coztego Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Jak już mnie tu [B]zach[/B] przysłała, to chciałam zapytać, czy są jakieś nowe ustalenia? :razz: Quote
zachraniarka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Ja czekam na wieści o noclegu i póki nie będę miała pełnej odpowiedzi nic nie piszę by nie zapeszać :) Quote
zachraniarka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Ugh ja przez Ludwikosa odpuściłam trochę temat, zaraz dzwonię gdzie trzeba. Po raz kolejny proszę o wybaczenie.. Quote
rita60 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='zachraniarka']Ugh ja przez Ludwikosa odpuściałam trochę temat, zaraz dzwonię gdzie trzeba. Po raz kolejny proszę o wybaczenie..[/quote] Wybaczamy,najwazniejsze zdrowie Ludwisia:lol: Quote
zachraniarka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 No dobrze moi mili jestem po rozmowach. Są dwa miejsca, w których byśmy mogli zagościć. Podałam daty w jakich byśmy chcieli tam być. Co do ostatecznej decyzji to jeszcze zależy od wielu czynników, ze strony gospodarzy jak i od nas samych.. Warto by było wiedzieć mniej więcej ile nas będzie i co się dla nas liczy najbardziej- luksusy, cena, żarło na miejscu czy we własnym zakresie, no i w sumie nie wiem o co się Was jeszcze spytać, bo nigdy nie organizowałam koloni :evil_lol: Quote
Flaire Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='zachraniarka']Warto by było wiedzieć mniej więcej ile nas będzie i co się dla nas liczy najbardziej- luksusy, cena, żarło na miejscu czy we własnym zakresie, no i w sumie nie wiem o co się Was jeszcze spytać, bo nigdy nie organizowałam koloni :evil_lol:[/quote] Ja organizowałam! :-) Najfajniej by było, gdyby była opcja tania i opcja bardziej luksusowa... Co najmniej do wyboru pokój (czy domek) i namiot - w sumie im większy wybór takich opcji - tym lepiej. Co do jedzenia, u nas dobrze się sprawdzało obiad wykupiony, a resztę - we własnym zakresie. Na kolację i tak fajnie jest miec ognisko, a śniadanie można łatwo zrobić we własnym zakresie jeśli jest gdzie włączyć czajnik. Fajnie by było, gdyby było jakieś miejsce zadaszone na wypadek ulewnego deszczu. A resztę to chyba wiesz - dobre tereny do wszystkiego z psami jak najbliżej. :multi: Quote
zachraniarka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 OK, czekam na kolejne sugestie, jeżeli bym mogła prosić jak najszybciej, znaczy się tak żebym mogła w najbliższym tygodniu zaklepać już określone jedno miejsce. [B]Jura[/B] czy w tym czasie dałabyś radę zrobić orientacyjną listę osób, chodzi o to ile mniej więcej będzie uczestników pierwszej Erdeliady :D Quote
coztego Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Ja bardzo chcę uczestniczyć, może być w namiocie. Na jedzonko zapatruję się podobnie jak [B]Flaire[/B], zawsze to poręcznie mieć jeden posiłek dziennie zaklepany. Cena najlepiej jak najniższa ;) , bo koszty dojazdu będą spore, dla nas biedaczków z południa :( Jeszcze nie wiem, czy z psem czy bezpsa :niewiem: Quote
zachraniarka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Ja z jednym terierem na pewno, choć nie gwarantuje, że się za mną jakiś stary, niedobry lab nie będzie włóczył :lol: Quote
INA Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='coztego'] Jeszcze nie wiem, czy z psem czy bezpsa :niewiem:[/quote] Ani mi się waż bez Kreski przyjeżdzać :mad: - kto nauczy Vigusia jeść:razz: Ina i Vigo - zaklepują się jak najbardzej za wykupionym obiadkiem - bo na kucharzenie szkoda czasu a siły trzeba mieć na ganianie po lasach i plażach z psami:razz: no a kolacja przy wspólnym grilu czy ognisku rzecz jasna..wtedy nakupujemy piwka i kiełbasek:p Może być domek albo namiot wybredna nie jestem:p Fakt jeśli pole namiotowe to zadaszenie musi być jakieś tam bo jeśli by miało padać jak w Sopocie - tfu tfu to w życiu bym nie wyrobiła w dzień z psem w namiocie dłuzej niż poł godziny... Quote
Jura Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 [quote name='zachraniarka'] [B]Jura[/B] czy w tym czasie dałabyś radę zrobić orientacyjną listę osób, chodzi o to ile mniej więcej będzie uczestników pierwszej Erdeliady :D[/quote] Proszę bardzo. Zainteresowanie udziałem w tym terminie wyrazili: [LIST] [*]Ali [*]Anisha [*]borsaf [*]coztego [*]fjolka [*]Flaire [*]Gosia_i_Luka [*]INA [*]Jura [*]Kardusia [*]Niedźwiedzica [*]Rita [*]Wojtek [*]Zach[/LIST] Zainteresowanie, ale bez potwierdzenia akceptacji terminu po wystawie w Sopocie, wyraziły jeszcze: [LIST] [*]Filla [*]Fuka [*]Swallow[/LIST] Quote
Mokka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Hi, hi, Wojtek - błogosławiony między niewiastami :loveu: Quote
zachraniarka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='coztego']Jeszcze nie wiem, czy z psem czy bezpsa :niewiem:[/QUOTE] Postanowione, że z psem :D [quote name='Jura']Proszę bardzo.[/QUOTE] Dziękuję bardzo :buzi: Quote
coztego Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='INA']Ani mi się waż bez Kreski przyjeżdzać :mad: - kto nauczy Vigusia jeść:razz: [/QUOTE] Misia :evil_lol: Mówiąc szczerze, nie uśmiecha mi się cały dzień w pociągu z psem. :shake: [quote name='zach']Postanowione, że z psem[/QUOTE] Powiedzmy, że trochę inaczej się na to zapatruję, ale cóż... czas pokaże. :p Quote
rita60 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Kochani tylko nie namioty,bo bede dygac z Parysem.....pociagiem:angryy: Quote
INA Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [B]Rita[/B] - to jest jedna z opcji --hmm ja też pociągiem [B]coztego[/B] - a co z naszymi chłopcami -- zadziornym i bosem oni się kurcze nie wypowiadali przecież ten zlot to At i przyjaciele - obrazili się ...:shake: -- ach propozycja nocowanka albo dwóch :cool3: u mnie się nie zmieniła:lol: to jest zupełnie po drodze na Gdańsk.. Quote
Kardusia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [B]Zach, Jura[/B] - potwierdzam moją rezerwację :multi:. Łóżko może być jedno :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, prześpię się z Dolką. Czyli... termin po wystawie Sopockiej i na Wyspie Sobieszewskiej? Quote
zachraniarka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Kardusia']Czyli... termin po wystawie Sopockiej i na Wyspie Sobieszewskiej?[/QUOTE] Tak jest! [B]Rita[/B] namiot to tylko opcja, oczywiście będą domki. Quote
rita60 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='zachraniarka']Tak jest! [B]Rita[/B] namiot to tylko opcja, oczywiście będą domki.[/quote] Kamien spadł mi z serca:cool3:czy ja moge z TZ bo to moj prywatny kierowca:lol: Quote
zachraniarka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='rita60']Kamien spadł mi z serca:cool3:czy ja moge z TZ bo to moj prywatny kierowca:lol:[/QUOTE] No jasne, jeżeli TZ lubi Aire i inne to oczywiście, że tak :) Quote
Lambi Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 A ja mam pytanko zlot jest dla Aire i inne - a mnie zastanawia czy słowo "inne" tzn. że inna rasa może się załapać na taki zlot?? Czy to tylko zarezerwowane dla Aire???:placz: :placz: :placz: Czy jak się jest psim świrusem to mogłabym się załapać na taki zlot?:hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: Bo ja bym chciała nawet bardzo:loveu: Quote
coztego Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Lambi'] Czy jak się jest psim świrusem to mogłabym się załapać na taki zlot?:hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: Bo ja bym chciała nawet bardzo:loveu:[/QUOTE] Inne to inne (np. Kreski :evil_lol: ), jeśli kochasz erdle to myślę, ze nie będzie problemów z załapaniem się :cool3: Quote
Recommended Posts