Moskva Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 [quote name='shangri_la']dobra ja biere srodmiescie? to sa tylko lecznice ? łaaa tylko to nieszczesne ledóchowskiego... moze ktos tam gdzies blizej mieszka? na gersona 9 tam podobno cos dla patkow jest ale to jest w BLOKU!!! tam nie ma zadnej poczekalni ( albo tego wogole juz nie ma). proponuje ze zamiast gersona dam na Canaletta do dr Siembiedy ( duzo ludzi ) lub na MIckiewicza do CHIROS lub na Partyzantow do dr Jonkisza??? ( na sepolnie nie ma zadnego miejsca wyznaczonego... ). a co z przychodnia na Czajkowskiego 73 Hiroaki Kanzawa tam bardzo duzo ludzi uderza z calego miasta a przychodnia AR ?[/quote] Tak, te wymienione też. I oprócz tego jest jeszcze lecznica niejakiego prof. Janeczka(to jest dziekan wydziały Bioli i Hodowli z naszej budy, jego syn Maciej wykłada anatomie na pierwszym roku). Oni mają lecznice na Osadniczej ale to jest zadupie totalne - Strachocin wiec jak będzie ci sie chciało tam jechac to ok, ale jak nie to może ktoś tam mieszka przypadkowo? Poszukam jeszcze z Sepolna. I na Olszewskiego jest jeszcze jeden gabinet prywatny - jak jedziesz tramwajem to go widać, w takim ładnym domu - znajde ci adres. Goo-gu, materiały dostaniecie w czwartek(jutro) na spotkaniu - przypominam o 17.00 na rynku, pod wegą. Drukować trezba tylko petycje i formularze do podpisów. Quote
shangri_la Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='Moskva'] Oni mają lecznice na Osadniczej ale to jest zadupie totalne - Strachocin wiec jak będzie ci sie chciało tam jechac to ok, ale jak nie to może ktoś tam mieszka przypadkowo?[/quote] Rauni chyba na strachocinie mieszka, Anza&Hacker ty sie chyba tam wybieralas w piatek??? :diabloti: [quote name='Moskva'] Poszukam jeszcze z Sepolna. I na Olszewskiego jest jeszcze jeden gabinet prywatny - jak jedziesz tramwajem to go widać, w takim ładnym domu - znajde ci adres. .[/quote] na sepolnie to chyba tylko te co wymielilam no ijest jeden sklep zoologiczny "ZWIERZ" heheh a co do tego ladnego to wiem gdzie jest za to ten na wroblewskigo to nie jest ten sam?:hmmmm: Quote
Moskva Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 [quote name='shangri_la']co do tego ladnego to wiem gdzie jest za to ten na wroblewskigo to nie jest ten sam?:hmmmm:[/quote] Nie, kojarzysz taki antykwariat zaraz za Halą Ludowa? I za tym antykwariatem jest taki charakterystyczny żółty, duży dom. I pare domów dalej jest ta lecznica. Znajde i ci napisze na kartce - jak odbierzesz plakaty to tam bedzie napisane. Quote
Anza&Hacker Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='shangri_la']dobra ja biere srodmiescie? to sa tylko lecznice ? łaaa tylko to nieszczesne ledóchowskiego... moze ktos tam gdzies blizej mieszka?(...) a co z przychodnia na Czajkowskiego 73 Hiroaki Kanzawa tam bardzo duzo ludzi uderza z calego miasta a przychodnia AR ?[/quote]Ja do Ledóchowskiego mam 2 minutki - baaardzo chętnie wezme. Jeśli chodzi o lecznice AR i Hiroaki'ego Kanzawe - to też bym chętnie zaniosła do tych miejsc:lol: Co do Strachocina to faktycznie - jak się wyrobie i dostane adres to moge zanieść;) Jak by coś to Olszewskiego też moge załatwić.... ale to się dziś już dogada na miejscu, kto gdzie i ile;] Quote
goo-gu Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 ja jeszcze pójde na jaracza, na wierzbową i jakieś tam inne sobie wypisałam z ksiązki telefonicznej, to dzisiaj popołudniu podam wszytskei które jestem w stanie obskoczyć :D Quote
Moskva Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Mam nadzieje, ze ustaliliście wszystko dziś z Magdą, ja nie mogłam dojechać - pisałam kiedyś, że mam teraz gorący okres: sesja, szukanie mieszkania, korepetycje i ta akcja, no i kursuje między Wrockiem i Środą, więc wesoło nie jest. Nie wyrobiłam sie dziś po prostu - wróciłam do domu koło 15.00 i nie zdążyłam wrócić do Wrocka na spotkanie. Tak czy innaczej, Magda jest zaznajomiona we wszystkich sprawach i wierze, że załatwi to lepiej niż ja. Quote
Anza&Hacker Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Więc tak - kto był to dostał plakaty, ktore są naprawde śliczne:roll: Od chwili dostania plakatów zaczeliśmy rozlepianie - pierwszy w miejscu spotkania:lol: Jutro ludzie gdzie kto może będą rozlepiać i zostawiać gdzie można petycje (może ktoś link podać, żebym mogła sobie wydrukować?), a w sobote od 13 będziemy mieli stolik przez Vegą w rynku... będą rozdawane ulotki, najprawdopodobniej transparenty, w planach puszczanie filmów, może megafon itd. Oczywiście pomocna jest Basta:razz: Kto plakatów jeszcze nie odebrał musi się skontaktować z Magdą - ona jeszcze ma dla tych co nie mogli przyjść;) Spotkanie było sympatyczne.... tylko troche mało osób przyszło:-( Quote
shangri_la Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 to tak: Moskva: hmm jak nie dotarlas to rozumiem ze nie masz plakatow, czy bedzie mozliwosc przekazania mi ich tam gdzie ustalalysmy? kurcze jutro mam dosc zabiegany dzien... a wlasnie moje kolezanki widzialy plakat chyba wczoraj lub przedwczoraj na kozanowie! tylko niewiadomo z ktorym adresem strony:roll::angryy: pozdrawiam Quote
Moskva Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Shangri_la: tak, nie mam plakatów więc nie zostawie tak jak sie umawiałyśmy. Jeszcze jedna osoba do mnie pisała maila, ze nie będzie mogła być więc prosi o przekazanie plakatów. Co do tych fałszywych plakatów to rozwieszają je dwie 13-latki. Rozmawiałam z nimi na GG i kazałam zdjąć bo plakaty te miały na dole adres do tego nieszczesnego bloga pies-ozzy.blog.onet. Powiedziały, ze zdejmą i że wydrukowały tego 700 sztuk :-o więc stwierdziłam że szkoda żeby sie tyle papieru marnowało i kazałam czymś zalepic adres bloga i nich rozwieszą w swojej szkole, za zgodą dyrektora. Powiedziały, ze zgode załatwiły i wywiesz legalnie i dodadzą, że zbieranie podpisów jest w sobote na rynku. Moze tym razem wreszcie będzie mi dane dojechac - za zamieszanie przepraszam i dziękuje za pomoc Magdzie :evil_lol: PS. Po udanej akcji stawiam dogomaniakom z wrocławia pivko(w nagrode za kawał dobrej roboty i pomoc w organizacji) Quote
Moskva Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 I jakby ktoś sie szwendał koło dworca głownego to niech zajrzy w te miejsca: Sklep zoologoiczny - Sucha 10/4 Lecznica - Czysta 5/1a Quote
Anza&Hacker Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [B]Shangri_la:[/B] To będziesz miała te plakaty, czy nie? Bo ja zaraz ruszam rozwieszac w najbliższych okolicach:lol: No i teraz nie wiem, czy wieszać w reszcie śródmieścia - bo moge, czy zostawić to Tobie?:shake: No i jeszcze na Strachocinie postaram się wynaleźć jakieś lecznice.... tylko nie wiem gdzie tam jakieś są^^" Jak by coś to ja teraz załatwie Ledóchowskiego i AR. No i zajże do sklepów zoologicznych gdzie zobacze takowe:) ...a jak starczy mi czasu to może jeszcze na Czajkowskiego zajże, ale nie wiem czy dzisiaj się wyrobie, bo jeszcze na Strachocin jade i tam też postaram się gdzieś ponalepiać;) Quote
ulvhedinn Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Komu komu jeszcze plakaty?? Troche zostawiłam, dla tych którzy nie mogli byc na Rynku wczoraj... Prosze o kontakt, najlepiej telefoniczny- 609 325 217 Quote
Anza&Hacker Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [B]ulvhedinn: [/B]a mogła byś mi znaleźć linka do tej petycji:roll: ...bo ja się tu zamotałam, a w końcu jak mam ruszać z plakatami to wypadało by wziąć petycje ze sobą:oops: p.s. robie klej;) Quote
ulvhedinn Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29900[/URL] Na ostatniej stronie jest wszystko... Quote
Anza&Hacker Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Więc.... właśnie jestem z powrotem w domku i jak na razie zostawiłam zestawy - plakat + petycja w nastepujących miejscach: [U]Sklepy zoologiczne:[/U] - pl. Grunwaldzki "Wszystko dla psow i kotów" - ul. Grunwaldzka "Murena" - ul. Walecznych [SIZE=1](wzieli sam plakat:() [/SIZE][SIZE=2] - ul. Sępa-Sarzyńskiego:p[/SIZE]: [IMG]http://img514.imageshack.us/my.php?image=obraz056kd7.jpg[/IMG][IMG]http://img514.imageshack.us/img514/2373/obraz056kd7.jpg[/IMG] [U] Lecznice:[/U] - na klinice dla psów i kotów przy AR - w lecznicy "Eveta" na ul. Ledóchowskiego: [IMG]http://img174.imageshack.us/img174/976/obraz058rs1.jpg[/IMG] ...dzis jeszcze postaram się zostawić gdzieś na Strachocinie:razz: Quote
shangri_la Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='Anza&Hacker'][B]Shangri_la:[/B] To będziesz miała te plakaty, czy nie? [/quote] bede bede , jestem dzis umowiona z Moskva o 19 15 na odbior, tak wiec spoko :lol: pozdrawiam Quote
alispo1 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Postaram sie byc w sobote chociaz na mment-poki co tylko na tyle mam czas:angryy: dzieki Anza ze wpadlas z rzeczami do Mureny-pracuje tam,na pewno sporo klientow podpisze,bo jest wsrod nich wielu dobrych ludkow:) do zobaczenia mam nadz.w sobote:* I fajnie,ze udalo sie polaczyc sily z Basta,bo to super ludki tylko prezesa maja takiego co nie ma na nic czasu(czyli mnie) :/ Cos czuje,ze akcje beda udane we Wrocku:) Quote
ulvhedinn Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Czekaj... Alicja ty jesteś szefem Basty?!! i ja o tym nie wiem????:mad: Quote
Moskva Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 [quote name='ulvhedinn']Czekaj... Alicja ty jesteś szefem Basty?!! i ja o tym nie wiem????:mad:[/quote] Ani ja... Heh, widzisz jaki świat jest mały. Szczerze mówiąc to bardzo sie ciesze, że Basta sie właczyła bo nie miałam pojęcia jak to zorganizować a wy mieliście mnóstwo gotowych rozwiązań - widać macie doświadczenie. Dałam plakaty Shangri_la - wszystkie, które mialam wiec swoje najwyżej wezme jutro i rozwiesze w leśnicy, W "Astrze"(tam jest duży sklep zoologiczny "Anakonda") i na stabłowicach, praczach odrzańskich i na legnickiej w jednej lecznicy. Sprawdze co tam mam jeszcze po drodze. Jutro wpadne koło 13.00 na rynek ale, jak to u mnie bywa, pewnie będe gdzieś koło 13.30... Pare osób pisało do mnie na gg z pytaniem: skąd mają wziąć plakaty. Powiedziałam, zeby przyszli jutro na rynek pod Wege - może ktoś z nich obskoczy te odleglejsze rejony np. psie pole bo nikt póki co sie z tych miejsc nie zgłosił. Quote
shangri_la Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 dobra plakaty mam :lol: dzieki Moskvo :lol: a tak BTW to Birunia miala niezly rowerowy przebieg na dominikanski i z powrotem :cool3: [quote name='Moskva'] np. psie pole bo nikt póki co sie z tych miejsc nie zgłosił.[/quote] jesli nikt sie nie zglosi to moze uda mi sie namowic TZa zeby ze mna pojechal po pracy, bo samej to jakos tak strasznie w te rejony- bylam tam pare razy i dosc dziwnych ludzi spotkalam...:roll: jutro zaczynam oblepieac, mam nadzieje ze do 14 czesc sklepow i lecznic bedzie czynna a jeszcze musze pokserowac petycje. pozdrawiam edit:czy nie powinnismy sie juz zaczac starac o zgode od ZK na zbieranie podpisow na wystawie za tydzien? aaa no i czy ktos pojdzie do ZK zeby zostawic plakat + petycje? tam na bank duzo ludzi sie podpisze Quote
alispo1 Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Bo widzicie ja taki prezes jestem co go nigdy nie ma:roll: a teraz szczegolnie,bo walcze z egzaminem..swoja droga u prof.ktory robil sekcje Ozziego,tak zeby ciekawiej bylo..;) Quote
Anza&Hacker Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 To jak ludzie są w zapotrzebowaniu na plakaty to wezme dziś na rynek bo mi jeszcze zostały;) Byłam wczoraj na tych Starachowicach spotkać się z Rauni i co mnie bardzo zdziwiło z jej relacji wynika, że tam nie ma ani sklepu zoologicznego ani lecznicy, a w każdym razie ona takiego zjawiska nie odkryła ...i w końcu wróciłam z plakatami z powrotem i jedynie jej podpisem na petycji, ale dobre i to:p Dodatkowo mój brat może zebrać duuużo podpisów w poniedziałek w swojej szkole (2LO), bo dostał zezwolenie, żeby przeprowadził akcje i przeszedł po klasach - plakat już tam w piątek zawiesił:cool1: No i tu tylko pytanie, do kiedy te podpisy możemy zbierać?:roll: Quote
shangri_la Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 uff udalo mi sie dzis jeszcze rozwiesic: to tak lecznice: - lecznica na ul Noakowskiego - Lecznica CHIROS na ul Mickiewicza sklepy zoologiczne ( dluzej otwarte dzis :cool3: ) -na ul Canaletta -w DK Światowid na sepolnie "ZWIERZ" ( tylko ze tam zostawilam plakati etycje i jak bedzie wlascicielka to sama powiesi...) - na ul Promień - na ul Gersona 5 WSZEDZIE Z PETYCJAMI!!!!! pozdrawiam Quote
bunia50 Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Ja poczytałam i zrozumiałam, że moge sobie sama wydrukować małe ulotki, petycje i zebrać podpisy w pracy. Na Rynku niestety nie mogłam byc. A potem skontaktowac się z Moskvą i jej przekazać. Czy tak mogę? Quote
czarok Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='bunia50']Ja poczytałam i zrozumiałam, że moge sobie sama wydrukować małe ulotki, petycje i zebrać podpisy w pracy. Na Rynku niestety nie mogłam byc. A potem skontaktowac się z Moskvą i jej przekazać. Czy tak mogę?[/quote] Jasne, że możesz tak zrobić. Wiele osób właśnie w ten sposób zbiera podpisy - wśród rodziny, znajomych. Quote
Recommended Posts