Usia Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 dziewczyny czepiacie sie szczegułów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: koza niech juz bedzie ;) Quote
Dobcia Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Likaony! Moje ulubione psowate:loveu: Nie licząc psów... Szkoda, że kraty uznały, że są ładniejsze i tak chętnie zapozowały... Quote
ewelinabuck Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Usiu a czy jak bede w Wawce moze w wakacje to zabierzesz mnie do tego zoo?????????????:razz: :razz: :razz: :razz: (i pewnie posluze jako zarcie dla kiciusiow):diabloti: Quote
marzenna79 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Marzenko dziekujemy za zyczenia :* Witaj Usieńko !!! Dzięki za fioletową księżniczkę... Śliczne fotki z ZOO... Pozdrawiam Figę i Aysa !!! Buziaczki dla Was. Quote
eria Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 wiq napisał(a):Eria, kozę czy wzrok?:cool3: nie rozumiem ? Quote
Usia Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Napisał wiq Eria, kozę czy wzrok?:cool3: nie rozumiem ? nie przejmuj sie ja tez nie:evil_lol: Quote
wiq Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 szajse, nikt mnie nie rozumie:shake::evil_lol: wiq: wzrok tygrysa prawie jak bystrej:evil_lol: ahaa.. to chyba kozy są, nie owce;-) eria: wiq - to samo miałam na myśli !!!!!!!! :cool3: :cool3: wiq: Eria, kozę czy wzrok?:cool3: Quote
Usia Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Matki i dzieci, niezależnie od tego, Jak bardzo się nawzajem kochają, Potrafią się też dotkliwie ranić. Nagły wybuch złego humoru czy frustracji, Nieprzemyślany osąd, trochę ślepej niewdzięczności Mogą ugodzić prosto w serce. Gdyby można było wymazać wszystkie przejawy Mojej nieuprzejmości i głupoty, braku zrozumienia... Lecz jeśli w życiu króluje miłość, Wszystko w końcu dobrze się układa. Miłość bowiem kruszy zamknięte serca I uczy nas wyrozumiałości, Przecież jesteśmy tylko ludźmi, Ty i ja. Kocham Cię taką, jaka jesteś. Nie chcę żadnej innej Mamy! Wszystkiego najlepszego dla kazdej mamy :* Quote
Carolcia Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 jak ja dawno w zoo nie bylam :shake: .Zazdroszcze :p Zawsze jak tam bylam to najbardziej mnie te koty interesowaly :evil_lol: -sa piekne :loveu: :loveu: Quote
Usia Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 wiec tak skoro nie widze zapotrzebowania na fotki z zoo wiec to ostatnia seria tej seri fotek [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua]wielbład który zadomowił sie na pulpicie ;) [/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua]orzełek nasz polski :loveu: [/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua]najlepsze moim skromnym zdaniem :loveu: [/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua]a to ja jak podziwiam orzełka :roll: [/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua]skoro nie widzac róznicy to po co przepłacac i chodzić do zoo ??:evil_lol: [/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] [SIZE=2]i tym optymistycznym akcentem mówimy dobranoc i miłych snów wszystkim.Buziaki dziewoje :* PS: Eria odezwij sie do mnie w poniedziałek jesli jedziesz do wawy to moze sie spotkamy.Ja cie bede próbowała złapac na komórke :cool3: Quote
eria Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 no nie hipopotamia paszcza Tigry rewelacyjna!!! Usiaczku napisałam Ci na gg wiadomość ;) będę pod komórką;) Quote
Dobcia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Nie no, kot i hipcio są idento:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Elizusiek Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Ja chce do zoo :placz: mój men mi obiecał więc niedługo ja będę miała zdjęcia :cool3::multi: Quote
Usia Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [FONT=Arial Narrow]kilka fotek z dzisiaj [/FONT] [FONT=Arial Narrow][/FONT] [FONT=Arial Narrow]Tigra[/FONT] [FONT=Arial Narrow][/FONT] [FONT=Arial Narrow][/FONT] [FONT=Arial Narrow][/FONT] [FONT=Arial Narrow][/FONT] [FONT=Arial Narrow]Glut z Tigra bawia sie w wojne, Glut -łapa w gipsie ;) [/FONT] [FONT=Arial Narrow][/FONT] [FONT=Arial Narrow][/FONT] [FONT=Arial Narrow][/FONT] [FONT=Arial Narrow][/FONT] [FONT=Arial Narrow][/FONT] [FONT=Arial Narrow][/FONT] [FONT=Arial Narrow][/FONT] [FONT=Arial Narrow][/FONT] [FONT=Arial Narrow][/FONT] [FONT=Arial Narrow][/FONT] [FONT=Arial Narrow][/FONT] [FONT=Arial Narrow][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3]PS: najpierw sciagneły szlafrok na podłoge bo był agresywny za bardzo na łóżku [/FONT] [FONT=Arial Narrow][/FONT] [FONT=Arial Narrow][/FONT] [FONT=Arial Narrow][/FONT] [FONT=Arial Narrow]Zgadnijcie kto to ??[/FONT] [FONT=Arial Narrow][/FONT] [FONT=Arial Narrow][/FONT] [FONT=Arial Narrow][/FONT] [FONT=Arial Narrow][/FONT] wiem ze kochasz swojego Usiaczka i wszystko mi wybaczysz :p Quote
eria Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 :shake: :shake: o jasny gwint !!!!!!!!!!!!!!!!! ja jej nie znam!!!!!!!!!!! :diabloti: :diabloti: Quote
Usia Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 ja jej nie znam tej pani na zdjeciu ?? <lol> :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
eria Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Usia napisał(a):tej pani na zdjeciu ?? <lol> :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie ja jej napewno nie znam!! aż tak strasznie nie wychodzę na zdjęciach:shake: :diabloti: Quote
wiq Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 to te jabole wyłażą!:evil_lol: koty gites:p kiedy Glut ściąga gips? Quote
Dobcia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Glutek żywiołowa bestia:loveu: Musi mu pewno gips przeszkadzać... A ta pani na zdjęciu... po prostu nie lubi flesza:evil_lol: Quote
eria Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 nie wiem kto to jest ta pani :evil_lol: ale ja też flesza nie znosze :evil_lol: Quote
Recommended Posts