Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='yucca']A jak tam kasiorka chłopaka? zasobny jeszcze jest? ;)[/QUOTE]
po zapłaceniu za miesiąc marzec Badi ma na koncie 893,40 zł

dopisałam kwietniowe wpłaty (post 1604, strona 65)
10 zł - yucca (03.04.2013)
20 zł - koleżanka Renaty N. (05.04.2013)
20 zł - ja (10.04.2013)
10 zł - edek (12.04.2013)

Posted (edited)

W sumie to nie wiem z kim powinnam skonsultować adopcję Bady-ego?
W każdym razie Bady dziś jedzie do nowego domu we Wrocławiu.

Pojechał. Proszę o ewentualny telefon. Deklaracja proszę zawiesić, bo nigdy nic nie wiadomo.

Edited by LILUtosi
Posted

[quote name='LILUtosi']W sumie to nie wiem z kim powinnam skonsultować adopcję Bady-ego?
W każdym razie Bady dziś jedzie do nowego domu we Wrocławiu.

Pojechał. Proszę o ewentualny telefon. Deklaracja proszę zawiesić, bo nigdy nic nie wiadomo.[/QUOTE]

Lilutosi, napisz proszę coś więcej!:crazyeye:

Co to za domek? Skąd? Była wizyta PA?

Posted

Przyznaje że nie było wizyty PA ale państwo zrobili na mnie dobre wrażenie. Domek jest we Wrocławiu, niestety w samy Rynku ale nie daleko przyrzeczne tereny zielone. Pojadę z wizytą po adopcyjną. Dla Badyego teraz najważniejsi są ludzie a tam będzie ich miał prawie non stop. Nie wiem czy domek na stałe i czy państwo się nie zniechęcą ale na pewno Bady nic nie straci a spróbować zawsze warto. Już dzwonili że Bady trochę się kręcił na początku ale później ładnie już jechał. Zdążyłam zrobić chłopakowi dziś zdięcia więc jak się ogarnę to wrzucę. Państwo mają się zalogować.

Posted

Lilutosi, doświadczenie w adopcjach masz, więc jeśli tak Ci podpowiadała intuicja biorąc pod uwagę to, że Badi był naprawdę sporo ogłaszany, a odzew był zerowy to pozostaje mi tylko trzymać z całych sił kciuki! :)