Jump to content
Dogomania

Lila - mix ratlerka / pinczerka - 4,5 kg sunia już w NOWYM DOMKU!

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pinusia00 napisał(a):
No -to chyba dograne!! Panowie się umówili i jutro będą się kontaktować już podczas trasy -zapomniałam zapytać czy będą mieli własną smycz i obrożę :]

Nieważne, najwyżej mi odeślą kiedy dobiorą właściwe dla Lilki w sklepie.

Posted

esterra napisał(a):
:) właśnie wszystko ustalone w sprawie odbioru suni:)

Czy to Domek Lili z Cieszyna ? Witamy serdecznie :D

Posted

E-S napisał(a):
Wolałabym, żeby wróciły bo z nich inny pies rozebrany i nie będzie mieć jak jechać a mnie teraz niestety autentycznie nie stać, żeby raz w tygodniu szelki i smycz kolejne kupować ...

Oczywiscie to zrozumiałe ,ja też wydałam już chyba wszytkie obroze i smycze jakie miałam ,

Posted

esterra napisał(a):
tak to ja nowa właścicielka Lilki , również pozdrawiam :)

Witam, bardzo się cieszę, że państwo jesteście tutaj z nami :)
I uprzedzam - będziemy molestować o wiadomości o Liluni i zdjęcia ! :D
Jeśli nie macie Państwo dla niej obroży lub szelek i smyczki, albo okażą się złe bo za duże/za małe - to proszę ją zabrać z mojej suni szelkami i smyczą, jak już wybierzecie dla niej ekwipunek i zmierzycie na niej w sklepie, czy dobry - to mi odeślecie, może tak być ?

Posted

Pinusiu dostałam numer konta, napisz proszę ile mam przelać pieniędzy za transport.
Proszę wpadnijcie na bazarek i rozsyłajcie gdzie się da, bo nie będzie nas stać na pokrycie między innymi kosztów transportu:

[quote name='as_ko']

Zapraszam na bazarek, a na nim:
- kalendarz ścienny z Viva Targi Kielce
- nowe koszulki męskie i damska
- rożne torebki małe i większe
- bieżnik
- damski pasek
i wiele innych

[SIZE=2]Link do bazarku:
http://www.dogomania.pl/threads/204509-MULTUM-R%C3%93%C5%BBNO%C5%9ACI-torebki-koszulki-bie%C5%BCnik-i-wiele-innych-na-pu%C5%82awski******-do-1.04!?p=16535556#post16535556

Posted

Witam
mamy dla Lili smycz i obroże , no chyba że rzeczywiście będzie za duża to pożyczymy i oczywiście odeślemy z powrotem.
A foteczki rzecz jasna wyślemy w najbliższym czasie- pozdrowionka :)

Posted

Super , Lilka napewno się ucieszy z nowej "biżuterii" w tym wypadku obróżki:) -( jak to prawdziwa kobieta) !! no pora szybko kończyć obiad i ruszać do Funi po naszego małego podróżnika:) As_ko . Koszt transportu tak jak był wcześniej umówiony 100zł dla transportującego - z mojej strony te 100km do Funi tam i z powrotem dorzucam sama na paliwo -taki drobny gift dla Małej Lilki;) -niech się jej dobrze wiedzie w nowym domu :)

Posted

pinusia00 napisał(a):
Super , Lilka napewno się ucieszy z nowej "biżuterii" w tym wypadku obróżki:) -( jak to prawdziwa kobieta) !! no pora szybko kończyć obiad i ruszać do Funi po naszego małego podróżnika:) As_ko . Koszt transportu tak jak był wcześniej umówiony 100zł dla transportującego - z mojej strony te 100km do Funi tam i z powrotem dorzucam sama na paliwo -taki drobny gift dla Małej Lilki;) -niech się jej dobrze wiedzie w nowym domu :)

Pinusiu bardzo Ci dziękuję kochana !
Jak będę w B. to zadzwonię, może uda nam się zapoznać w tzw. realu :D

Posted

pinusia00 napisał(a):
no nie za darmo:) będę miała wielką przyjemność jeszcze się z nią wyspacerować jak się da w taki słoneczny dzionek:);)

Dzięki to wielka pomoc dla nas :Rose::Rose::Rose:
Dzisiaj jest szczęśliwy dzień, bo 2 sunie z puławskiego schroniska, które były u Funi wyjeżdżają do nowych domów :multi: a trzecia już się szykuje pewnie :lol: Oby więcej takich dni.

Posted

esterra napisał(a):
w nowym domku wszystko już przygotowane na przyjazd Lili :loveu:

aaaaa ....To domek się odezwał ,super !!!!
Proszę esterro o jakąś wiadomośc wieczorem ,bedę bardzo ciekawa .

Posted

Kurna ......W ferworze wyjazdów dzisiejszych suń zapomniałam podac obroże Kiltix bodajże ,którą Lilka po raz trzeci sobie zdjęłą.....Moge przesłać pod wskazany adres w kopercie bąbelkowej .....

Posted

Lilka to pies zaczepno -obronny ( nawet szczekać poważnie umie:) ) -o mało nie została u moich teściów w domu , bo szwagierka od dawna marzy o takim maleństwie:) ratlerkowatym . Nakazałam mężowi żeby żadnych jęków nie było póżniej . do Biłgoraja przyjechała na mężowskich kolanach , bo to psiak nakolankowy jest:) Z zainteresowaniem podchodzi do dzieci:) i ogólnie takie żywe sreberko z tej małej cwaniary:) Funiu potwierdź lub zaprzecz:P czy Lilka wykazuje takie zachowania:)

Posted

pinusia00 napisał(a):
Lilka to pies zaczepno -obronny ( nawet szczekać poważnie umie:) ) -o mało nie została u moich teściów w domu , bo szwagierka od dawna marzy o takim maleństwie:) ratlerkowatym . Nakazałam mężowi żeby żadnych jęków nie było póżniej . do Biłgoraja przyjechała na mężowskich kolanach , bo to psiak nakolankowy jest:) Z zainteresowaniem podchodzi do dzieci:) i ogólnie takie żywe sreberko z tej małej cwaniary:) Funiu potwierdź lub zaprzecz:P czy Lilka wykazuje takie zachowania:)

Dokładnie, to cała Lilka :) u mnie była przed 2 dni i to samo mogę powiedzieć. Jest wspaniała.
Ja też czekam na wiadomość czy Lila szczęśliwie i bez problemów dojechała, bardzo Cię proszę esterra o chodziarz króciutką wiadomość że wszystko ok.
Aaa i jeśli ktoś wie że sunia podobna do Lili szuka domu to dajcie znać, bo dostałam dzisiaj maile o naszą Lilkę.

Posted

funia napisał(a):
Kurna ......W ferworze wyjazdów dzisiejszych suń zapomniałam podac obroże Kiltix bodajże ,którą Lilka po raz trzeci sobie zdjęłą.....Moge przesłać pod wskazany adres w kopercie bąbelkowej .....

Trzeba wysłać, ma 8 mies. ważności, zabezpieczy ją przed kleszczami, jest na jej rozmiar. Nie masz adresu ?

Posted

as_ko napisał(a):
Dokładnie, to cała Lilka :) u mnie była przed 2 dni i to samo mogę powiedzieć. Jest wspaniała.
Ja też czekam na wiadomość czy Lila szczęśliwie i bez problemów dojechała, bardzo Cię proszę esterra o chodziarz króciutką wiadomość że wszystko ok.
Aaa i jeśli ktoś wie że sunia podobna do Lili szuka domu to dajcie znać, bo dostałam dzisiaj maile o naszą Lilkę.

Trzeba wątek założyć na szukam psa - taki jak 25 domków dla kudłatego pieska i pozbierać z całego dogo te psiaki i proponować.

Posted

E-S napisał(a):
Trzeba wątek założyć na szukam psa - taki jak 25 domków dla kudłatego pieska i pozbierać z całego dogo te psiaki i proponować.

Ale wiesz na razie dostałam 2 maile tylko i to jeden trochę bez sensu, jak ujawni się więcej chętnych to będę szukać na większą skalę, na razie podpytuję.

Posted

hej, hej zawiadamiam ,ze Lilka jest już w nowym domku, dzielna dziewczyna podróż zniosła wspaniale , poszalała po mieszkaniu(niezły z niej dzikus;-) )
, najedzona , teraz śpi w nowym "łożeczku",(mam nadzieję ,ze grzecznie :roll: ) już zdobyła nasze serca :loveu: