Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='LILUtosi']Ja tam u niego cały czas jestem. ;-)
U Badulinka nic się nowego nie dzieje. Żyje sobie, bryka, szczeka i kupaje tam gdzie chce ;-([/QUOTE] Czy ja coś przeoczyłam? Dlaczego kupaje tam, gdzie chce? Byłam przekonana, że Badulinek potrafi się zachować...

Posted

No niestety ale nigdy nie należał do czyścioszków. Wcześniej miał jeszcze problemy ze stolcem, bo były luźne i śmierdzące. Teraz jedziemy na Proplanie z rybą dla staruszków i kupy oraz sierść jest ok. Ale jest ślepuszek i jak mu się nie chce na zewnątrz to robi koło posłania. Mieszka w drewnianym domku i ma taką klapę ruchomą do wychodzenia na zewnątrz. Może sobie wychodzić kiedy chce a i tak raz w tygodniu muszę wymiatać kupale. To mu na pewno w adopcji nie pomoże. To był też powód oddania z dt do którego jechał.

Posted

[quote name='LILUtosi']No niestety ale nigdy nie należał do czyścioszków. Wcześniej miał jeszcze problemy ze stolcem, bo były luźne i śmierdzące. Teraz jedziemy na Proplanie z rybą dla staruszków i kupy oraz sierść jest ok. Ale jest ślepuszek i jak mu się nie chce na zewnątrz to robi koło posłania. Mieszka w drewnianym domku i ma taką klapę ruchomą do wychodzenia na zewnątrz. Może sobie wychodzić kiedy chce a i tak raz w tygodniu muszę wymiatać kupale. To mu na pewno w adopcji nie pomoże. To był też powód oddania z dt do którego jechał.[/QUOTE] No niestety, to duży problem przy adopcjach...

Posted

Nie zaznaczałam wyraźnie tego problemu bo u nas jest mnóstwo zapachów i dużo psów załatwia się w domu. Wiedzą że źle robią ale to jest silniejsze od nich. Idą do adopcji i problem znika. Dlatego nie straszę nowych właścicieli, ewentualnie delikatnie o tym wspominam ze na początku może się zdarzyć problem z czystością.

Posted

Zaktualizowałam w trzecim poście, ale aga.k musi sprawdzić..
No i idzie niedługo opłata za styczeń.. Badulkowi niewiele zostanie..

Posted

Dziękujemy :Rose:

Na pewno doszło, aga.k zaktualizuje wkrótce ;)

Ona ma strasznie dużo tego rozliczania, bo zbiera na wiele naszych zwierzaków, płaci faktury, itd..