Usia Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Tigrus znikneła w zeszły piatek i od tamtej pory jej nie widziałam szukam jej na paluchu porozwieszałam ogłoszenia dałam znać w naszej klinice i nic cisza.Kot wsiąkł.Obeszłam sały teren i koło ulicy ale jej nie widac nigdzie pewnie jakis gnojek stwierdził ze kotek sie błaka i wzioł mała do domu :angryy: paczcie jakie cudo zrobiła dla mnie Eria :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: piekny prawda ;) [IMG]http://images26.fotosik.pl/6/b4b6cc21a07a8d1e.jpg[/IMG][URL="http://images26.fotosik.pl/6/b4b6cc21a07a8d1e.jpg"][/URL] Quote
Marta_Ares Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 przykro mi z powodu kotki mam nadzieje ze sie znajdzie a dzielo Erii jak zwykle super!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Czoko Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Usia bardzo mi przykro z powodu Tigr ale ponieważ wygląda jak siostra Mruczusia wierzę w szczęśliwe zakończenie wycieczki! Rok temu przez tydzień Mruczuś wędrował sobie z działki na Idzikowskiego do mnie do domu na Puławską. Z ogromnym opóźnieniem gratuluję promocji do 3 klasy. A tak a,propos do której szkoły chodzisz? Bardzo mocno trzymam kciuki i pozdrawiam Wszytkich serdecznie Ewa Quote
Daisunia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Usiu spóźnione gratulacje świadectwa :cool3: :multi: fotki z zoo superanckie :multi: Quote
Marta_Ares Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 no prosze Ula lata po innych galeriach a w swojej to nie ma czasu nowych zdjec wstawic:eviltong: Quote
Usia Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote]dziwisz się, do rana nadrabia to potem pada;-)[/quote] wcale nie pada :cool3: zyje i to cały dzien.Tylko jakos tak pogoda mi sie daje we znaki w domu zimno wiec najlepiej mi sie spedza dzien pod kocykiem z ciepła herbatka i ksiazka. Dzisiaj czesałam pyskate uzbierało sie tego z dwie torebki przy opkazji okaleczyłam troche Fige podciełam jej łapki :diabloti: :diabloti: :diabloti: wyglada nie najgorzej TZ powiedział ze mam zakaz podchodzenia do niej z nozyczkami i jesli mam ochote sie uczyć to na własnych błedach a nie, biedny piesek cierpi ;) ;) dobrze ze nie powiedział nic o misiaku :diabloti: :diabloti: Co do Tigry narazie cisza i watpie ze sie znajdzie ale codziennie sprawdzam strone palucha :-( z nadziaj ze moze .... Edit: i znowu po nocnych biegach ide spac o 4-ej dobranoc :* Quote
wiq Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 witaj! co nie pada? chyba deszcz:diabloti: poćwicz na TZcie, skoro taki wspaniałomyślny:evil_lol: ciągle 3mam kciuki za Tigrę.. Quote
Usia Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 zobaczcie jaka piekna sunia [IMG]http://b62.grono.net/139/203/gallery-24962467-500x500.jpg[/IMG] [IMG]http://b12.grono.net/167/46/gallery-25623896-500x500.jpg[/IMG] 4 miesieczna do oddania, rany ale mam na nia chec :loveu: Quote
limoncia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [IMG]http://b62.grono.net/139/203/gallery-24962467-500x500.jpg[/IMG] sliczna sunia:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 piekna:loveu: :loveu: :loveu: a gdzie jest jej watek?? Quote
Dobcia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Przepiękna sunia:loveu: Tigrusia wróci... trzeba mieć nadzieję... Quote
ewelinabuck Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 trzymam kciuki aby kotka sie znalazla................ jak przyjedziesz do mnie to pokaze ci jak strzyc pudla:razz: :diabloti: Quote
eria Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 cześć Usiaczku!!! fajna malamutka- ale mało Ci jeden malamut ? :evil_lol: i to jaki - inteligentny!!!! :evil_lol: a tą sunię to czemu oddają ?? miałam nadzieję że może Tigra sie znalazła a tu dalej nic :-( gdzie Ty biegasz że spać o 4 chodzisz!! :eviltong: Quote
wiq Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Usia, wdech, wydech, myśl racjonalnie..:evil_lol: (i popatrz se na wiq...) Quote
Usia Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 no własnie Wiq ja bede miec tak samo jak ty tylko zamiast flatów- malamuty :p To moje myslenie nie wychodzi na dobre -w koncu jestem blondynka Na szczescie dla mnie oczywiscie i kieszeni TZ mała juz w nowym domku :multi: :multi: :multi: :multi: Ewel bardzo chetnie obejrze pokaz, moze wtedy juz nie bede znecac sie nad Figa i bedzie wygladac jaknalezy czyli jak pies :diabloti: Ja nie biegam nigdzie tylko jak TZ idzie sie 1-y kapac to ja siadam do kompa i zazwyczaj jak on wychodzi juz z łazienki to ja stwierdzam ze jeszcze troche posiedze na necie i tak mi sie schodzi do 4-ej i wtedy przychodza pyskate, patrza błagalnym wzrokiem no i wychodze z nimi na dwór a ze ostatnio zimno jest i stwierdziłam ze musze schudnac to biegam :razz: a potem lece szybciutko do łózka zagrzac sie pod kołderka i w kime i wstaje o 10 :evil_lol: No własnie brak mi trzeciego wzroku teskniacego za rozume :p Quote
eria Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='wiq']Usia, wdech, wydech, myśl racjonalnie..:evil_lol: (i popatrz se na wiq...)[/quote] :roflt: :roflt: :roflt: oplułam se zaś monitor:evil_lol: Quote
wiq Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='eria']:roflt: :roflt: :roflt: oplułam se zaś monitor:evil_lol:[/quote] nie śmiej się z ludzi niezrównoważonych i żyjących marzeniami:nono::diabloti: fajnie, że mała już udomowiona:multi: 3 - wierz mi, to dużo.. o 2 za dużo:evil_lol: Quote
diabelkowa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 a ja nie widzialam tego zdjecia nie wyswietlilo mi sie :(((( Quote
Usia Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 pusto bo pani ma wakacje i nie siedzi na necie :evil_lol: :evil_lol: po za tym pokłociłam sie z aparatem i nie robie zdjec :cool1: wiec nie ma co wstawiać :roll: takie zycie :evil_lol: ale cos sie zaraz znajdzie. PS: Wy nie wiecie wiec sie pochwale.Juz jakis czas temu misiak dostał nowe kratki :multi: :multi: w których czuje sie swietnie, a ja nie mam wyrzutów sumienia ze mój bydlak chodzi cały czas w namordniku;) Wczoraj misiak zrobił krok do przodu: Bylismy sobie w parku szczesliwickim gdzie jest woda a ze pogoda była taka ze nie było ludzi prawie, wiec go pusciłam ze smyczy i zdjełam kraty i razem z Figa pływał sobie misiak w jeziorku i ganiał kaczki i butelki potem wyłaził na brzeg i szalał jak opetany.W pewnym momecie zobaczyłam pania podarzajaca w nasza strone wiec na wszelki wypadek zawołałam go i zaczełam zakładac kaganiec, nie zdazyłam mu jeszcze zapiac a wyleciał na nas ast w parcianym kagancu (pani była jeszcze kawałek drogi od nas) troszke sie przestraszyłam i byłam pewna ze avanti bedzie napewno.Ku mojemu wielkiemu zdziwieniu było inaczej.Misiak w kagancu i na smyczy zapoznawał sie z Nerem a Figa szalala jak głupia.Misiak był grzeczny kolega tez i w koncu go pusciłam.Przezyłam szok bo myslałam ze jak tylko Ays poczuje ze nie ma smyczy to rzuci sie na psa, ale było inaczej i cały czas cała 3-ka pływała i ganiała razem i nie było zadnych avanti i misiak był grzeczny i w ogole byłam z niego dumna.Był bardzo posłuszny, jak raz cos mu sie nie spodobało to od razu go zawołałam grzecznie przyszedł do nogi posiedział chwile i znowu biegał.No wiec misiak robi postepy jest bardzo grzeczniutki i posłuszny.W nagrode zaczełam znowu z nim chadzac na pobliskie pola gdzie spotykaja sie psierze i misiak grzecznie sie bawi, wiec jest dobrze i mam nadzieje ze tak pozostanie juz na zawsze :p PS: jedziemy dzisiaj po szelki typu sleid dla Fig i Ays-a :multi: :multi: :multi: :multi: Chcecie jakies fotki ?? Quote
Marta_Ares Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ays kochany:multi: :multi: :multi: :multi: oczywiscie ze chcemy fotki!!!! wstawiaj szybko a nie sie pytasz:eviltong: Quote
Recommended Posts