Panna Marple Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Z takim pycholcem powinien mieć świat u swoich stóp... Quote
paula_t Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 [quote name='_Aga_']Ma :)[/QUOTE] Ok, to super. Pytam, chociaż pewnie o tym czytałam, ale już zaczynam się powoli gubić w tych wątkach :( Dobranoc Badusiu :loveu: Quote
paula_t Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Cały dzień dogo nie działało, nie mogłam nawet żadnej paczuszki z bazarku wysłać, bo nie miałam żadnego adresu, nie wiedziałam co dla kogo, kto zapłacił :( Quote
yucca Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Nawet nie wiedziałam, że coś nie działało, cały dzionek w pracy, ufff... Odwiedzam chłopaczka na dobranoc :) Quote
Aimez_moi Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Zagladam do chlopaczka i prosze dac Mu buziaka w nosek.....:) Quote
paula_t Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Dobranoc Badusiu, jutro cioteczka leci na pocztę, żeby powysyłać kolejne rzeczy, bo we wtorek wyjeżdżam i mam nadzieję, że do tego czasu uda mi się wszystko wysłać i przelać pieniążki :) Quote
marta0731 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Badi chłopaku, kasę już masz, a teraz na szukaniu domku trzeba się skupić! :) Trzeba jakoś skusić ludzia do zobaczenia go, bo wtedy już miłość murowana, w nim się nie da nie zakochać:loveu: Quote
paula_t Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='marta0731']Badi chłopaku, kasę już masz, a teraz na szukaniu domku trzeba się skupić! :) Trzeba jakoś skusić ludzia do zobaczenia go, bo wtedy już miłość murowana, w nim się nie da nie zakochać:loveu:[/QUOTE]* No właśnie cisza u Badusia, chłopak ma ogłoszenia, ale telefon niestety nie dzwoni :( Quote
marta0731 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='paula_t']* No właśnie cisza u Badusia, chłopak ma ogłoszenia, ale telefon niestety nie dzwoni :([/QUOTE] Bo rzadko kto sie podejmie opieki nad ślepym psem, niestety... A jak go ktos zobaczy, to się zakocha od razu Jakby to w ogłoszeniach ująć...?:roll: Quote
paula_t Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='marta0731']Bo rzadko kto sie podejmie opieki nad ślepym psem, niestety... A jak go ktos zobaczy, to się zakocha od razu Jakby to w ogłoszeniach ująć...?:roll:[/QUOTE]* Oooo nie, ja jako naczelne beztalencie Rzeczypospolitej się tego nie podejmuję ;) Quote
paula_t Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Dzień dobry Badusiu :) Cioteczki, ja z wtorku na środę wyjeżdżam i nie będzie mnie przez tydzień. Do tego czasu na pewno nie dojdą wszystkie wpłaty z bazarku Badiego, ale będzie duża ich część, może zabraknąć dosłownie kilku. Założę tą resztę pieniążków i przeleję, żeby nie robić tego dopiero po przyjeździe, bo paczki będzie regularnie wysyłała moja mama. Tylko komu mam przesłać kasiurkę? :) Quote
ewakrakow Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 cześć cioteczki, jestem z powrotem, na pewno nie tak często, ale będę Badusia odwiedzać:) 332zł - super wynik, dzięki Ci Paula życzę Ci udanego wyjazdu, wypoczywaj!!! Quote
yucca Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Oooo! Ewa ale z Ciebie szybki Bill :D Nowy zwierzolub na świecie?? Gratulacje kochana przeogromne!! :tort: Paula również życzę udanego wypoczynku :) I oczywiście cmokasy dla Badusia w te upalne dni. Quote
paula_t Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 To dopiero z wtorku na środę jadę, więc jeszcze mnie tu zobaczycie, ale dziękuję:loveu:* Pisałam o tym wcześniej, żebyście się zastanowiły czy przelewać bezpośrednio do LILUtosia na konto:) Quote
_Aga_ Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 Witaj Ewo, gratuluję :Rose: paula_t - może przelej do aga.k a ona ureguluje wszystkie rachunki z Lilu? Quote
paula_t Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='_Aga_']Witaj Ewo, gratuluję :Rose: *paula_t - może przelej do aga.k a ona ureguluje wszystkie rachunki z Lilu?[/QUOTE]* Ok, zaraz do niej napiszę w tej sprawie:) Quote
aga.k Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [B]Ewa[/B] gratulacje! [B]paula_t[/B] napisałam PW na konto wpłynęła deklaracja dla Badiego za lipiec od yucca - 10 zł Quote
ewakrakow Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 dzięki kochane za gratulacje:) tak nowy dogomaniak już na świecie - chłopczyk o imieniu Maciuś tak go wychowam, żeby kochał zwierzęta cieszę się, że u Badiego wszystko ok Quote
margoth137 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 zaglądam do Badusia:) pozdro dla mamusi i Maciusia:) Quote
paula_t Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Przed chwilą zrobiłam przelew z bazarku dla Badusia. Miałam to zrobić wczoraj, ale strasznie przed wyjazdem jestem zalatana :/ Quote
paula_t Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Badusiu ściskam Cię z całych sił i będę za tydzień u Ciebie z powrotem:loveu:* Jakiś bazarek może sklecimy wspólny Badusiowo-Mariankowy :) Quote
Recommended Posts