wtatara Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 wczoraj do osoby z Krakowa się nie dodzwoniłam- spróbuję dzisiaj Mam domek też w Olkuszu dla drugiej-Bardzo miła Pani- zgadza się na wizyty i umowę teraz czekam na wsparcie koleżanek z Zamościa Quote
wtatara Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 rozmawiałam z drugim domkiem- są za tak- czekają na zdjęcia.Ta Pani mieszka w Wadowicach a syn w Krakowie Quote
zadra Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='wtatara']wczoraj do osoby z Krakowa się nie dodzwoniłam- spróbuję dzisiaj Mam domek też w Olkuszu dla drugiej-Bardzo miła Pani- zgadza się na wizyty i umowę teraz czekam na wsparcie koleżanek z Zamościa Ok,ze swojej strony zrobimy co w naszej mocy. Quote
Joodith Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Zgubiłam dziewczynki, ale już mam. Czyli są szanse na domek? Quote
Tola Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Byłyśmy z zadrą w schronie - juz pisałam na innym wątku, ze pogoda nie dopisała - było zimno, wietrznie, padał snieg z deszczem. Calineczki nie ma w schronisku, była sliczna i w 1 boksie, więc na pewno komus spodobała się. Gracja była - zrobiłam jej zdjęcia, ale duzo gorsze od tych na 1 stronie - sunia chowałą się w boksie. Poprosiłysmy o sterlizację suczki; za ok 14 dni moze jechac do domu. Quote
malagos Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 A, teraz juz wiem, która to Gracja, z tego wątku przecież (pytałam o nią na zamojskim) :thinkerg: Quote
Tola Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Tylko takie zdjecie wyszło - zmoknięta Gracja A to skopiowane z zamojskiego od zadry Quote
Tola Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Zajrzyj tutaj, to dzisiejsze zdjęcia http://www.dogomania.pl/threads/136450-Zamojskie-psiaki-szukają-domów-i-miłości/page256 Quote
Tola Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Gracja juz po sterylce i w nadchodzacym tyg jest do odebrania.Poszukuj eosoby do wizyty przedadopcyjnej w wadowicach; jak cos bede wiedziała - dam znac. Quote
Jo37 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='Tola']Tylko takie zdjecie wyszło - zmoknięta Gracja A to skopiowane z zamojskiego od zadry Na tych zdjęciach są dwie różne suczki. Quote
LadyS Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Pozwolę sobie zaprosić na bazarek z domowej roboty makaronami: http://www.dogomania.pl/threads/205442 Quote
zadra Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Jo37 napisał(a):Na tych zdjęciach są dwie różne suczki. Zgłupiałam.Jestem pewna,że widzialm Grację i to ja wskazalam do sterylki.Czyzby pomyłaka z mojej strony.Pojadę w najblizszych dniach do schronu i sprawdzę. Quote
LadyS Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Suczka siedząca w boksie szczeniąt obecnie to ta druga, tzn z drugiego zdjęcia: Quote
malagos Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 A ja myslałam, ze one juz w domach............ Quote
zadra Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='ladySwallow']Suczka siedząca w boksie szczeniąt obecnie to ta druga, tzn z drugiego zdjęcia: Pierwsza wyglada na Grację,druga Lidka to? Quote
Recommended Posts