Jump to content
Dogomania

5 lat w schronisku! Reks ma dom :-) i oddał swe serce Bartkowi i Milence ;-)

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 months later...
  • 1 month later...
Posted

Zapraszam na wątek Bursztynka,psiak pilnie potrzebuje pomocy [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/234447-BURSZTYN-w-typie-ONka-MUSI-OPU%C5%9ACI%C4%86-SCHRON-ZBIERAMY-DEKALARCJE%21%21%21"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...ARCJE%21%21%21[/URL]

• 4 months later...
Posted

Witam ponownie na wątku Reksia.
Reksio jest bardzo chory na raka :-( cierpi od grudnia i walczy z chorobą,od tygodnia nie je i nie pije,po dzisiejszej wizycie u onkologa właściciele zadecydowali nie męczyć go dłużej.Jutro między 10 a 12 zostanie poddany eutanazji.Jadę do niego jutro aby być też przy nim w tych ostatnich chwilach jego życia....aby się z nim pożegnać,bo to taki ,,mój'' ukochany podopieczny....:(

Posted

Biedny, biedny pies :-(. Taki był podobny do mojego Marcusa, też wziętego z Palucha i pewnie tak samo łagodny i miły.
A ja mam teraz m.in. Misia z przerzutami do płuc (coraz gorzej kaszle) i ciągle myślę o tym, co może być lada chwila :shake: . Dlaczego te zwierzęta tak chorują na nowotwory...

Posted

Zaczęło się od noska,krwawe i ropne wycieki.Następnie pyszczek,oczka,rak zaatakował kości czaszki.
Właścicielka ratowała go do końca,lecz w czwartek już nie chciał wyjść na spacer,pojechał jeszcze do lekarza,dostał kroplówki,pani wet powiedziała ze daje mu jeszcze dwa dni życia.
w piątek wstał,zrobił siusiu podtrzymywany na specjalnych szelkach,nie miał siły stać nawet.Drugi raz wstał i się przewrócił.Trzeba było mu pomóc aby nie cierpiał.

• 11 months later...