Usia Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Chce oswiadczyc ze wrociłam.Zaliczyłam wszystko i jestem dumna 3-o klasistka :eviltong: trzeba to opic tylko nie wiem czy bedzie z kim bo donas coraz mnie osób zaglada :( Co u nas: zyjemy, misiska ma sie dobrze rozrabia z Figa ale nic złego sie nie dzieje. Glut w poniedziałek bedzie miał zdjety gips:multi: jak by mu ten gips przeszkadzał.Maluch skacze po meblach i wszystkim co sie da,a noga z gipsem to tylko taka mała nie dogodnosc :evil_lol: Dziewczyny najchetniej przebywaja na dworze. Tigry nie ma od dwóch nocy w domu i przyznam szczerze zaczynam sie martwic, dzisiaj ide jej szukac. Moja siostra juz w domu, jak była na kontroli po operacji pani doktór powiedziała ze miała o 11 dni za późno zrobioną operacje, nie wiadomo czy uda sie uratowac noge całkowicie na chwile obecna wiadomo ze ma lezeć 2 miesiace i ze na pewno bedzie jeszcze jedna operacja :shake: Chcecie wiedziec cos wiecej ?? :p Quote
eria Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 GRATULACJE USIACZKU !!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: eh...no i przykro mi z powodu siostry:roll: pogadamy na gg co do poniedziałku i wtorku ;) Quote
Usia Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [FONT=Comic Sans MS]co jest, co masz ??[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]tam cos jest [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]prosze ...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]dasz troche tej bułki co ci została [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]ide sobie,juz ide[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]zeby byc pieknym trzeba o siebie dbac, czyli niuska uskutecznia kapiel w piasku -podobno dobra na siersc ;) [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]i maseczka - piekna jestem nie [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]a moze połozyc jeszcze raz :razz: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]teraz troche mokrego piasku lepsze działanie ;) [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]cdn [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Usia Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [FONT=Trebuchet MS]trzeba odczekac z maseczka kika minut [/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS]nałozyc potem jeszcze kilka warstw na pysk[/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS]misiek tez juz gotowy[/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS]i mozna isc na spotkanie z Faflem czyli kolega poznanym w lasku ;) [/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS]tylko ze ten kolega to wcale nie chce sie bawić :cool1: [/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS]za to Ays zachowywał sie wzorowo :cool3: :cool3: :cool3: [/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS]A tu troche jeszcze Fafla[/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS]bardziej od psów interesowały go patyczki trawka i wszystko co na ziemi [/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS]mały wypłosz:evil_lol:[/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS]i moje makro jedno z 50 sie ostało jako najładniejsze reszta poszła do kosza[/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] Quote
eria Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 makro przemilcze:diabloti: ale Figusi mojej ulubionej przemilczeć nie sposób:loveu: :loveu: ten pysio roześmiany ....:loveu: :loveu: będę go dwa dni miziać znowu:loveu: no i super że Ays się tak grzcznie zachował w stosunku do Fafla:multi: :multi: Quote
Marta_Ares Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Aysik:loveu: :loveu: :loveu: Ula kochana, przepraszam ze tak dawno tu nie zagladalam na szczescie ja tez juz wszystko pozaliczalam i teraz wracam znowu na dogo:multi: :evil_lol: Quote
Usia Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Raz dwa trzy ...raz dwa trzy i juz ostatni raz przeskok to dla mnie pryszcz ja sobie przez to przejde :cool1: prawa łapa do przodu, prawa łapa do przodu, a jak sie pomyle :roll: ziemia wreszcie ty se skacz ja sie nie bede meczyc i tak jestem piekna :p mówiłam ze nie bede skakac, jeszcze sie pobrudze :eviltong: naiwni, mysla ze skocze za ciasteczko :evil_lol: Quote
eria Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 przesłodko tu Ays wyszedł - jak taki szczeniaczek rozbrykany :loveu: :loveu: :loveu: no a Figusia pięknie wychodzi zawsze:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Usia Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Z pania i nasza 3-ka o piesek tam idzie :multi: orany pan zrobił zdjecie :cool1: i najładniejsze zdjecie misiaka, ta jego minka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
eria Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 nooo mina Aysa jest równie niewinna co ... inteligentna :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 inteligentna mina Aysa....:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Usia Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 dasz mi ta bułeczke prosze..... głupi stan ładnie to dadza ci ta bułke no i co ty robisz ??.... zal albo sie wyrobie albo bedzie gleba.Skup sie Figa, skup... pies wystawowy chce ktos wiecej ?? Quote
Usia Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 slimak z ładnym cieniem :eviltong: Ktos sie tu leni Figa sprawdza podłoze a misiak odległosc by zaraz skoczyc Quote
Usia Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 czas na zabawe :p Ale nawet na zwykłym spacerze trzeba troche popracowac zeby utrzymac dobra opinie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [SIZE=2]badanie gruntu pierwsze próby Kierownik nadzorujacy zacietosc pracowników jest pełna podziwu szkoda ze polacy nie biora przykładu z tej firmy :roll: a tak wyglada wkurzony kierownik idz stad pokaze ci jak to sie robi Nawet kierownik czasem potrafi pokazac do czego sa łapy Quote
Usia Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 kopac kopac kopac, tak wyglada kierownik który wpada w szał kopac puki jeszcze sa siły puki mozna puki sie zyje czasem kierownik tak sie zapomni ze trzeba go zabierac od wykopów siła, a czasem ida na kompromis i kopia razem ;) Quote
eria Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 wszystkie fotki są super, komentarze rewelacja. Najlepszy wyszedł Ays wystawowy:loveu: i tyłek Figusi jak kopie:loveu: p.s. mam cudną fotę Aysa - przeurocza minka:cool3: a Twoja płyta jeszze nie jest nawet nagrana, a co dopiero w skrzynce :D Quote
wiq Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 http://images21.fotosik.pl/373/0875240f0028bd5dmed.jpg jaskółka:evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 sliczne fotki jak ja dlugo tu nie bylam musze wszystko nadrobic;) Quote
Marta_Ares Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 sliczny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a jak tam zachowanie Aysa w stosunku do was i do innych psow?? poprawil sie troszke? Quote
gogunia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Hej Usiu, super zdjęcia psiurów:evil_lol: :loveu: Quote
Dobcia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Świetna historyjka;) Naprawdę się Figa wczuła w rolę:loveu::cool3: Quote
haska_12 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Powiem tyle: PRZE PRZE PRZE PRZE PRZE PRZE PRZE PRZE PRZE PRZE PRZE PRZE PRZESŁODKIE ZDJĘCIE! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Witam przyslismy sie przywitac;) zdjecie zacytowane przez haske- swietne, Ays i ta jego mina:evil_lol: :evil_lol::loveu: :loveu: :loveu: Quote
ewelinabuck Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 ale mina uciekammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:diabloti: Quote
Recommended Posts