Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='malibo57']Dokładnie! Butelka "obca" - żeby sobie nikt nie myślał, że to Kazia...[/QUOTE]

A kto Go tam wie... Jak czasem patrzę na Kazia to mam niejasne poczucie, że powinnam sprawdzić czy aby napewno wino w spiżarniu nadal stoi ;)

• 4 weeks later...
Posted

Kazio "się zaszczepił", poddał badaniu klinicznemu ( zdrowy) i ważeniu (38,5kg).
Ajlii donosi, że był bardzo usatysfakcjonowany dłuższym spacerkiem po mieście Łodzi:)

• 3 weeks later...
Posted

Kazio może i kochany... ale moje kwiatki są innego zdania :/
Kazio bowiem uparł się na drzemki wyłącznie na rabatce z moimi wychuchanymi, wypielęgnowanymi roślinkami... Które pod 38 kg psa przestają się prezentować tak okazało... no w zasadzie wogóle przestają się prezentować :(
Dobrze że przynajmnie Kazio wygląda na rabatce niezwykle uroczo - taki widok rekompensuję mi w dużej mierze straty :D

• 3 weeks later...
Posted

Kazio dziś ze mną nie gada... Poważnie! Obraził sie do tego stopnia, że nawet przywitać sie nie chciał rano.
Powód? Podstępnie psa wsadziłam pod prysznic i wykąpałam... Samo polewanie ciepłą wodą było ok. Masowanie szamponem - może być. Wycieranie ręcznikiem - mrrrrrrrrr.... Ale i tak godność psa została naruszona i patrzy dziś na mnie spode łba...

Wysłałam męża od rana po kurczaka do sklepu - może Kazio da sie udobruchać ;)

Posted

Kaziowi do wieczora przeszło ;) I obyło się nawet bez kurczaka...
Teraz jest śliczny, czarniutki i nadal pachnie szamponem. Nic tylko tulić psa :))) A Kazio ma ksywę Tulaczek, bo to wybitnie przymilny pies jest... I baaaardzo lubi kłaść mi głowę na ramieniu jak siedzę na progu domu...

• 1 month later...
Posted

A Kazimierz nam ostatnio niedomaga... Najpierw oczko - spuchła Mu powieka i zaczął sie ucisk na oko, co spowodowało brzydką wydzielinę. Na szczęście szybko się wszystko wygoiło, opuchlizna zeszła i Kazio znów ślicznie wygląda (a miał już profil zawodowego boksera) :)
Teraz badamy bo Kaziowe kupy nie takie jak powinny być....

A sam Kazio jak zwykle - wielka, kochana przytulanka :)

• 3 weeks later...
Posted

Kazio czuje się już duuużo lepiej - wystarczyła zmiana diety i wsparcie jelit :)

A przed chwilą ukradł cały talerz ciasteczek owsianych dla szczurków i je sobie konsumuje radośnie!

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Słodki Kazio wraca do formy :) Zmiana karmy baaaardzo Mu posłużyła - sierść zrobiła się ładniejsza. A leki p/c zapalne podane w związku z problemami ze stawami, wpłynęły też na samopoczucie Kazimierza. Jak to owczar, co rano wypada na szybkie siku i natychmiast wraca się przywitać! Przecież całą długą noc się nie widzieliśmy... :)

Posted

Zapraszam do niezwykłego Centrum Handlowego! Twoje zakupy pomogą stareńkiemu Panu Psu walczyć z dolegliwościami oraz wspomogą Fundację Niechciane i Zapomniane :)
A śliczności mamy na bazarku - nowe firmowe koszulki, nowe sukienki i spodnie, biżuterię i mnóstwo różności!
Zapraszamy serdecznie: http://www.dogomania.pl/forum/threads/233722-Dla-Pana-Psa-i-Fundacji-NOWE-FIRMOWE-CIUCHY-i-BIŻUTERIA-do-05-11-2012-!!!?p=19844036#post19844036