Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='zachraniarka']Ugh ja przez Ludwikosa odpuściałam trochę temat, zaraz dzwonię gdzie trzeba. Po raz kolejny proszę o wybaczenie..[/quote]
Wybaczamy,najwazniejsze zdrowie Ludwisia:lol:

Posted

No dobrze moi mili jestem po rozmowach. Są dwa miejsca, w których byśmy mogli zagościć. Podałam daty w jakich byśmy chcieli tam być. Co do ostatecznej decyzji to jeszcze zależy od wielu czynników, ze strony gospodarzy jak i od nas samych..

Warto by było wiedzieć mniej więcej ile nas będzie i co się dla nas liczy najbardziej- luksusy, cena, żarło na miejscu czy we własnym zakresie, no i w sumie nie wiem o co się Was jeszcze spytać, bo nigdy nie organizowałam koloni :evil_lol:

Posted

[quote name='zachraniarka']Warto by było wiedzieć mniej więcej ile nas będzie i co się dla nas liczy najbardziej- luksusy, cena, żarło na miejscu czy we własnym zakresie, no i w sumie nie wiem o co się Was jeszcze spytać, bo nigdy nie organizowałam koloni :evil_lol:[/quote]
Ja organizowałam! :-) Najfajniej by było, gdyby była opcja tania i opcja bardziej luksusowa... Co najmniej do wyboru pokój (czy domek) i namiot - w sumie im większy wybór takich opcji - tym lepiej. Co do jedzenia, u nas dobrze się sprawdzało obiad wykupiony, a resztę - we własnym zakresie. Na kolację i tak fajnie jest miec ognisko, a śniadanie można łatwo zrobić we własnym zakresie jeśli jest gdzie włączyć czajnik.

Fajnie by było, gdyby było jakieś miejsce zadaszone na wypadek ulewnego deszczu.

A resztę to chyba wiesz - dobre tereny do wszystkiego z psami jak najbliżej. :multi:

Posted

OK, czekam na kolejne sugestie, jeżeli bym mogła prosić jak najszybciej, znaczy się tak żebym mogła w najbliższym tygodniu zaklepać już określone jedno miejsce.

[B]Jura[/B]
czy w tym czasie dałabyś radę zrobić orientacyjną listę osób, chodzi o to ile mniej więcej będzie uczestników pierwszej Erdeliady :D

Posted

Ja bardzo chcę uczestniczyć, może być w namiocie. Na jedzonko zapatruję się podobnie jak [B]Flaire[/B], zawsze to poręcznie mieć jeden posiłek dziennie zaklepany.
Cena najlepiej jak najniższa ;) , bo koszty dojazdu będą spore, dla nas biedaczków z południa :(

Jeszcze nie wiem, czy z psem czy bezpsa :niewiem:

Posted

[quote name='coztego']
Jeszcze nie wiem, czy z psem czy bezpsa :niewiem:[/quote]
Ani mi się waż bez Kreski przyjeżdzać :mad: - kto nauczy Vigusia jeść:razz:
Ina i Vigo - zaklepują się
jak najbardzej za wykupionym obiadkiem - bo na kucharzenie szkoda czasu
a siły trzeba mieć na ganianie po lasach i plażach z psami:razz:
no a kolacja przy wspólnym grilu czy ognisku rzecz jasna..wtedy nakupujemy piwka i kiełbasek:p
Może być domek albo namiot wybredna nie jestem:p
Fakt jeśli pole namiotowe to zadaszenie musi być jakieś tam bo jeśli by miało padać jak w Sopocie - tfu tfu to w życiu bym nie wyrobiła w dzień z psem w namiocie dłuzej niż poł godziny...

Posted

[quote name='zachraniarka']
[B]Jura[/B]
czy w tym czasie dałabyś radę zrobić orientacyjną listę osób, chodzi o to ile mniej więcej będzie uczestników pierwszej Erdeliady :D[/quote]

Proszę bardzo. Zainteresowanie udziałem w tym terminie wyrazili:
[LIST]
[*]Ali
[*]Anisha
[*]borsaf
[*]coztego
[*]fjolka
[*]Flaire
[*]Gosia_i_Luka
[*]INA
[*]Jura
[*]Kardusia
[*]Niedźwiedzica
[*]Rita
[*]Wojtek
[*]Zach[/LIST] Zainteresowanie, ale bez potwierdzenia akceptacji terminu po wystawie w Sopocie, wyraziły jeszcze:
[LIST]
[*]Filla
[*]Fuka
[*]Swallow[/LIST]

Posted

[quote name='INA']Ani mi się waż bez Kreski przyjeżdzać :mad: - kto nauczy Vigusia jeść:razz: [/QUOTE]
Misia :evil_lol: Mówiąc szczerze, nie uśmiecha mi się cały dzień w pociągu z psem. :shake:
[quote name='zach']Postanowione, że z psem[/QUOTE]
Powiedzmy, że trochę inaczej się na to zapatruję, ale cóż... czas pokaże. :p

Posted

[B]Rita[/B] - to jest jedna z opcji --hmm ja też pociągiem
[B]coztego[/B] - a co z naszymi chłopcami -- zadziornym i bosem oni się kurcze nie wypowiadali przecież ten zlot to At i przyjaciele - obrazili się ...:shake: --
ach propozycja nocowanka albo dwóch :cool3: u mnie się nie zmieniła:lol: to jest zupełnie po drodze na Gdańsk..

Posted

[B]Zach, Jura[/B] - potwierdzam moją rezerwację :multi:. Łóżko może być jedno :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, prześpię się z Dolką.
Czyli... termin po wystawie Sopockiej i na Wyspie Sobieszewskiej?

Posted

[quote name='zachraniarka']Tak jest!

[B]Rita[/B]
namiot to tylko opcja, oczywiście będą domki.[/quote]
Kamien spadł mi z serca:cool3:czy ja moge z TZ bo to moj prywatny kierowca:lol:

Posted

A ja mam pytanko zlot jest dla Aire i inne - a mnie zastanawia czy słowo "inne" tzn. że inna rasa może się załapać na taki zlot?? Czy to tylko zarezerwowane dla Aire???:placz: :placz: :placz: Czy jak się jest psim świrusem to mogłabym się załapać na taki zlot?:hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: Bo ja bym chciała nawet bardzo:loveu:

Posted

[quote name='Lambi'] Czy jak się jest psim świrusem to mogłabym się załapać na taki zlot?:hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: Bo ja bym chciała nawet bardzo:loveu:[/QUOTE]
Inne to inne (np. Kreski :evil_lol: ), jeśli kochasz erdle to myślę, ze nie będzie problemów z załapaniem się :cool3: