Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wilczurek ma dom!!!
5 marca 2011r. na dniu otwartym miałam pod opieką słodziutkiego szczeniaczka w typie owczarka niemieckiego. Ten mały kundelek jest bardzo leciutki a w ogóle na takiego nie wygląda. Na spacerze bardzo ciągnie do innych psów, ale tylko je powącha choć z niektórymi chce się bawić. Jestem bardzo żywiołowy i ruchliwy. Najlepsi właściciele dla niego to ludzie aktywni, którzy mają w domu dużo wody (prawie co chwilę pił) choć może to dlatego, że z nim biegałam. Nie za bardzo lubi jak się go trzyma na rękach, ale te dwie minuty przetrzyma. Często piszczy i lubi się bawić. Po występie psów na Agiliti też z nim tam poszłam i bardzo dobrze mu szło. Na równoważni ładnie przechodzi tylko czasami się boi i zeskakuje. Przez ten tunel tez fajnie przechodzi tylko z drugiej strony trzeba mu ręką pomachać. Przeskakuje tylko niekiedy no, ale to zawsze coś i to bardzo dużo jak na pierwszy raz. Bardzo mi było smutno gdy odchodziłam bo piszczał i dużo ludzi adoptowało te psiaki obok (dwu tygodniowe szczeniaczki) i było mi trochę przykro, że go nikt nie bierze dlatego jak najszybciej próbuję znaleść mu dom i życzę mu aby w następna sobotę już go nie było. Oto zdjęcia:

Kontakt w sprawie adopcji:
Bożena Sobieszek
[email protected]

Posted

Ja w sobotę na pewno sprawdzę, bardzo się do nie go przywiązałam, ale gdyby znalazł domek to bym była strasznie szczęśliwa i pewnie już ma ten swój prawdziwy, kochający dom, ale wątek i tak mu chciałam założyć :)