Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gratuluje wspaniała akcja. Bardzo się cieszę, że jest domek i znalazły się dobre duszyczki z deklaracjami dla niego. Trzymam kciuki za chłopaka, już tylko kilka dni i będzie szczęśliwy :) i najedzony :)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='azalia']Dostałam Pw od danki4u1-dziękuję.Tak się składa,że niestety straciłam pracę,a na ratowanie piesków w ciągu miesiąca wydałam 220 zł.Jeszcze dokarmiam 2 bidy łańcuchowe.Także tylko symbolicznie zadeklaruję brakujące 10 zł co miesiąc.Jak coś się zmieni na lepsze to napewno pomogę .W domu też mam 2 psy ze schroniska,50cio kilowy pies i sunia 10cio kilowa.Deklaracje wcześniejsze i obiecane wpłaty jednorazowe muszę podtrzymać,jakoś damy radę.Pozdrawiam serdecznie![/QUOTE]
DZIĘKUJEMY :loveu: :Rose:

Posted

[quote name='edek']Cioteczki nie zapomnijcie jeszcze o Szkileleciku - Biszkopciku z tego azylu: [url]http://www.dogomania.pl/threads/204263-Szkielet......wygląda-coraz-gorzej...potrzebny-DT..czy-zdążymy-z-pomocą-.../page4[/url]. On nie ma dużo czasu :([/QUOTE]
edek - nie zapomnimy :) Zrobię bazarek dla niego i Rudzika :)

Posted

Jeśli dla Badiego mamy komplet deklaracji, transport będzie za darmo (ewentualnie Reni się odda za trasę do Krakowa) to może poprosimy darczyńców "jednorazowych", czy możemy te pieniążki przekazać na Biszkopta albo Rudzika?

Posted

Cioteczki przepraszam że przeszkadzam ale chciałam Was zaprosić na bazarek dla Asty z łańcucha :( coś dla psiarzy i kociarzy :) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/202915-gt-gt-Różności-dla-Psiarzy-i-Kociarzy..-na-Szara-Przystań-do-24.03[/URL]

Posted

Kochane babeczki, czy istnieje szansa, żeby któraś z Was podarowała Badiemu smycz, nawet taką podniszczoną? Potem mu zakupimy osprzęt cały, ale aktualnie mamy tylko jedną smycz i wolałabym jej póki co nie odbierać naszej Suri ;)

Posted

No więc tak!Badi zaklepany w azylu na niedzielę!!Dzwoniłam tam i ma czekać!!!Teraz tylko trzeba dogadać się odnośnie godziny jazdy i nasz kochany ruszaj do Pani!!:))).Smyczkę zakupimy!

Posted

Fajnie, ja już jedną smyczkę zakupiłam mu na bazarku. Właściwie to chyba nawet dwie. Co ja z nimi zrobię ;P Zaprzęgę jeszcze kota hihih.

Przy okazji, Badi ma jeszcze jeden bazarek:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/204683-Ciuszki-ciuszki-moje-dziewuszki!!-na-%C5%9Blepego-Badiego-psa-o-anielskich-oczach?p=16550704#post16550704[/url]

Posted

Zapraszam do podpisania petycji o ukaranie właścicieli wychudzonych dogów:

[url]http://www.petycje.pl/petycja/6867/p...laskiego_.html[/url]

Zapraszam również na ich wątek na facebooku, który rozsyłajcie dalej:

[url]http://www.facebook.com/event.php?eid=132016736868020][/url]

Jestem bardzo miło zszokowana jak to wszystko poszło w dobrym kierunku :) Badi 3mam kciuki za Ciebie :D:D

Posted

[quote name='_Aga_']Jeśli dla Badiego mamy komplet deklaracji, transport będzie za darmo (ewentualnie Reni się odda za trasę do Krakowa) to może poprosimy darczyńców "jednorazowych", czy możemy te pieniążki przekazać na Biszkopta albo Rudzika?[/QUOTE]
Nie było mnie przez chwilę i zaglądam, a tutaj takie super wieści! Gratulacje dziewczyny (i chłopaki)! :loveu::loveu::loveu:
No i widzę, że z moimi obiecanymi "paroma groszami" się spóźniłam. To może dołożę je dla innej Waszej bidy? Jeśli mogę tak zrobić, to prześlijcie mi nr konta.

Posted

[quote name='danka4u1']Ewuś, witaj. Jak trafiłaś do nas? Po moim banerku? Miło Cię widzieć.
[/QUOTE]
Tak, po banerku ;)
Jestem pod wrażeniem, jak przed te 3 dni się rozwinęła akcja, poszło błyskawicznie!
Rozumiem, że Badi ma już komplet deklaracji ?

Posted

kochane dziewczyny- ja dla Badusia nawet dziesięć smyczy mogę kupic żeby tylko go stamtąd zabrać- a tak powaznie jeśli tylko zostaną pieniazki to nie widzę przeszkód zeby je przeznaczyc na inne mordeczki... i jak najszybciej przeslę pieniążki jak nie dla niego to dla innych..

Posted

Czyli reasumując aby się nie pogubić:
Anula -200 zł jednorazowo później 100 zł stałe?
Renia 100 zł jednorazowo
Aga K-20 zł stałe?
Trisza- 20 zł stałe
Pollaca-87 zł później 100 zł stałe?
Monia & Nero- 20 zł jednorazowo
Azalia-1o zł stałe

Nie pogubiłam się?Potwierdzacie?

Posted

chwilę mnie nie było, a tu takie zmiany ! poszło jak burza, żeby z każdą bidą tak się udawało... Szacun dla Cioteczek !
Tak jak obiecałam, po 1-szym mogę coś przesłać

Posted

Rozumiem, że mam zaksięgować anula42 - 200 zł?

Musisz mi Trisza dokładnie pisać, bo ja się serio pogubię ;) Najlepiej nick, kwotę i ewentualnie datę wpłaty :)

Wybacz, że się tak "czepiam", ale tu każdy chce wiedzieć, czy pieniążki dotarły, więc w miarę możliwości musimy aktualizować ;)

Posted

Oczywiście.Aleksandrze "padł"dostęp" do strony bankowej, strona do 24 nieaktywna....Jutro wszystko uzupełnimy.
Na Badiego wpłaty na dzień wczorajszy:
Anula-200 zł-stała 100 zł
Aga K.-20 zł stała
Trisza-20 zł stała
Pollacca-87,15 zł ,stała 100 zł
Monia & Nero-20 zł jednorazowo
Renia-100 zł jednorazowo