Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj zawiozłam Bertunie do Zuzki.Kiedy weszłam do hoteliku zobaczyłam zupełnie innego psa.Ten maluszek odżył ,jej mordka zaczyna się uśmiechać.Na nasz widok ogonek a właściwie dupcia bo ogonka nie posiada zatańczyła z radości lambadę.Bertunia to gadułka siadała na przeciwko nas i wydawała dziwne śmieszne dźwięki.Dla takich widoków warto wiele poświęcić .

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciapuś napisał(a):
Dzisiaj zawiozłam Bertunie do Zuzki.Kiedy weszłam do hoteliku zobaczyłam zupełnie innego psa.Ten maluszek odżył ,jej mordka zaczyna się uśmiechać.Na nasz widok ogonek a właściwie dupcia bo ogonka nie posiada zatańczyła z radości lambadę.Bertunia to gadułka siadała na przeciwko nas i wydawała dziwne śmieszne dźwięki.Dla takich widoków warto wiele poświęcić .

no i padłam jak to przeczytalam
no klon Felka na 100% :loveu:
słodkie maleństwo, niech sie dzielnie trzyma i znajduje szybko nowy super domek ;)

Posted

Bertunia to słodka sunieczka, ona jest bardzo grzeczna i pojęta .
Z resztą moich psiaków już się zaprzyjaźniła ale najbardziej przypadł jej do gusty Frykas.
Normalnie Bercia Frykasa "kokietuje" a Frykasowi widać to się podoba.
Z utrzymywaniem moczu jest coraz lepiej .

Posted

Dziewczyny czy Czarnulka potrzebuje jeszcze jakiegos wsparcia? Bo widze, ze sa zapytania i potencjalne domki, nie ma rozliczenia a prosba na poczatku watku o pomoc. Napiszcie jaka jest sytuacja Malej Czarnej :)

Posted

Z FB wpłyneły wpłaty od;

BEATA P. - 50 zł
MARCELINA D H. - 20 zł
KATARZYNA T. - 10 zł
KATARZYNA W. - 50 zł
ZOFIA K. - 100 zł
PIOTR M. - 10 zl

Bardzo dziękuję w imieniu Berci

Posted

Hermiona napisał(a):
Dziewczyny czy Czarnulka potrzebuje jeszcze jakiegos wsparcia? Bo widze, ze sa zapytania i potencjalne domki, nie ma rozliczenia a prosba na poczatku watku o pomoc. Napiszcie jaka jest sytuacja Malej Czarnej :)

Wsparcie jest potrzebne bo Bercie jeszcze czeka zabieg sterylizacji.
Co do potencjalnych domków to jeszcze nic nie jest pewne ,
najpierw te domki muszą być sprawdzone.
Mała Czarna najpierw musi byś wysterylizowana .

Posted

Tak jak napisała Zuzka domek to na razie nic pewnego.
Jest to domek który wzioł od nas jednego psiaka ,ale nie daje sobie z nim rady ,boję się że Bertunie nie będzie dla Nich też odpowiednia bo to gaduła a tam jest maleńkie 4 miesięczne dziecko.Poza tym może jeszcze się okazać że jakimś cudem dotrą się z sunią która jest u nich.

Posted

oj nie bardzo taka szczekająca Bertunia i to na wymianę za innego psa :shake: nie znam sytuacji ale nie dałabym do tak małego dziecka - zaszczeka kilka razy, dziecko się wystraszy i będzie pies do zwrotu, albo wymiana na trzeciego? :shake:

Posted

Fides79 napisał(a):
a czy wpłacone fundusze na Bete na konto Fundacji o której była mowa w pierwszym poście zostały przekazane???

Sunia jest cały czas pod opieką fundacji i fundusze jakie zbiera są przekazywane na opłacenie bieżących opłat.

Posted

ciapuś napisał(a):
Poszukujemy kogoś z Dąbrowy Górniczej do sprawdzenia domku dla Berci

Ciapuś napisz do jotki (nick: jotka) mieszka w Dąbrowie, jak nie będzie mogła pomóc to może mnie się uda pojechać do Dąbrowy w tygodniu, w Dąbrowie jest jeszcze leonarda

Posted

uuuuu powiało grozą:shocked!: Malawaszka na wizycie przedadopcyjnej - pewnie nawet kurz pod łóżkiem sprawdzi :ices_bla:

a tak poważnie to super byłoby gdyby się udało że to ten domek wymarzony :)