jambi Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Fides79 napisał(a):hmmm a ja policzyłam i jest 10 znaków hi hi kombinuj dalej :evil_lol: no kurde, ale to mi wyszło brzydkie słowo bardzo... Quote
Fides79 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 jambi napisał(a):no kurde, ale to mi wyszło brzydkie słowo bardzo... :-o to ja Ty to zrobiłaś?? Quote
jambi Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Fides79 napisał(a)::-o to ja Ty to zrobiłaś?? zwyczajnie, policzyłam literki w znanych mi słowach dziesięcioliterowych :grins: Quote
Fides79 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 jambi napisał(a):zwyczajnie, policzyłam literki w znanych mi słowach dziesięcioliterowych :grins: Ty "Blondynka", ale to nie o to chodziło :turn-l::turn-l: Quote
zuzka Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Ostatnie fotki Bertuni z zaprzyjaźnionym Frykazkiem A tu dołączyła zazdrośnica Oczka Quote
zuzka Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 lilo napisał(a):obiecuje :modla: a jak tam nasze maleństwo ?? co porabia ?? Maleństwo żegna się ze swoimi współmieszkańcami DT Quote
zuzka Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Bercia pojechała do swojego domku Powodzenie moja Balbinko . Quote
reda Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Witam. Bertunia ma się dobrze. Bardzo ładnie jeździ samochodem. Poznała juz swój dom widac,że czuje się w dobrze. Ładnie i spokojnie przespała noc. Dzisiaj została wykąpana. Nie będziemy zmieniac jej imienia, będzie dla nas Bertunią. Dzisiejszy dzień upłynął suni na jedzeniu(wie już gdzie jest lodówka), spacerach, zabawie i spaniu i tak na okrągło. W poniedziałek wybieramy się do weterynarza.Czy ktoś wie co stało się z jej przednimi zębami?(bak jedynek dolnych i górnych). Pozdrawiam Quote
malawaszka Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 o bidusia scerbata w dodatku? dobrze, że się nie stresuje u Was :loveu: Quote
jambi Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 reda napisał(a):Czy ktoś wie co stało się z jej przednimi zębami?(bak jedynek dolnych i górnych). Pozdrawiam u miniaturek czasem tak sie dzieje - Bertusiowy Klon - Balbinka "nie posiada" 1 dolnej jedynki i dwóch siekaczy w szczęce :lol: i bynajmniej nie z powodu starości - poszły sobie gdy była jeszcze piękna i młoda :roflt: Quote
Fides79 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 jambi Napisał reda Czy ktoś wie co stało się z jej przednimi zębami?(bak jedynek dolnych i górnych). Pozdrawiam u miniaturek czasem tak sie dzieje - Bertusiowy Klon - Balbinka "nie posiada" 1 dolnej jedynki i dwóch siekaczy w szczęce :lol: i bynajmniej nie z powodu starości - poszły sobie gdy była jeszcze piękna i młoda :roflt: a trzeci bliźniak - Felicjan ma cały komplet jak na razie :lol: czekamy na jakieś wieści i zdjęcia z nowego domku :p Quote
malawaszka Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 znalazłam coś takiego: http://kpolicht.com.pl/badaniemk.php i tam są rodzaje kamieni wystepujących u psów - ten pasuja do struvita czyli karma powinna być zapobiegająca powstawaniu struvitów http://www.krakvet.pl/royal-canin-urinary-75kg-p-8061.html znalazłam więc się dzielę :oops: Quote
reda Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Berta ma się dobrze,jest bardzo grzeczna, bawi się swoimi zabawkami, uwielbia spacery, apetyt jej dopisuje. Do weterynarza idziemy we wtorek, ponieważ nie ma do w tym tygodniu, wydrukowałam sobie zdjęcie z tym kamienieniem żeby pokazac lekarzowi co do dalszego żywienia. Na razie gotujemy jej chude mięsko, które bardzo lubi. Quote
malawaszka Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 ja się tam z Brokatem wybieram w poniedziałek :) do klinki :) bo dalej mamy problemy biegunkowe :( Quote
Recommended Posts