supergoga Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [FONT=Arial]Tonik[/FONT][FONT=Arial] jest niezwykłym psim dzieckiem, ma ok.4 miesięcy, jest wesoły, energiczny, nie ma problemu z innymi psami, uwielbia się bawić, dokazywać – jak każdy szczeniak.[/FONT] [FONT=Arial]Został przywieziony przez policjantów spod sklepu Netto w Buku – niestety skończył kwarantannę a nikt go nie szuka.[/FONT] [FONT=Arial]Psiak ma książeczkę zdrowia, jest zaszczepiony.[/FONT] [FONT=Arial]Dobrze, aby mógł znaleźć domek dla siebie, szczeniaki nie powinny dorastać w schroniskach. Potrzebuję wychowania, socjalizacji, opieki – własnego człowieka.[/FONT] [FONT=Arial]Jeśli śledziliście i pamiętacie nasze psy – przypomina mi Simsa, z tego samego przytuliska. Był tam rok temu, w tym samym wieku. Jakby klon.[/FONT] [FONT=Arial]Ciekawe gdzie rodzą się takie psiaki.[/FONT] Quote
What May NN Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 śliczności :-) jego miejsce jest w domu... Quote
supergoga Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Nikt nie zagląda do Tonika, a u nas kolejna czereda szczeniat. kanał. Quote
Asia_Rawicz Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Tonik i Ronik przypominają mi duet: Tima i Tusia. One też takie podobne były do siebie i w tym samym czasie trafiły do schroniska. Quote
conceited Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 O mamo, macie tam jakas maszynke do produkowania szczeniakow w Fundacji ?:) Quote
supergoga Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 conceited napisał(a):O mamo, macie tam jakas maszynke do produkowania szczeniakow w Fundacji ?:) Nooo, mamy rozmnażalnię, wiesz jak jest. A na poważnie - dawno nie było takiego "urodzaju" mal;uszków i tak słabych adopcji tych dzieci. Quote
supergoga Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Prosimy o kciuki - w sobotę Tonik będzie miał spotkanie... Quote
zuzia_kuzik Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='Asia_Rawicz']Zapraszam do głosowania na Fundację Animalia z Poznania. Jeśli ktoś nie ma konta na krakvet.pl - to może je założyć w ciągu 3 minut i oddać w ten sposób swój głos na Fundację. http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13353 Asiu jesli moge cos powiedziec, na Dogomanii odbywala sie ankieta wewnetrzna, zwyciezylo tutaj schronisko z Radomska. I to dzieki temu glosowaniu cala dogomania oddaje glos na schronsiko w Radomsku. Takie sa zasady :) Quote
Asia_Rawicz Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Zuziu źle przeczytałam chciałam dobrze, wyszło źle. Przepraszam i już kasuje większość postów. Quote
zuzia_kuzik Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Asia_Rawicz napisał(a):Zuziu źle przeczytałam chciałam dobrze, wyszło źle. Przepraszam i już kasuje większość postów. Nic sie nie stalo :) Podnosimy Toniczka Quote
supergoga Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Tonik w sobotę opuścił schronisko i pojechał do domu. Oby na zawsze. Quote
What May NN Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 supergoga napisał(a):Tonik w sobotę opuścił schronisko i pojechał do domu. Oby na zawsze. super :-) Tonik - powodzenia chłopaku!! Quote
supergoga Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 A to jeszcze kilka fotek z ostatnich chwil Tonika w hotelu - ostatnie zabawy z Ronikiem, kumplem który musial zostać. I z wujkiem Rolfem, który po 2 latach wrócił do schroniska. Ale to juz inna bajka. Jeszcze zabawy z Ronikiem Z wujkiem Rolfem, którego świat się zawalił Quote
snuszak Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Rolf ładny duży owczarek, jak Czesio kolejny - powrotny co z tymi ludzmi? ma osobny wątek? a Tonik piękny i wesoły :):) Quote
supergoga Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Rolf miał wątek 2 lata temu, pewnie zanikł gdzieś, nie moge odkopać. Quote
Recommended Posts