lilo Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Brawo dziewczyny - kolejna wzorowo przeprowadzona adopcja - jesteście wielkie jak dinozaury :) Quote
malawaszka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 lilo napisał(a):Brawo dziewczyny - kolejna wzorowo przeprowadzona adopcja - jesteście wielkie jak dinozaury :) oglądałaś wczoraj Park Jurajski??? :lol: Quote
lilo Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 a był ?? kurde nie , nie ogladałam ale słow mi brakło a uznałam że słonie moga nie spotkac się z entuzjazmem :) Quote
malawaszka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 lilo napisał(a):a był ?? kurde nie , nie ogladałam ale słow mi brakło a uznałam że słonie moga nie spotkac się z entuzjazmem :) a dinozaury to dopiero - nie dość, że wielkie, grube to jeszcze staaaareeeee :errrr: Quote
lilo Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 o nieee , dinozaury mają wielkie serca - o to mi chodziło - a pozatym nie sa stare bo już dawno nie żyją :) i nie sa grube one mają krępą budowę ciała :) Quote
zerduszko Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 lilo napisał(a): i nie sa grube one mają krępą budowę ciała :) Buahahahaha :D Też nie mam wielkiego brzucha, tylko jestem w ciąży spożywczej ;) Quote
malawaszka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 zerduszko napisał(a):Buahahahaha :D Też nie mam wielkiego brzucha, tylko jestem w ciąży spożywczej ;) a ja mam grube kości :roflt: Quote
lilo Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Dziewczyny jestescie zbyt samokrytyczne !! Wiosna przyszła - trzeba codziennie powtarzac sobie , jestem piękna , jestem mądra , jestem szczupła , jestem szczupła , jestem szczupła :) Quote
jambi Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 lilo napisał(a): jesteście wielkie jak dinozaury :) co Ty masz dzisiaj z tymi dinozaurami? ;) lilo napisał(a):o nieee , dinozaury mają wielkie serca - o to mi chodziło - a pozatym nie sa stare bo już dawno nie żyją :) i nie sa grube one mają krępą budowę ciała :) ale sa wredne :diabloti: mam Ci przypomnieć? :cool3: lilo napisał(a):Dziewczyny jestescie zbyt samokrytyczne !! Wiosna przyszła - trzeba codziennie powtarzac sobie , jestem piękna , jestem mądra , jestem szczupła , jestem szczupła , jestem szczupła :) taaa, jak wczoraj mojemu małżowi powiedziałam, żeby jestem piękna i młoda to spojrzał na mnie jakos tak ... od miski... :roflt: Quote
lilo Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 jambi napisał(a):co Ty masz dzisiaj z tymi dinozaurami? ;) ale sa wredne :diabloti: mam Ci przypomnieć? :cool3: taaa, jak wczoraj mojemu małżowi powiedziałam, żeby jestem piękna i młoda to spojrzał na mnie jakos tak ... od miski... :roflt: po pierwsze : nie wiem - przyczepiły się do mnie po drugie: dinozaury sa kochane a nie wredne , to że jedzą ludzi jeszcze nic nie znaczy - muszą coś jeśc po trzecie : wyślij chłopa do okulisty :) bo to moga byc początki POWAŻNEGO niedowidzenia :) Quote
reda Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Witam serdecznie. na pewno będziemy informować co u nas słychać, zdjęcia też będą. Dziękuję Wszystkim, którzy nam pomogli w adopcji Bertusi.:loveu: Quote
zuzka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Bertunia dzisiaj jeszcze wpadnie o 17.00 do weta na zaczipowanie i po tej wizycie będzie już tylko czekała na swoją nową kochana rodzinke i na przeprowadzkę. Quote
lilo Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 reda napisał(a):Witam serdecznie. na pewno będziemy informować co u nas słychać, zdjęcia też będą. Dziękuję Wszystkim, którzy nam pomogli w adopcji Bertusi.:loveu: Witamy i z góry przepraszamy za te nasze nietematyczne wywody :) mamy nadzieję że będziecie z Bertusią super szczęśliwi :) ba - nawet wiemy że tak będzie :) Quote
malawaszka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Zaginęła w starej Miłosnej k/Warszawy - może być już wszędzie Quote
jambi Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 reda napisał(a):Witam serdecznie. na pewno będziemy informować co u nas słychać, zdjęcia też będą. Dziękuję Wszystkim, którzy nam pomogli w adopcji Bertusi.:loveu: serdecznie witamy! :) i o zdjęcia i wiadomości prosimy ;) mam nadzieję, że zagości Pani u nas na dłużej lilo napisał(a):po drugie: dinozaury sa kochane a nie wredne , to że jedzą ludzi jeszcze nic nie znaczy - muszą coś jeśc tia? a kto nie dalej jak dzisiaj wyzywał zerduszko od wrednych dinozaurów? lilo napisał(a):Witamy i z góry przepraszamy za te nasze nietematyczne wywody :) do tego sie można przyzwyczaić ;) Quote
lilo Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 oj tam oj tam , jak sama zauważyłas wyzywałam od wrednych dinozaurów a to oznacza że dinozaury nie sa z natury wredne bo wtedy to byłoby oczywiste i nie musiałabym tego dopisywac :) Quote
jambi Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 pokrętne tłumaczenie koleżanko lilo :eviltong: Quote
zerduszko Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Muszę sobie tabelkę w excelu zrobić z tymi pktami karnymi, Lilo tego to sie po tobie nie spodziewałam :( :eviltong: Quote
zuzka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Bercia jest już zacipowana . Zapłaciłal 69.99 zł Quote
wilczy zew Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 zerduszko napisał(a):Buahahahaha :D Też nie mam wielkiego brzucha, tylko jestem w ciąży spożywczej ;) :jumpie: (10 znaków) Quote
lilo Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Nic mi ostatnio nie wyłazi a teraz jeszcze te punkty karne... chyba się:flaming: Quote
jambi Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 wilczy zew napisał(a)::jumpie: (10 znaków) licze i licze i nic mi nie pasuje... :hmmmm: lilo napisał(a):Nic mi ostatnio nie wyłazi a teraz jeszcze te punkty karne... chyba się:flaming: obiecasz poprawe i zostanie Ci wybaczone :megagrin: a po 5 latach następuje zatarcie skazania :evil_lol: Quote
lilo Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 obiecuje :modla: a jak tam nasze maleństwo ?? co porabia ?? Quote
Fides79 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 jambi napisał(a):licze i licze i nic mi nie pasuje... :hmmmm: hmmm a ja policzyłam i jest 10 znaków hi hi kombinuj dalej :evil_lol: Quote
Recommended Posts