Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_Aga_']Ma :)[/QUOTE]

Ok, to super. Pytam, chociaż pewnie o tym czytałam, ale już zaczynam się powoli gubić w tych wątkach :(
Dobranoc Badusiu :loveu:

Posted

Cały dzień dogo nie działało, nie mogłam nawet żadnej paczuszki z bazarku wysłać, bo nie miałam żadnego adresu, nie wiedziałam co dla kogo, kto zapłacił :(

Posted

Dobranoc Badusiu, jutro cioteczka leci na pocztę, żeby powysyłać kolejne rzeczy, bo we wtorek wyjeżdżam i mam nadzieję, że do tego czasu uda mi się wszystko wysłać i przelać pieniążki :)

Posted

Badi chłopaku, kasę już masz, a teraz na szukaniu domku trzeba się skupić! :)

Trzeba jakoś skusić ludzia do zobaczenia go, bo wtedy już miłość murowana, w nim się nie da nie zakochać:loveu:

Posted

[quote name='marta0731']Badi chłopaku, kasę już masz, a teraz na szukaniu domku trzeba się skupić! :)

Trzeba jakoś skusić ludzia do zobaczenia go, bo wtedy już miłość murowana, w nim się nie da nie zakochać:loveu:[/QUOTE]*

No właśnie cisza u Badusia, chłopak ma ogłoszenia, ale telefon niestety nie dzwoni :(

Posted

[quote name='paula_t']*

No właśnie cisza u Badusia, chłopak ma ogłoszenia, ale telefon niestety nie dzwoni :([/QUOTE]

Bo rzadko kto sie podejmie opieki nad ślepym psem, niestety...
A jak go ktos zobaczy, to się zakocha od razu
Jakby to w ogłoszeniach ująć...?:roll:

Posted

[quote name='marta0731']Bo rzadko kto sie podejmie opieki nad ślepym psem, niestety...
A jak go ktos zobaczy, to się zakocha od razu
Jakby to w ogłoszeniach ująć...?:roll:[/QUOTE]*

Oooo nie, ja jako naczelne beztalencie Rzeczypospolitej się tego nie podejmuję ;)

Posted

Dzień dobry Badusiu :)
Cioteczki, ja z wtorku na środę wyjeżdżam i nie będzie mnie przez tydzień. Do tego czasu na pewno nie dojdą wszystkie wpłaty z bazarku Badiego, ale będzie duża ich część, może zabraknąć dosłownie kilku. Założę tą resztę pieniążków i przeleję, żeby nie robić tego dopiero po przyjeździe, bo paczki będzie regularnie wysyłała moja mama. Tylko komu mam przesłać kasiurkę? :)

Posted

cześć cioteczki, jestem z powrotem, na pewno nie tak często, ale będę Badusia odwiedzać:)
332zł - super wynik, dzięki Ci Paula
życzę Ci udanego wyjazdu, wypoczywaj!!!

Posted

Oooo! Ewa ale z Ciebie szybki Bill :D Nowy zwierzolub na świecie?? Gratulacje kochana przeogromne!! :tort:

Paula również życzę udanego wypoczynku :)
I oczywiście cmokasy dla Badusia w te upalne dni.

Posted

To dopiero z wtorku na środę jadę, więc jeszcze mnie tu zobaczycie, ale dziękuję:loveu:*
Pisałam o tym wcześniej, żebyście się zastanowiły czy przelewać bezpośrednio do LILUtosia na konto:)

Posted

[quote name='_Aga_']Witaj Ewo, gratuluję :Rose:

*paula_t - może przelej do aga.k a ona ureguluje wszystkie rachunki z Lilu?[/QUOTE]*

Ok, zaraz do niej napiszę w tej sprawie:)

Posted

dzięki kochane za gratulacje:) tak nowy dogomaniak już na świecie - chłopczyk o imieniu Maciuś
tak go wychowam, żeby kochał zwierzęta

cieszę się, że u Badiego wszystko ok