Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam dzisiaj w Zakrzewku z cateringiem....psiaki wygladaja zdrowo..pana Zygmunta nie zastałam...
Mam zdjecia,ale oczywiście musze poczekac az ktos mi zgra...byłam tez w UG i zdaje sie ,że skończyło sie dofinansowanie dla tych psiaków...

Posted

Zdjęcia z przedwczorajszej wizyty...część psów jak zwykle nie pokazała sie ,niby jak przyjechałam to wyległy chyba wszystkie a potem stado sie znacząco zmniejszyło :)

Posted

Serdecznie zapraszam wszystkich na dwa wyjątkowe bazarki:)

1) Bazarek z czadowymi gadżetami SHA z którego dochód idzie na mega zadłużoną Rozi!!!
http://www.dogomania.pl/threads/216024-Czadowe-gad%C5%BCety!!!-SHA-d%C5%82ugopisy-magnesy-wejd%C5%BA-i-przekonaj-si%C4%99!-Na-Rozi-do-19.10

2) Bazarek cegiełkowy: Kot Kacper na pomoc Rokiemu!
http://www.dogomania.pl/threads/216026-Kot-Kacper-na-pomoc-w-utrzymaniu-Rokiego!!!-Cegie%C5%82kowy-do-25.10

Zajrzyjcie proszę i wesprzyjcie choćby obecnością ;)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

bric-a-brac napisał(a):
To ja pozbieram pajęczyny z wątku i zapytam co tam u p. Darka? Bywasz tam Kaja czasem?

Ostatnio byłam jakieś 1,5 miesiaca temu,zawiozłam karme ,ale p.Darka-Zygmunta nie zastałam,prawdopodobnie gdzies dorabiał u rolnika...On dzwoni jak cos sie dzieje złego u niego albo jak ma braki w karmie,ale nigdy nie naduzywa pomocy,mozna powiedziec ,ze musi go na prawdę mocno przycisnąć...Zagladaja do niego dziewczyny z TOZ-u co jakis czas,ja w tej chwili nie jeżdże do niego,za szybko robi sie ciemno,a u niego nie ma swiatła trzeba tam jechać za widoku:)...Na szczęście ma uregulowane zaległości,ale prądu nadal nie ma...
Cały czas mysle o jego Toni,to taka słodka przylepa,gdyby tak dla niej znalazł sie domek...ech pomarzyć pewnie sobie tylko mogę...

Posted

Przepraszam za prywatę.. ale jestem w wielkiej potrzebie. :(

Proszę o pomoc, o przesłanie choc dalej, może macie znajomych w okolicach Nakła, Kcyni.
Zaginął pies Brego, brat mojego Bragiego.
Proszę pomóżcie mi go odnaleźc, albo choc dowiedziec sie co sie z nim stało..

więcej informacji :
http://www.dogomania.pl/threads/219989-ZAGINĄŁ-PIES-BREGO-KUNDELEK-w-okolicy-wsi-KOWALEWKO-GROMADNO-(woj.kuj.-pom.)?p=18269942

• 3 weeks later...
Posted

Przepraszam za offa ;-)
Poszukuję osoby do wizyty PA w miejscowości Szembekowo 20 km za Toruniem w stronę Warszawy. Jest potencjalny domek dla czarnej wyżełki . Sprawę prowadzi Ati z Dogomanii.
Może znacie kogoś , kto mógłby przeprowadzić wizytę .