malibo57 Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 I jeszcze Kaziutek "letni". Tak, Kaziowe łapki są wyjątkowe. Quote
ajlii Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='bea100']Wzruszyłam się. Na łapkach namalowane takie "serduszka" u Kazia, które pamiętam i gładziłam jak byłam u ajlii. Piękny, kochany, dobroci Kazio. A na tych zdjęciach tyyyle miłości![/QUOTE] Wiecie, ciągle mam przed oczami jedną scenę... Gdy Kazio do nas przyszedł, bał się nawet usiąść. Był ciągle gotowy do drogi. Któregoś letniego dnia... postanowił zaufać. Siedzieliśmy w ogrodzie. Kazio przyszedł, położył się koło mnie na boku. I patrząc w oczy... próbował podnieść łapki jednej strony do góry, odsłonić brzuszek. Trząsł się przy tym cały, zakrywał ogonkiem. I to był przełom... Potem już nigdy się nie bał, zasypiał tulony i głaskany. Quote
Katcherine Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Strasznie mi przykro ze Kaziu odszedl. Z drugiej strony dzieki wam wszystkim Kaziu mial dom i mial kochajacych ludzi i cudowna opieke. Kazinek bardzo was pokochal i przede wszystkim zaufal. Byliscie jego rodzina. Quote
bea100 Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Wspominałam dzisiaj Bochusia...i Kazia także...to takie pełne przywiązania zdjęcie ich obu... Quote
Recommended Posts