BERKANO Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 wadercia- weszłam i jeno się smakiem obeszłam- wszystko wzięły :-( Quote
necianeta89 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 piękna psina... Oby szybko znalazła domek więc zapiszę i będę podrzucać :) Quote
Wadercia Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Berkano ja się zalapalam i juz sie doczekac pysznosci nie moge :) Quote
BERKANO Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 wiem Ty niedobra... A ostatnio na bazarku jakimś widziałam francuski krem mus z kasztanów o smaku waniliowym i główkuję do jakiego smaku można by to podpiąć :hmmmm::hmmmm::hmmmm: Quote
Qeeriefire Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Rozsyłam i pytam. BERKANO straść to dopiero w wieku poniżej 70 przecież:) Quote
BERKANO Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 collie Ty kochana tych głupot nie czytaj, bo ja może i mam już te "dzieści" ale nadal na "dzieścia" wyglądam ;-) A winowajczyni winy chyba tak szybko nie przepuszczę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Qeeriefire Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 [quote name='BERKANO']collie Ty kochana tych głupot nie czytaj, bo ja może i mam już te "dzieści" ale nadal na "dzieścia" wyglądam ;-) A winowajczyni winy chyba tak szybko nie przepuszczę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] No przecież :evil_lol: Musi ponieść karę :diabloti: Hadar..:-( Quote
Husky4ever Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 A kto Wam takie piękne banerki zrobił? Kto podlinkował? No kto? :diabloti: Chyba jesteście mi w stanie to wybaczyć, cccooo nie? :razz: Quote
BERKANO Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 tja- uderz w stół a nożyce same się odezwą :cool3::cool3: Husky żebyś sobie nie myślała- ja taka łatwa nie jestem :evil_lol::cool1: Z wracając do naszego Hadarka, to troszkę jestem zdziwiona, że po reportażu i ogłoszeniu w "metrze" nikt się Hadarkiem nie zainteresował... Albo jest jakieś zainteresowanie, a my o tym nic nie wiemy???? Quote
necianeta89 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 [quote name='monika083']teraz w ogole adopcje w miejscu stanely..[/QUOTE] zgadzam się.... pewnie ludzie chcą pojechać ostatni raz na sami na wakacje o.O Quote
Wadercia Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 pewnie zgubil telefon do adopcji i teraz szuka najlepszy wlasciciel pod slonem :) Quote
BERKANO Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 martwi mnie brak jakiegokolwiek ruchu a kierunku poprawy Jego życia... Na chwilę obecną nie dam rady wziąć na siebie wirtualnej adopcji (bo tz mi ciągle ruje głowę chęcią zmiany pracy), ale ciągle myślę i kombinuję jak by Mu cudny domek znaleźć.. Kochane zapraszam Was na bazarek dla psiaka, gdzie w grę wchodzi natychmiastowa kasa lub eutanazja... Moze któraś znajdzie tu coś dla siebie [URL="http://www.dogomania.pl/threads/209410-Tu-b%C4%99dzie-bazarek-"]http://www.dogomania.pl/threads/209410-Tu-b%C4%99dzie-bazarek-[/URL]...... TZ wczoraj ściągnął mi wirusa (to jest tak jak chłop nie chce słuchać mądrzejszej w tym temacie żonki ;-)) i właśnie zgrywam pliki przez formatem. A że tz chce zrobić formata to może mnie nie być kilka dni (najwcześniej we wtorek sama naprawię i będzie ok ;-)) Gdybym była na gwałt potrzeba to podaję mój tej 781-285-762 Quote
Felka z Bagien Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Hadarku wieczorne mizianko i miłych snów. Quote
Inari Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 [quote name='BERKANO']tja- uderz w stół a nożyce same się odezwą :cool3::cool3: Husky żebyś sobie nie myślała- ja taka łatwa nie jestem :evil_lol::cool1: Z wracając do naszego Hadarka, to troszkę jestem zdziwiona, że po reportażu i ogłoszeniu w "metrze" nikt się Hadarkiem nie zainteresował... Albo jest jakieś zainteresowanie, a my o tym nic nie wiemy????[/QUOTE] W metrze namiary były na Nirre...ani jednego tel...ani jednego od tylu tygodni! :(:(:( Pomyslałysmy, że moze trzeba zmienić kierunek ogłaszania...moze nie internet, a gazety? Nie każdy korzysta z internetu, wiele starszych osób nie, może warto w bardziej ogólnych gazetach poogłaszc, w wiekszych? Quote
Bjuta Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Fakt, że nie było nawet jednego telefonu z metra jest zatrważający. :shake: Quote
Nadziejka Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 [FONT=Arial Black][COLOR=teal]Hadarku z nadziejka w gore [/COLOR][/FONT] Quote
Felka z Bagien Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Sorry za wtrącke,ale czy Hadarek ma jakiś bazarek?.Ja jestem w tym temacie słabiutka, ale może namówimy cioteczki żeby zrzuciły z siebie co im nie pasuje!I Hadarkowy bazarek zapełniły różnościami i uwolnimy Cioteczki od niepotrzebnego balastu w szafie:evil_lol: Quote
BERKANO Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Witajcie- już jestem ;-) A żeby Go ogłosić to wystarczy tylko zakupić pakiet ogłoszeń, czy też coś jeszcze trzeba zrobić? Quote
Recommended Posts