randall Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 prosze o nr telefonu kontaktowy w sprawie suni, zrobiła jej ogłoszenie i podałam nr p. Rafała ale osoby zainteresowane mówia mi ,ze dzwoniły alenr nieaktualny Quote
randall Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Coś nowego w sprawie suni? Taka dzarna slicznotka i nie ma odpowiedzialnych nowych opiekunów i DS dla niej? Proszę nieśmiało w offie o zaglądniecie do ast-ka po przejściach i "pobuszowanie" po naszym bazarku Quote
ania z poznania Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Matko, jestem rozgarnięta jak wiecheć słomy!!!!! Zapomniałam na wątku napisać, Czika ma nowy dom! Więcej napiszę wieczorek, ok? Quote
What May NN Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 wiadomo jak Czika w nowym domu?? Gosiu zmień tytuł!! Quote
ania z poznania Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Jakoś dwa tygodnie temu rozmawiałam z panem Jakubem, to mówił, że już lepiej (pod względem tęsknoty), z shi-tzu bardzo dobrze się dogadują, Czika patrzy na nią z zachwytem, a mała nie chce mieć z nią za wiele wspólnego. Chcę się do nich wybrać, piątek tak sobie myślę..... Quote
Recommended Posts