTE] cała przyjeność po mojej stronie...Dasza jest słodka....głównie jak śpi :evil_lol: ;) Quote
cyga-fryga Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Szarotka']Czy Misio dojechal ??[/QUOTE] nie, Misio musi poczekać aż wrócę z nad morza... niestety troszkę się to przeciąga, ale do końca tygodnia myślę że już będe wiedzieć :) Quote
ANIA_C Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Jeśli jeszcze jest potrzebny transport to mogę Pana Misia zawieść pod dom oczywiście gratis :))) Quote
BUDRYSEK Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='ANIA_C']Jeśli jeszcze jest potrzebny transport to mogę Pana Misia zawieść pod dom oczywiście gratis :)))[/QUOTE] wow! super! tylko cyga musi wrocic z nad morza Quote
cyranka Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='ANIA_C']Jeśli jeszcze jest potrzebny transport to mogę Pana Misia zawieść pod dom oczywiście gratis :)))[/QUOTE] To jest świetna wiadomość !!!! :) Bardzo się cieszę, największy kłopot byłby rozwiązany dzięki Tobie "Ania_C" :loveu: Pozdrawiam ! Quote
cyga-fryga Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='ANIA_C']Jeśli jeszcze jest potrzebny transport to mogę Pana Misia zawieść pod dom oczywiście gratis :)))[/QUOTE] aaaaaa! super :) Quote
ANIA_C Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Cieszę się :lol::lol::lol: Przewoziłam już kilka psiaków - największy był mixem kaukaza...także z Misiem damy radę :evil_lol: Samochodem regularnie jeżdżą maje psiaki więc zapaszek będzie swojski ;) Czekam na wiadomość kiedy Misiu będzie mógł wyruszyć w drogę. Do 20 maja jestem raczej dyspozycyjna. P. S. Czy Misiu je suchą karmę ? Quote
cyranka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 "P. S. Czy Misiu je suchą karmę ? " - Tak, Misiek je suchą karmę, między innymi ! Oprócz suchej karmy dostaje karmę mięsną w postaci takich " batonów" jak kiełbasa. Resztki z lodówki też dostaje. :) Quote
cyga-fryga Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='cyranka'] Oprócz suchej karmy dostaje karmę mięsną w postaci takich " batonów" jak kiełbasa. tzn. coś takiego?: http://otofotka.blox.pl/resource/dla_psa_kielbasa.jpg Quote
cyranka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='cyga-fryga']tzn. coś takiego?: http://otofotka.blox.pl/resource/dla_psa_kielbasa.jpg Podobne , ale z Zakładów Mięsnych w Radzionkowie" HAM " - http://www.ham.com.pl/pl/strona,52,inne-wyroby.html :lol: Te "batony" kupuję w sklepie mięsnym lub spożywczym . Quote
cyranka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Ponadto często daję Misiowi gotowany ryż, kaszę lub makaron wymieszane z kawałkami tych mięsnych batonów, albo z resztkami wędlin, mięsa - takich resztek domowych. Lubi także kości z obiadu ! :lol: Znajomi mi często podrzucają resztki mięsne, więc dzielę to między Miśka i koty będące pod moją opieką / bezdomne /. Tylko ziemniaków nie daję Miśkowi, bo tego pies nie trawi . Ale się rozpisałam ;) Quote
cyga-fryga Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 dobrze, dobrze teraz wiem do czego jest przyzwyczajony :) w sumie planowałam karmić go dokładnie tak samo, tzn. o batonach nie myślałam bo np. moja siostra mi mówiła że kupiła kiedyś swojej jamniczce Tinie coś takiego i za cholere nie chciała tego jeść...ale to pewnie od firmy zależy nie wiem czy znajdę u nas takiego HAM'a:razz: Quote
cyranka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='cyga-fryga']dobrze, dobrze teraz wiem do czego jest przyzwyczajony :) w sumie planowałam karmić go dokładnie tak samo, tzn. o batonach nie myślałam bo np. moja siostra mi mówiła że kupiła kiedyś swojej jamniczce Tinie coś takiego i za cholere nie chciała tego jeść...ale to pewnie od firmy zależy nie wiem czy znajdę u nas takiego HAM'a:razz:[/QUOTE] Masz rację, zależy od firmy, też kiedyś kupiłam zupełnie inny "baton" i był okropnie śmierdzący ! Misiek nie tknął tego ! On wie co dobre :) Quote
koosiek Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Przepraszam za off... Bardzo proszę o głosy na nr 2: http://www.dogomania.pl/threads/2059...1#post16801354 Moje psiaki są strasznie zadłużone, bardzo przydałby się im taki zastrzyk gotówki :-( Quote
cyga-fryga Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 na zdjęciu kącik Pana Misia widać słupeczki, jeszcze siatke trzeba naciągnąć i będzie gotowy, zdjęcie robiłam z mojego pokoju więc jak widać Pan Misio będzie cały czas na oku :) tym bardziej że pracuję w domu i przy tym oknie siedzę duuuużo ;) w tym tygodniu akcję "Słupsk" będe miała za sobą więc: Pan Misio może zostać przywieziony w następną sobotę, albo niedziele albo poniedziałek...;) jak tam ANIA_C pasuje :) Quote
ANIA_C Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Super kącik będzie miał Pan Misiu Najbardziej pasuje mi poniedziałek 16.05 lub piątek 13.05 - w weekend niestety pracuję :((( P.S. odezwę się na pw w poniedziałek - może uda mi się zamienić w pracy. Cyranka a kiedy Tobie najbardziej pasuje ? Quote
cyranka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='ANIA_C']Super kącik będzie miał Pan Misiu Najbardziej pasuje mi poniedziałek 16.05 lub piątek 13.05 - w weekend niestety pracuję :((( P.S. odezwę się na pw w poniedziałek - może uda mi się zamienić w pracy. Cyranka a kiedy Tobie najbardziej pasuje ? Zawsze jestem w domu, nie pracuję , więc nie ma ze mną problemu ! :) Masz od "cyga- fryga" mój adres ? :lol: Quote
cyga-fryga Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='ANIA_C']Super kącik będzie miał Pan Misiu Najbardziej pasuje mi poniedziałek 16.05 lub piątek 13.05 - w weekend niestety pracuję :((( P.S. odezwę się na pw w poniedziałek - może uda mi się zamienić w pracy. Cyranka a kiedy Tobie najbardziej pasuje ? Poniedziałek może być jak najbardziej :) Quote
Recommended Posts