ciapuś Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Dzisiaj zawiozłam Bertunie do Zuzki.Kiedy weszłam do hoteliku zobaczyłam zupełnie innego psa.Ten maluszek odżył ,jej mordka zaczyna się uśmiechać.Na nasz widok ogonek a właściwie dupcia bo ogonka nie posiada zatańczyła z radości lambadę.Bertunia to gadułka siadała na przeciwko nas i wydawała dziwne śmieszne dźwięki.Dla takich widoków warto wiele poświęcić . Quote
olgaj Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 ma dla niej domek skontaktj sie ze mna agnieszko :) Quote
malawaszka Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 olgaj napisał(a):ma dla niej domek skontaktj sie ze mna agnieszko :) trzymam :kciuki: pamietajcie, że musi jeść karme wet!!! Quote
Fides79 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 ciapuś napisał(a):Dzisiaj zawiozłam Bertunie do Zuzki.Kiedy weszłam do hoteliku zobaczyłam zupełnie innego psa.Ten maluszek odżył ,jej mordka zaczyna się uśmiechać.Na nasz widok ogonek a właściwie dupcia bo ogonka nie posiada zatańczyła z radości lambadę.Bertunia to gadułka siadała na przeciwko nas i wydawała dziwne śmieszne dźwięki.Dla takich widoków warto wiele poświęcić . no i padłam jak to przeczytalam no klon Felka na 100% :loveu: słodkie maleństwo, niech sie dzielnie trzyma i znajduje szybko nowy super domek ;) Quote
zuzka Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Bertunia to słodka sunieczka, ona jest bardzo grzeczna i pojęta . Z resztą moich psiaków już się zaprzyjaźniła ale najbardziej przypadł jej do gusty Frykas. Normalnie Bercia Frykasa "kokietuje" a Frykasowi widać to się podoba. Z utrzymywaniem moczu jest coraz lepiej . Quote
Fides79 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Zuzka w jakiej częsci miasta mieszkacie? jeśli można spytać ;) Quote
zuzka Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Fides79 napisał(a):Zuzka w jakiej częsci miasta mieszkacie? jeśli można spytać ;) A można można - Bałuty Quote
Fides79 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 zuzka napisał(a):A można można - Bałuty ooo a konkretniej to jaki rejon? bo może udałby się jakoś zapoznać nasze kloniki :cool3: Quote
Hermiona Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Dziewczyny czy Czarnulka potrzebuje jeszcze jakiegos wsparcia? Bo widze, ze sa zapytania i potencjalne domki, nie ma rozliczenia a prosba na poczatku watku o pomoc. Napiszcie jaka jest sytuacja Malej Czarnej :) Quote
zuzka Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Z FB wpłyneły wpłaty od; BEATA P. - 50 zł MARCELINA D H. - 20 zł KATARZYNA T. - 10 zł KATARZYNA W. - 50 zł ZOFIA K. - 100 zł PIOTR M. - 10 zl Bardzo dziękuję w imieniu Berci Quote
zuzka Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Hermiona napisał(a):Dziewczyny czy Czarnulka potrzebuje jeszcze jakiegos wsparcia? Bo widze, ze sa zapytania i potencjalne domki, nie ma rozliczenia a prosba na poczatku watku o pomoc. Napiszcie jaka jest sytuacja Malej Czarnej :) Wsparcie jest potrzebne bo Bercie jeszcze czeka zabieg sterylizacji. Co do potencjalnych domków to jeszcze nic nie jest pewne , najpierw te domki muszą być sprawdzone. Mała Czarna najpierw musi byś wysterylizowana . Quote
ciapuś Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Tak jak napisała Zuzka domek to na razie nic pewnego. Jest to domek który wzioł od nas jednego psiaka ,ale nie daje sobie z nim rady ,boję się że Bertunie nie będzie dla Nich też odpowiednia bo to gaduła a tam jest maleńkie 4 miesięczne dziecko.Poza tym może jeszcze się okazać że jakimś cudem dotrą się z sunią która jest u nich. Quote
malawaszka Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 oj nie bardzo taka szczekająca Bertunia i to na wymianę za innego psa :shake: nie znam sytuacji ale nie dałabym do tak małego dziecka - zaszczeka kilka razy, dziecko się wystraszy i będzie pies do zwrotu, albo wymiana na trzeciego? :shake: Quote
Fides79 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 a czy wpłacone fundusze na Bete na konto Fundacji o której była mowa w pierwszym poście zostały przekazane??? Quote
ciapuś Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Fides79 napisał(a):a czy wpłacone fundusze na Bete na konto Fundacji o której była mowa w pierwszym poście zostały przekazane??? Sunia jest cały czas pod opieką fundacji i fundusze jakie zbiera są przekazywane na opłacenie bieżących opłat. Quote
ciapuś Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Poszukujemy kogoś z Dąbrowy Górniczej do sprawdzenia domku dla Berci Quote
malawaszka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 ciapuś napisał(a):Poszukujemy kogoś z Dąbrowy Górniczej do sprawdzenia domku dla Berci Ciapuś napisz do jotki (nick: jotka) mieszka w Dąbrowie, jak nie będzie mogła pomóc to może mnie się uda pojechać do Dąbrowy w tygodniu, w Dąbrowie jest jeszcze leonarda Quote
lilo Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 uuuuu powiało grozą:shocked!: Malawaszka na wizycie przedadopcyjnej - pewnie nawet kurz pod łóżkiem sprawdzi :ices_bla: a tak poważnie to super byłoby gdyby się udało że to ten domek wymarzony :) Quote
Recommended Posts