Jump to content
Dogomania

Tajga już w swoim wspaniałym domu :-)

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Melduję, że w dniu dzisiejszym otrzymałam przelew od Brosiowej na kwotę 584 zł. To połowa środków zebranych z bazarku:

http://www.dogomania.pl/threads/204051-PSIO-KOCIE-ZAKOŃCZONY-Rozliczenia-w-toku

Gizmo już w domu i nie ma zaległości w płatnościach, za wyjątkiem moich kosztów - na kwotę 167,00 zł. Z tej kwoty odliczam 167 zł i resztę przekazuję jak w treści bazarku na hotelowanie Tajgi.

Gizmo:
http://www.dogomania.pl/threads/2015...alazl-swoje-ds!

Poproszę o uzupełnienie - wpływy na Tajgę z w/w bazarku 417,00 zł :loveu::loveu::loveu:
(poprawcie mnie jak się gdzies machnęłam w obliczeniach)

Guest ambird
Posted

Wspaniałe wieści :multi::multi::multi:
Pięknie dziękujemy :loveu::loveu::loveu:
Lecę uzupełniać :cool3:

Posted

Klauzunka super :crazyeye: :multi:
To mamy zabezpieczony kolejny miesiąc :multi: Tylko Tajguś nie rozrabiaj żeby nie było nieprzewidzianych wydatków :mad:
Jednak mam nadzieję że aż tyle czasu nie będzie potrzeba i Tajga szybcie znajdzie domek.

Posted

Monia dzięki za allegro :loveu:
Jutro mam nadzieję będę miała trochę więcej czasu to odświeże pozostałe ogłoszenia Tajgi bo ostatnio znowu cisza się zrobiła :shake:

Posted

yumanji napisał(a):
Wrzuce te zdjeca,ale wczoraj byl jakis koszmarny dzien,trzy razy bylam u weta,bo jeszcze wieczorem jedna moja suka musiala pojechac do szycia .

Czekamy na foty ślicznoty :)
A co z sunią twą się stało ??

Posted

Jej synek pogryzl sie z moim terierowatym,rzucila sie,zeby go bronic i dostala lomot od mojej kaukazicy i owczarki.Miala dziure na szyi wieksza od 5-zl.Wet pow ,ze milimetry od zyly...wykrwawilaby sie momentalnie.Dzis rano wyszla obolala na podworko i natychmiast rzucila sie do tej owczarki,zeby jej zabrac gumowa zabawke.Wariatki!

Posted

yumanji napisał(a):
Jej synek pogryzl sie z moim terierowatym,rzucila sie,zeby go bronic i dostala lomot od mojej kaukazicy i owczarki.Miala dziure na szyi wieksza od 5-zl.Wet pow ,ze milimetry od zyly...wykrwawilaby sie momentalnie.Dzis rano wyszla obolala na podworko i natychmiast rzucila sie do tej owczarki,zeby jej zabrac gumowa zabawke.Wariatki!

To masz dzień pełen wrażeń

Guest ambird
Posted

Asia, no nieźle się dzieje u Ciebie :)

Agatko, pięknie dziękujemy :loveu: