Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lilo napisał(a):
a był ?? kurde nie , nie ogladałam ale słow mi brakło a uznałam że słonie moga nie spotkac się z entuzjazmem :)

a dinozaury to dopiero - nie dość, że wielkie, grube to jeszcze staaaareeeee :errrr:

Posted

o nieee , dinozaury mają wielkie serca - o to mi chodziło - a pozatym nie sa stare bo już dawno nie żyją :) i nie sa grube one mają krępą budowę ciała :)

Posted

Dziewczyny jestescie zbyt samokrytyczne !! Wiosna przyszła - trzeba codziennie powtarzac sobie , jestem piękna , jestem mądra , jestem szczupła , jestem szczupła , jestem szczupła :)

Posted

lilo napisał(a):
jesteście wielkie jak dinozaury :)

co Ty masz dzisiaj z tymi dinozaurami? ;)

lilo napisał(a):
o nieee , dinozaury mają wielkie serca - o to mi chodziło - a pozatym nie sa stare bo już dawno nie żyją :) i nie sa grube one mają krępą budowę ciała :)

ale sa wredne :diabloti: mam Ci przypomnieć? :cool3:

lilo napisał(a):
Dziewczyny jestescie zbyt samokrytyczne !! Wiosna przyszła - trzeba codziennie powtarzac sobie , jestem piękna , jestem mądra , jestem szczupła , jestem szczupła , jestem szczupła :)

taaa, jak wczoraj mojemu małżowi powiedziałam, żeby jestem piękna i młoda to spojrzał na mnie jakos tak ... od miski... :roflt:

Posted

jambi napisał(a):
co Ty masz dzisiaj z tymi dinozaurami? ;)

ale sa wredne :diabloti: mam Ci przypomnieć? :cool3:

taaa, jak wczoraj mojemu małżowi powiedziałam, żeby jestem piękna i młoda to spojrzał na mnie jakos tak ... od miski... :roflt:

po pierwsze : nie wiem - przyczepiły się do mnie
po drugie: dinozaury sa kochane a nie wredne , to że jedzą ludzi jeszcze nic nie znaczy - muszą coś jeśc
po trzecie : wyślij chłopa do okulisty :) bo to moga byc początki POWAŻNEGO niedowidzenia :)

Posted

Witam serdecznie. na pewno będziemy informować co u nas słychać, zdjęcia też będą. Dziękuję Wszystkim, którzy nam pomogli w adopcji Bertusi.:loveu:

Posted

Bertunia dzisiaj jeszcze wpadnie o 17.00 do weta na zaczipowanie i po tej wizycie będzie już tylko czekała na swoją nową kochana rodzinke i na przeprowadzkę.

Posted

reda napisał(a):
Witam serdecznie. na pewno będziemy informować co u nas słychać, zdjęcia też będą. Dziękuję Wszystkim, którzy nam pomogli w adopcji Bertusi.:loveu:

Witamy i z góry przepraszamy za te nasze nietematyczne wywody :) mamy nadzieję że będziecie z Bertusią super szczęśliwi :) ba - nawet wiemy że tak będzie :)

Posted

reda napisał(a):

serdecznie witamy! :) i o zdjęcia i wiadomości prosimy ;) mam nadzieję, że zagości Pani u nas na dłużej

lilo napisał(a):
po drugie: dinozaury sa kochane a nie wredne , to że jedzą ludzi jeszcze nic nie znaczy - muszą coś jeśc

tia? a kto nie dalej jak dzisiaj wyzywał zerduszko od wrednych dinozaurów?

lilo napisał(a):
Witamy i z góry przepraszamy za te nasze nietematyczne wywody :)

do tego sie można przyzwyczaić ;)

Posted

oj tam oj tam , jak sama zauważyłas wyzywałam od wrednych dinozaurów a to oznacza że dinozaury nie sa z natury wredne bo wtedy to byłoby oczywiste i nie musiałabym tego dopisywac :)

Posted

wilczy zew napisał(a):
:jumpie:
(10 znaków)

licze i licze i nic mi nie pasuje... :hmmmm:

lilo napisał(a):
Nic mi ostatnio nie wyłazi a teraz jeszcze te punkty karne... chyba się:flaming:

obiecasz poprawe i zostanie Ci wybaczone :megagrin: a po 5 latach następuje zatarcie skazania :evil_lol: