Glorien Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Yumanji czasu na nudę to Ty nie masz z takim stadkiem. Czy doszedł już Fiprex? Bo nie dostałm żadnego powiadomieni od sprzedawcy i martwe się czy wysłał. Agata mam nadzieję że Twoje ogłoszenia przyniosą trochę więcej szczęścia Tajdze :multi: I mamy kolejną wpłatę dla Tajgi - 40zł :multi: Grzegorz dziękuje wirtualnie w imieniu Tajgi, a jak kiedś wybierzesz się do niej na sesje zdjęciową ;) to dostaniesz buziaka na żywo :cool3: Aniu gdzie jesteś? Robota do zrobieni w pierwszym poście :roll: Quote
gacik19 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='Glorien'] ogłoszenia przyniosą trochę więcej szczęścia Tajdze :multi: też mam taką nadzieję :cool1: http://zwierzaki.a4z.pl/objects/show/id/587/name/oddam-do-adopcji-tajga-suczka-labrador-uzalezniona-od-czlowieka-warszawa.html http://zwierzeta.hiperogloszenia.pl/psy/ogloszenie/163174-tajga-suczka-labrador-uzalezniona-od-czlowieka-oferta-warszawa/ http://e-zwierzak.pl/pl/ogloszenie/21934/tajga---suczka-labrador-uzalezniona-od-czlowieka/ Quote
yumanji Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Glorien napisał(a):Yumanji czasu na nudę to Ty nie masz z takim stadkiem. Czy doszedł już Fiprex? Bo nie dostałm żadnego powiadomieni od sprzedawcy i martwe się czy wysłał. Agata mam nadzieję że Twoje ogłoszenia przyniosą trochę więcej szczęścia Tajdze :multi: I mamy kolejną wpłatę dla Tajgi - 40zł :multi: Grzegorz dziękuje wirtualnie w imieniu Tajgi, a jak kiedś wybierzesz się do niej na sesje zdjęciową ;) to dostaniesz buziaka na żywo :cool3: Aniu gdzie jesteś? Robota do zrobieni w pierwszym poście :roll: Byl dzis listonosz,ale nic dla Tajgi jeszcze nie bylo. Quote
Glorien Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 yumanji napisał(a):Byl dzis listonosz,ale nic dla Tajgi jeszcze nie bylo. to niedobrze :shake: bo już dawno powinno dojść :angryy: Zaraz napiszę do srzedawcy :mad: Agatko szalejsze z tymi ogłoszeniami :crazyeye: Quote
Klauzunka Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 gacik19 ile ogłoszeń:crazyeye: zaszalałaś :Cool!::Cool!::Cool!:Wielkie dzięki :iloveyou::iloveyou::iloveyou: No Tajguniu wjo do domku :painting: Quote
gregory23 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Klauzunka napisał(a):Grzesiek dziękujemy :loveu::loveu::loveu: zaniemaco :) Quote
gacik19 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 to super !!! teraz żaden kleszcz nie usiądzie na Tajdze :p go góry maleńka ;) Quote
Glorien Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 yumanji napisał(a):Fipreks dotarl. to się cieszę :) a ja panu sprzedawcy wczoraj takiego maila wysmarowałam, ups :D Quote
gregory23 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 yumanji napisał(a):Fipreks dotarl. A jak tam, są szanse na zdjęcia ?? Quote
Klauzunka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 yumanji ja bardzo proszę o zdjęcia Tajgi. Pozdrawiam. Quote
Glorien Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Witaj Tajgusiu :loveu: Może dzisiaj ktoś cię wypatrzy :multi: Quote
gregory23 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 gacik19 napisał(a):i ja wpadam na chwilkę do Tajgi z rana ;) A Ja po południu znów poproszę o zdjęcia Tajgi Quote
Guest ambird Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Witamy Tajgunię ;) Przyszły do mnie po linii pomarańczowej zdjęcia Tajguni ;) cdn.. Quote
Guest ambird Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Monia, może da się w allegro podmienić? To kołami do góry i się podoba ;) Quote
Recommended Posts