Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Reniu, jeszcze raz ponawiam swoją propozycję. Jeśli odpowiada Wam transport łączony, to dowiozę Biszkopta od orientacyjnie Sochaczewa mieszkam pod Sochaczewem, a ode mnie jest fajny skrót na Łódź) do domu na swój koszt. Głaski dla Biszkopta. Trzymaj się, piesiu. Ciotki nadchodzą!!!

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety....Pani chyba nie jest jeszcze gotowa na przyjęcie psa z azylu......Nie chcę się wdawać w szczegóły ale nasz Biszkopcik musi mieć odpowiednie warunki jako pies po przejściach...Pilnie szukamy mu niedrogiego a dobrego hotelu...

Posted

sory że tak późno ale dopiero kompa dorwałam:( byłam dzisiaj. Pani fajna i sympatyczna, ale chyba nie zdają sobie sprawy na co sie porywają. Drugi duzy pies, brak czasu i ogrodzenia. Myślę że lepiej będzie jak zaczną szukać psa gdy ogrodzenie już stanie, bo od bidy psa wypuści się do ogrodu.pozdrawiam i szkoda, że tym razem się nie udało:(

Posted

Dziewczyny dajcie szansę temu psu.Zadzwońcie do p.Tomka, do hotelu w Lednicy.Już mija chyba 2 tygodnie, a on tam siedzi.Ma prawie na 2 miesiące pobytu w hotelu.W tym czasie może się dużo zmienić.On wypięknieje,coś więcej będzie o nim wiadomo.Zastanówmy się.

Posted

bardzo szkoda :( dzisiaj zrobiłam przelew na Biszkocpika. Jak uda się go umieścić w hoteliku podtuczyć troszkę i poznać go lepiej to szybciutko znajdzie się odpowiedni domek.

Posted

[quote name='Trisza']:)))).Poproszę Efrę jutro aby zadzwoniła do Przebieczan jeżeli ktoś oczywiscie może rekomendować miejsce.[/QUOTE]
Przebieczany chwaliła Kenny.
A Lednicę - Jagienka i karusiap :)

Posted

[quote name='Trisza']Już przekazuję wiadomość Efrze i proszę o telefon do Przebieczan!!Trzeba Biszkopcika zabrac z azylu.[/QUOTE]
Koniecznie.....