Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ja mam swoje podawać ? Mogę w sumie wysyłać. Ale to taka niezręczna sytuacja, sama zbieram na opłatę w swoim hotelu. Wysylam pw, robie bazary, wysyłam reklamę i takie tam.....ech.

Posted

Poczęstowałam się poprawionym banerkiem :)
Zaraz poproszę swoje ciotki żeby zajrzały...

Super, że coś się u Badiego wreszcie ruszyło. Szkoda że tak późno, bo ten dług nie zrobił się w miesiąc.....
A osoby deklarujące takie wpłaty, a nie płacące......... bez komentarza:angryy:, ciekawe czy zdają sobie sprawę z tego, jaką krzywdę robią psu:angryy: Dobrze, że Lilu taka cierpliwa.............
Ale bądźmy dobrej myśli:lol:

Lilu, mi już Twoje konto gdzieś wsiąkło, także jakbyś wysyłała, to mi też za jednym zamachem proszę. Szybko, póki jestem "zaraz po wypłacie" ;)

Posted

Przybiegłam tu za martą0731 i aż nie wypada odmówić pomocy.
Lilu wyrazy szacunku i ... poproszę o numer konta. Niewiele dołożę :oops:. Ale co dalej? Nie możesz przecież sama utrzymywać dogomaniackich psów.

Posted

Przerażające jest to, że niektórzy uważają, że powinniśmy "ratować" psy, zabierać je ze schronisk, od podłych właścicieli i umieszczać w hotelikach, "bo przecież jakoś się uzbiera na ten hotelik". A potem osoba, która zajęła się finansami psiaka, bądź zrobiła mu wydarzenie/założyła wątek zostaje sama z problemem, bo jednak nie jest tak prosto uzbierać na ten hotelik.. Bo jak pies jest bezpieczny ludzie o nim zapominają. Zapominają też o swoich deklaracjach.
I kto na tym najbardziej ucierpi? Zawsze pies.

Nie byłoby żadnego problemu, gdyby anula42 i -polacca płaciły to co zadeklarowały. To jest całe 200 zł.

Posted

[quote name='_Aga_']W najgorszym wypadku, jeśli nie będziemy w stanie płacić Lilu, Badi wróci do schroniska..[/QUOTE]

Aga,prosze
podczytuje watek
Ja swoje psy utrzymuje z bazarkow
ktore robie juz sama nie wiem z czego
Mysza2 jest mistrzynia w bazarkach.. naprawde
zawsze jakos mozna pomoc.
Kobiety kochane szukajcie ..bibelotow,prezentow ktorych szkoda wywalic a zalegaja polki
ubran ,sadzonek kwiatow czy innych
moze ktos zrobi bazarek cegielkowy?
On ,nie poradzi sobie na ogolnym::(

Posted

Hej wszystkim, wczoraj już nie dałam rady tu być.
Zaraz wyślę numer konta LILU zainteresowanym pomocą Badiemu, bo chyba jeszcze LILU nie wysłała.

I wrócę napisać kto dostał dane
DZIĘKUJEMY ZA POMOC!!!

Posted

[quote name='giselle4']Aga,prosze
podczytuje watek
Ja swoje psy utrzymuje z bazarkow
ktore robie juz sama nie wiem z czego
Mysza2 jest mistrzynia w bazarkach.. naprawde
zawsze jakos mozna pomoc.
Kobiety kochane szukajcie ..bibelotow,prezentow ktorych szkoda wywalic a zalegaja polki
ubran ,sadzonek kwiatow czy innych
moze ktos zrobi bazarek cegielkowy?
On ,nie poradzi sobie na ogolnym::([/QUOTE]

_AGA_ ma chyba za dużo psów na utrzymaniu, robi co może, bazarki robi ciągle

Wczoraj udało mi się przekazać rzeczy Pauli_T, ona dołoży też swoje i będzie [B]nowy bazarek na Badiego[/B], tylko Paula_T musi to wszystko ogarnąć, bo wiadomo potrzebny jej czas i spokój;)

powoli staramy się iść do przodu

natomiast z bazarkiem cegiełkowym to trzeba przemyśleć, czy ktoś by się podjął i czy byłoby zainteresowanie?

Posted

przypominam o aktualnie trwającym bazarku, z którego dochód pójdzie m.in. na zadłużonego Badiego

[SIZE=3][B][url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228066-Bazar-na-zad%C5%82u%C5%BConych-podopiecznych-buty-i-nie-tylko-do-17-06-Do-godz-21[/url][/B][/SIZE]

Posted

[quote name='ewakrakow']_AGA_ ma chyba za dużo psów na utrzymaniu, robi co może, bazarki robi ciągle

Wczoraj udało mi się przekazać rzeczy Pauli_T, ona dołoży też swoje i będzie [B]nowy bazarek na Badiego[/B], tylko Paula_T musi to wszystko ogarnąć, bo wiadomo potrzebny jej czas i spokój;)

powoli staramy się iść do przodu

natomiast z bazarkiem cegiełkowym to trzeba przemyśleć, czy ktoś by się podjął i czy byłoby zainteresowanie?[/QUOTE]

Dzisiaj będę robić na pewno ten bazarek, bo tu najważniejszy jest czas, tylko nie obiecuję o której dokładnie, bo mam mnóóóóóóstwo nauki i jeszcze więcej :(

Posted

[quote name='paula_t']Dzisiaj będę robić na pewno ten bazarek, bo tu najważniejszy jest czas, tylko nie obiecuję o której dokładnie, bo mam mnóóóóóóstwo nauki i jeszcze więcej :([/QUOTE]

co to znaczy "i jeszcze więcej :-(" brzmi to niepokojąco....

Posted

Dług powstał tak jak wszędzie- deklarowicze przestali płacić i _Aga_ została sama z psiakiem a LILU wykazała dużą wyrozumiałość trzymając w hoteliku psiaka, za którego nikt nie płaci ...

Posted

[quote name='ewakrakow']co to znaczy "i jeszcze więcej :-(" brzmi to niepokojąco....[/QUOTE]

To znaczy, że siedzę po naście godzin dziennie, do 4 albo 5 rano, a końca nie widać:(
Ale właśnie się wzięłam za robienie zdjęć :)

Posted

[quote name='kizimizi']marta wstawila link do watku wiec jestem.
Poprosze o nr konta to cos wplace

a mozna sie dowiedziec skad takie zadluzenie sie wzielo?[/QUOTE]

poszły dane konta [B]LILU do kizimizi[/B]

no niestety ludzie "zapomnieli" wpłacać a dług z każdym miesiącem rósł

Posted

[quote name='paula_t']To znaczy, że siedzę po naście godzin dziennie, do 4 albo 5 rano, a końca nie widać:(
Ale właśnie się wzięłam za robienie zdjęć :)[/QUOTE]

dzięki Ci wielkie tym bardziej, mam nadzieję że po trochę już ubywa tych obowiązków

Posted

Zajrzałam przez przypadek na wątek Badiego. Dobrze go pamiętam z hotelika u Lilu. Faktycznie bardzo milusia psinka.
Chętnie przekażę trochę rzeczy na bazarek. Niestety sama nie potrafię bazarku zrobić. Mogę zrobić zdjęcia i mogę się zająć wysyłką, jeżeli będą kupcy. Mieszkam we Wrocławiu( jeżeli to ma znaczenie).