Jump to content
Dogomania

Garet - po 11 miesiącach w DS

Recommended Posts

Guest monia3a
Posted

Zdjęcia są świetne, bardzo mi się podobają :)

• Replies 651
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[url]http://allegro.pl/garet-uroczy-psiak-w-typie-owczarka-szuka-domku-i1594925031.html[/url]
zrobiłam dla Garecika allegro bo chyba już nie ma?
pozwoliłam sobie tekst i nr kontaktowy ściągnąć z ogłoszenia na BO.
w innych miejscach zauważyłam że Garecik ma jeszcze ogłoszenia.

Posted

Rób, rób Buniaga te ogłoszenia. Dobrze ci idzie. On jest u Kuny szczęśliwy to widac na tym pysku uśmiechnietym, ale ile jeszcze to może potrwać. ? A poza tym własna miłość mu sie należy i już. Po weekendzie robię wpłate na maj, bo chyba trzeba nadal, prawda?

Posted

Dziewczyny ja ostatnio rzadko bywam na dogo:| Dopiero zauważyłam watek Gareta i czytam wszystkie te smutki i nowinki. Oczywiście 20 zł będę wpłacała nadal - za maj dziś poszły pieniążki:] Garecik to śliczny psiak...Zmienił się...mam nadzieję, że jednak ktoś się w nim zakocha i znajdzie swoje miejsce. Powodzenia bidulo!

Guest monia3a
Posted

[quote name='buniaaga'][url]http://allegro.pl/garet-uroczy-psiak-w-typie-owczarka-szuka-domku-i1594925031.html[/url]
w innych miejscach zauważyłam że Garecik ma jeszcze ogłoszenia.[/QUOTE]

Super. Dzięki!
Garet ma już kilkanaście, a nawet kilkadziesiąt ogłoszeń, kilka osób mu robiło ale jakoś bez efektu :(
Chociaż był jeden Pan nim zainteresowany i to nawet bardzo, brzmiał sensownie - dzwonił do Kuny, a ja miałam się z nim skontaktować i umówić na wizytę przed adopcyjną. Dzwoniłam tego samego dnia to miał wyłączony telefon, dzwoniłam później to nie odbiera :( chyba zrezygnował ... mógłby o tym powiedzieć, a nie zachowywać się jak dziecko!

Posted

[quote name='monia3a'] chyba zrezygnował ... mógłby o tym powiedzieć, a nie zachowywać się jak dziecko![/QUOTE]

Też tak uważam.
Miałam odwortny przypadek - kobieta zainteresowana była Sonią, wyjeżdzali na ferie zimowe i po nich miała sie kontaktować. I odpisała maila, że jednak sie nie decydują - i to jest zawsze lepsze - wiesz na czym stoi, a nie wiecznie oczekiwac w nadziei, że sie domek znalazło. Babka była konkretna i konkretnie sie zachowała nawet odmawiając, ale nie których nie stac na taki odruch.

Posted

[quote name='buniaaga'][URL]http://allegro.pl/garet-uroczy-psiak-w-typie-owczarka-szuka-domku-i1594925031.html[/URL]
w innych miejscach zauważyłam że Garecik ma jeszcze ogłoszenia.[/QUOTE]
Skończyło się w sobotę czy niedzielę, a mnie nie było żeby wznowić. W takim razie nie wstawiam, bo właśnie miałam uaktualnić:)

[B]Dzięki za dotychczasowe wpłaty[/B] (post 2), oczywiście nadal zbieramy:)

Posted

[quote name='dreag']Skończyło się w sobotę czy niedzielę, a mnie nie było żeby wznowić. W takim razie nie wstawiam, bo właśnie miałam uaktualnić:)

nie ma problemu:) ja w związku z ogłaszaniem małej Kajci trochę się rozkręciłam w tym temacie,więc teraz pomogę w ogłaszaniu Gareta.Z tego co zauważyłam ma wszędzie ogłoszenia:)

Guest monia3a
Posted

Ja nie wysyłałam więc pewnie nikt ;)

Guest monia3a
Posted

Marzy mi się domek dla chłopaka, już tyle ogłoszeń mu naklepałam, że aż dziwne, że nikt nie dzwoni :(

Posted

Dzięki za kolejne wpłaty:) - w tym miesiącu już wpłacili: [B]monia3a, anecik60, yup, piove, buniaaga, zachary:multi:.[/B]
Oj te domki, ni cholerę nikt nie dzwoni...:roll: A takie ładne i mądre psy mamy "na zbyciu";).

Posted

[quote name='jaanna019']ja niestety nie wpłacę, właśnie wydałam prawie 300,- na leczenie mojej Toli (3 tygodnie leczenia) a końca nie widać :( dreag przepraszam :([/QUOTE]
Siła wyższa, nic nie szkodzi, wpłacałaś na Skarpetę, więc większej straty nie będzie;). Niestety kasa ma to do siebie, że się kończy:roll:. A co z Twoją Tolcią:-o???

Posted

Tolcia się sypie, najpierw było podejrzenie ropnego zapalenia skóry, potem nużeniec, jest coraz gorzej. Oprócz zmian skórnych Tola ogólnie słabnie, nie ma apetytu, nie ma siły chodzić, dużo więcej śpi i ma drżenia całego ciała. Teraz podejrzewamy immunoautoagresję. Dziś idę na USG, bo boję się, że jej zmiany rozrostowe (te które miała od początku w jamie brzusznej) się powiększyły i stąd problem :(

Guest monia3a
Posted

Nikt nie dzwoni, nikt nie pyta, a nadal brak ponad połowę na hotel :(

Posted

garet: pies, ktory nie umie chodzic na smyczy - odpada m-nie w bloku i spacery;
chetnie przebywa w kojcu, dlatego wymarzony dom dla niego to podworko (bez lancucha, dla nas jasna sprawa!)
zgadza sie?
podczas dni bielska bedzie bazarek, to pojdzie na gareta
dreag, od J.B. zawsze w ostatni dzien m-ca, w kwietniu dostalas?

Guest monia3a
Posted

[B]ifka[/B] a kiedy są dni Bielska ??
Może jakiś plakacik z Garetem by się przydało zrobić, co ??

Posted

o tak, przy naszym stoliku bazarku - wiesz, będzie może też na ekranie wraz z nazwami sponsorów...myslalam o banerze z imieniem, ale nie o zdjeciu, dobra podpowiedz, dzieki!