Panna Marple Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 A ten, kto nie pamięta...:mad: będzie miał z nami do czynienia:diabloti: Quote
yucca Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Jakby tu nie pamiętać o takim przystojniaku :loveu: Quote
paula_t Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Panna Marple']A ten, kto nie pamięta...:mad: będzie miał z nami do czynienia:diabloti:[/QUOTE] Nie strasz Ciotka, nie strasz ;) Quote
paula_t Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Odwiedzam Badusia, bo dawno nikogo u niego nie było. Quote
LILUtosi Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Ja tam u niego cały czas jestem. ;-) U Badulinka nic się nowego nie dzieje. Żyje sobie, bryka, szczeka i kupaje tam gdzie chce ;-( Quote
Panna Marple Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='LILUtosi']Ja tam u niego cały czas jestem. ;-) U Badulinka nic się nowego nie dzieje. Żyje sobie, bryka, szczeka i kupaje tam gdzie chce ;-([/QUOTE] Czy ja coś przeoczyłam? Dlaczego kupaje tam, gdzie chce? Byłam przekonana, że Badulinek potrafi się zachować... Quote
LILUtosi Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 No niestety ale nigdy nie należał do czyścioszków. Wcześniej miał jeszcze problemy ze stolcem, bo były luźne i śmierdzące. Teraz jedziemy na Proplanie z rybą dla staruszków i kupy oraz sierść jest ok. Ale jest ślepuszek i jak mu się nie chce na zewnątrz to robi koło posłania. Mieszka w drewnianym domku i ma taką klapę ruchomą do wychodzenia na zewnątrz. Może sobie wychodzić kiedy chce a i tak raz w tygodniu muszę wymiatać kupale. To mu na pewno w adopcji nie pomoże. To był też powód oddania z dt do którego jechał. Quote
Panna Marple Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='LILUtosi']No niestety ale nigdy nie należał do czyścioszków. Wcześniej miał jeszcze problemy ze stolcem, bo były luźne i śmierdzące. Teraz jedziemy na Proplanie z rybą dla staruszków i kupy oraz sierść jest ok. Ale jest ślepuszek i jak mu się nie chce na zewnątrz to robi koło posłania. Mieszka w drewnianym domku i ma taką klapę ruchomą do wychodzenia na zewnątrz. Może sobie wychodzić kiedy chce a i tak raz w tygodniu muszę wymiatać kupale. To mu na pewno w adopcji nie pomoże. To był też powód oddania z dt do którego jechał.[/QUOTE] No niestety, to duży problem przy adopcjach... Quote
LILUtosi Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Nie zaznaczałam wyraźnie tego problemu bo u nas jest mnóstwo zapachów i dużo psów załatwia się w domu. Wiedzą że źle robią ale to jest silniejsze od nich. Idą do adopcji i problem znika. Dlatego nie straszę nowych właścicieli, ewentualnie delikatnie o tym wspominam ze na początku może się zdarzyć problem z czystością. Quote
Panna Marple Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Boję się, że u Badiego to może być nie tylko epizod, ale on może już tak ma... Quote
fona Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Jaki jest stan skarpety Badiego? Trzy stówy na minusie??? Quote
_Aga_ Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 Nie, na szczęście Badi ma zapas.. Ok. 700 zł.. Quote
yucca Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Przydałoby się aktualne rozliczenie na pierwszej stronie, tak mi się wydaje... Quote
_Aga_ Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 aga.k sprawdzi i dopiszemy czego brakuje. Quote
_Aga_ Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Zaktualizowałam w trzecim poście, ale aga.k musi sprawdzić.. No i idzie niedługo opłata za styczeń.. Badulkowi niewiele zostanie.. Quote
LILUtosi Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Ja przez jakiś czas nie mam w domu internetu, tylko w telefonie ale tam nie działa dogomania. W razie czego zaglądam na fejsa: Inga Tide oraz mail: [email][email protected][/email] U Badiego wszystko ok, zdrowy chłopak. Quote
mdk8 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 24.01.2013 wysłałam na konto OTOZ 20zł- nie ma jej w rozliczeniach. Mam nadzieję, że doszło:lol: Quote
_Aga_ Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Dziękujemy :Rose: Na pewno doszło, aga.k zaktualizuje wkrótce ;) Ona ma strasznie dużo tego rozliczania, bo zbiera na wiele naszych zwierzaków, płaci faktury, itd.. Quote
mdk8 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 to dobrze bo chociaż to nie jest stała to co jakiś czas parę złotówek;) dorzucę. Quote
_Aga_ Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Dziękujemy, naprawdę :Rose: Każda złotówka jest na miarę złota dla nas :) Quote
Nadziejka Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 :iloveyou::modla:zagladam do Badunia i sciskam za zdrowenko Quote
Recommended Posts