Jump to content
Dogomania

Gang odkrywców z nad Wisły str 248 :) czyli wchodzić...

Recommended Posts

Posted

ten skok Aysa fantastyczny :evil_lol: :evil_lol:

do zoo Waszego w Wawie mam zamiar iść focić 19 czerwca po pierwszej części egzaminu ;)
do naszego w Chorzowie niebawem się też wybiorę

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

odcinek 6-y

Na polach z dala od wodopoju doszło do starcia miedzy dawnymi przyjacielami :mad: :mad: :mad:

Dorwe Cie na pewno, nie masz co uciekać, teraz kiedy Cie juz znalazłem

Nie udawaj i tak wiem ze go gdzieś schowaleś

Bede za Toba chodzić az w koncu sam pokazesz mi gdzie go ukryłeś

Nie zostawie Cie na krok

Cały czas Cie obserwuje

Zostaw mnie nigdy ci go nie oddam

O cos znalazłam

Co tam masz ??

Czuje zajaca :diabloti: lecimy ;)

I tak dawni przyjaciele, pogodzili sie i razem wyruszyli w poszukiwaniu biednego zajaczka :diabloti:

Posted

Odcinek 7-y

Masz go ??

o obecnosci ekipy odkrywczej swiadczyła tylko kita jednego z nich

prawie go mielismy -jestesmy najlepsi <jupi>

ale ja i tak znajade ten skarb sam :diabloti:

Koniec czesci 7-ej ostatniej

Posted

Co u nas :
Koniec roku trwa, poprawki i mnóstwo nauki.
Gorac nam dokucza najbardziej misiakowi robie mu zimne okłady, jezdzimy w miare mozliwosci nad wode wieczorem zeby psy mogły sie troche ochłodzić.
Moja siostra w piatek miała ciezko operacje kregosłupa, na szczescie odzyskała władze w nodze na razie czesciowo i juz wraca do domu dziennie moze przechodzić 10 minut max.Ja zajmuje sie Pysiakiem ijej domek na zmiane z jej mezem.Prawdopodobnie jutro juz wyjdzie ze szpitala :multi: :multi: :multi: :multi: ale pan doktor powiedział ze jeszcze nie wszystko jest zrobione i jeszcze sie nie raz spotkaja, bo kregosłup ma tak zniszczony.
Ja powoli przygotowuje sie do chrzsztu który bedzie 10 czerwca.

Glut ma łape w gipsie i wyglada jak 7-m nieszczesc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
To tak w skrócie o tym co u nas a teraz jeda po Pysiaka do przeczkola moze znajde wiezorem chwile i was odwiedze.Buziaki :*

Posted

Usia napisał(a):
Co u nas :
Koniec roku trwa, poprawki i mnóstwo nauki.
Gorac nam dokucza najbardziej misiakowi robie mu zimne okłady, jezdzimy w miare mozliwosci nad wode wieczorem zeby psy mogły sie troche ochłodzić.
Moja siostra w piatek miała ciezko operacje kregosłupa, na szczescie odzyskała władze w nodze na razie czesciowo i juz wraca do domu dziennie moze przechodzić 10 minut max.Ja zajmuje sie Pysiakiem ijej domek na zmiane z jej mezem.Prawdopodobnie jutro juz wyjdzie ze szpitala :multi: :multi: :multi: :multi: ale pan doktor powiedział ze jeszcze nie wszystko jest zrobione i jeszcze sie nie raz spotkaja, bo kregosłup ma tak zniszczony.
Ja powoli przygotowuje sie do chrzsztu który bedzie 10 czerwca.

Glut ma łape w gipsie i wyglada jak 7-m nieszczesc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
To tak w skrócie o tym co u nas a teraz jeda po Pysiaka do przeczkola moze znajde wiezorem chwile i was odwiedze.Buziaki :*

to super a gang odkrywcow bombaaa :loveu:

Posted

To super Usiu, że się tak wszystko dobrze już układa;)

A jeśli chodzi o gang odkrywców, to zakończenie wygląda na otwarte, może będzie wznowienie odcinków?:cool3:

Posted

Nie wiem po co to robie bo i tak nikt tu nie zaglada ale dla tej małej ilosci osób które czasem zajrza to wsatwiam a jak nie dla was to dla siebie

Tigruska

Hipopotamica :p

Posted

lewica

lewek

koza

Wiel(o)błąd

Zmiana siersci (dobrze ze misiak tak nie ma)

Ten obrazek (obrobiony) zawitał na moim pulpicie

Gazela

reszta wkrótce jak sie wgra, dzisiaj tylko tyle dałam rade.Dobranoc dziewczynki :p

Posted

Witaj Uleńko kochana !!!:multi::loveu:
W końcu tu doczłapałam się do Ciebie.
Ufff, jak gorąco...:roll:
Ale tu u Ciebie przyjemnie, jak w ZOO...:cool3:
Tyle wspaniałych foteczek...:loveu::loveu::loveu:
Wszystkiego dobrego Urszulko życzę i miziam Figę i Aysa. :multi::multi:

Śliczne fotki na tle mniszka...

Posted

Usia byłam, odwiedziłam, czytałam ciąg dalszy historii ale po przeczytaniu o sprawach prywatnych całkowicie zaniemówiłam.. bardzo mocno trzymam kciuki w dalszym ciągu a teraz przede wszystkim za Siostrę!

Posted

wielbłąd zmieniający sierść wygląda przekomicznie :evil_lol: :evil_lol:
Tigra stwierdziła że ona w aparat już absolutnie nie spojrzy :evil_lol:
a hipopotamia paszcza naprawdę robi wrażenie :scared:

Posted

Kochana,masz jakieś bliższe zdjęcia Lwa?:loveu:
Lwy to Moje ulubionone zwierzaki,tylko lwy, nie Lwice:loveu: albo Tygrysie:loveu:
U nas w Chorzowie,w tym roku Tygrysów niema:shake: i Same Lwice są Lwa nie było:placz:

Posted

Anecioreczek niestety zdjec innych lewa nie mam gdyz wcale nie chciało mu sie wstawac jak go odwiedzilismy i jak to kazdy facet wylegiwał sie na trawie ;) a tygrysy tez ciagle lezały wiec nie bardzo było co ogladac :cool1:
Ewel znalazła bys na pewno :p zabardzo nas lubisz

Wiq czytaj dalej, a jak sie wszystko pozytywnie rozwinie to bedziemy pic :cool3:
Dobcia dziekuje :p

Eria jutro wypatruj swoje ulubienicy jesli moge tak ja nazwac ;) ps: dzisiaj sie czesałysmy i był tylko jeden mały kołtunek wiec obciecie jej słuzy:cool3: ale za nie długo trzeba bedzie poprawic, tylko wtedy to ja juz bede chyba z nia do ciebie jezdzic :razz:

Patikujek witam :multi: niestety na chwile obecna zdjec jest mało bo gospodarz musi sie troche ogarnac ze szkoła i z zyciem i nie ma czasu na dgm ani na focenie bydlaków ale jak tylko mam chwile to zagladam i pisze.Nie długo sie to zmieni i wszystko wróci do normy.Byle przezyc do 22 czerwca ,wiec miło nam przywitac

Marzenko dziekujemy za zyczenia :*

Dla wszystkich naszych przyjaciół wielkie buziaki

Posted

Kangul (który jeszcze wystapi tutaj)

kózka mała i duza [SIZE=1]nich wam bedzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

zebla

tyglys

łaskawie na nas spojrzał

a potem patrzył na dziecko które stało nie daleko nas- ciekawe czemu ??

Posted

jedzonko dla tyglysa :eviltong:

likaony (ale ładniej tu wyszły kraty niz te sliczne storzonka)

i znowu kotek

jedzonko dla kotków

łosiołek

Posted

wiq - to samo miałam na myśli !!!!!!!! :cool3: :cool3:

piękny i dostojny !nie mogę się już doczekać aż sama będę go fotografować :loveu: :loveu: :loveu: super się ogląda te fotki z zoo ;)