Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 497
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiem Ty niedobra...
A ostatnio na bazarku jakimś widziałam francuski krem mus z kasztanów o smaku waniliowym i główkuję do jakiego smaku można by to podpiąć :hmmmm::hmmmm::hmmmm:

Posted

collie Ty kochana tych głupot nie czytaj, bo ja może i mam już te "dzieści" ale nadal na "dzieścia" wyglądam ;-)

A winowajczyni winy chyba tak szybko nie przepuszczę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='BERKANO']collie Ty kochana tych głupot nie czytaj, bo ja może i mam już te "dzieści" ale nadal na "dzieścia" wyglądam ;-)

A winowajczyni winy chyba tak szybko nie przepuszczę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
No przecież :evil_lol:

Musi ponieść karę :diabloti:

Hadar..:-(

Posted

tja- uderz w stół a nożyce same się odezwą :cool3::cool3:
Husky żebyś sobie nie myślała- ja taka łatwa nie jestem :evil_lol::cool1:

Z wracając do naszego Hadarka, to troszkę jestem zdziwiona, że po reportażu i ogłoszeniu w "metrze" nikt się Hadarkiem nie zainteresował...
Albo jest jakieś zainteresowanie, a my o tym nic nie wiemy????

Posted

martwi mnie brak jakiegokolwiek ruchu a kierunku poprawy Jego życia...
Na chwilę obecną nie dam rady wziąć na siebie wirtualnej adopcji (bo tz mi ciągle ruje głowę chęcią zmiany pracy), ale ciągle myślę i kombinuję jak by Mu cudny domek znaleźć..

Kochane zapraszam Was na bazarek dla psiaka, gdzie w grę wchodzi natychmiastowa kasa lub eutanazja...
Moze któraś znajdzie tu coś dla siebie
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/209410-Tu-b%C4%99dzie-bazarek-"]http://www.dogomania.pl/threads/209410-Tu-b%C4%99dzie-bazarek-[/URL]......

TZ wczoraj ściągnął mi wirusa (to jest tak jak chłop nie chce słuchać mądrzejszej w tym temacie żonki ;-)) i właśnie zgrywam pliki przez formatem. A że tz chce zrobić formata to może mnie nie być kilka dni (najwcześniej we wtorek sama naprawię i będzie ok ;-))
Gdybym była na gwałt potrzeba to podaję mój tej 781-285-762

Posted

[quote name='BERKANO']tja- uderz w stół a nożyce same się odezwą :cool3::cool3:
Husky żebyś sobie nie myślała- ja taka łatwa nie jestem :evil_lol::cool1:

Z wracając do naszego Hadarka, to troszkę jestem zdziwiona, że po reportażu i ogłoszeniu w "metrze" nikt się Hadarkiem nie zainteresował...
Albo jest jakieś zainteresowanie, a my o tym nic nie wiemy????[/QUOTE]

W metrze namiary były na Nirre...ani jednego tel...ani jednego od tylu tygodni! :(:(:(
Pomyslałysmy, że moze trzeba zmienić kierunek ogłaszania...moze nie internet, a gazety?
Nie każdy korzysta z internetu, wiele starszych osób nie, może warto w bardziej ogólnych gazetach poogłaszc, w wiekszych?

Posted

Sorry za wtrącke,ale czy Hadarek ma jakiś bazarek?.Ja jestem w tym temacie słabiutka, ale może namówimy cioteczki żeby zrzuciły z siebie co im nie pasuje!I Hadarkowy bazarek zapełniły różnościami i uwolnimy Cioteczki od niepotrzebnego balastu w szafie:evil_lol: