Jump to content
Dogomania

Gang odkrywców z nad Wisły str 248 :) czyli wchodzić...

Recommended Posts

Posted

Hej dziewczynki ;)
oswiadczam ze w przyszłym roku o ile nic mi nie stanie na drodze bede zdawac mature :multi: :multi: :multi: dostałam dzisiaj swiadectwo :cool3:

Widze ze galeria odzywa :cool1: i dobrze musze przeprosić kilka osób u których jeszcze nic nie napisałam: Wiq, Ewel , Dobcia ale to tylko dla tego ze mam u was najwieksze zaległosci i jestem jeszcze w trakcie czytania :cool1: ale podejrzewam ze na dniach juz dokoncze zaległosci ;) i prosze o cierpliwosc.
Dobra fotki beda pózniej albo jutro, to zalezy czy towarzystwo dopisze mi do piwka :p

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HellO

cioteczka zasypała nas foteczkami,
doskonałe ujęcia- pokazujące piękno
TWOICH psiaków

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]

Posted

Nadrabiaj sobie, bo my gaduły czasem, to jest co;)

Gratuluję!:multi:
Ale stresu maturalnego nie zazdroszcze, drógi raz bym tego nie chciała przeżywać:p

Posted

Wiqus to nie łupiez tylko kropelki wody

dziekujemy, robota ... wiadomo kogo ale widze ze u ciebie tez zmiany w oprawie zewnetrznej avatorek i baner no i ten tytuł uuuuu cos sie szykuje :]

Posted

to jest wprawdzie ciemne, ale cudnie wyszło, bardzo mi się kolory tu podobają :loveu: w ogóle to byłam zakochana w tych żabencjach :loveu:

Posted

podwodna gwiazdka ślicznie uchwycona....

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]

Posted

boszzzz ja się załamuję swoją fotogenicznością. to jest po prostu porażka!!!:shake: :placz:
za to panterki wyszły cudnie:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

i własnie dlatego ze sie załamujesz to ja daje twoje fotki u siebie zeby mniej osób je widziało no bo wiadomo nie od dzis ze moja galerie jest duzo ubozsza o wielbicieli niz Twoja :eviltong: :eviltong:

http://www.klubmalamuta.org/ zobaczcie co znalazłam w necie :) wszystkiego trzeba w zyciu spróbowac :eviltong:

dobra ostatnia partia fotek z zoo

moje próby oczywiscie pod ostrym okiem pani nauczycielki

no i kotki :loveu:

pelikan

nosorozec który miał mie gdzies i wcale nie chciał pozozwac

i moja przyjaciólka zoo, która mogła bym tarmosić cały czas