Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agastaffbull napisał(a):
Na stronie sklepu ekozwierzak jest cały artykuł jak wybrać dobry olej i czym się one różnią. Jest też test kilku olejów.

Z którego to artykułu jasno wynika, że najlepszy jest ten olej, którym handluje ekozwierzak ;) ;)

Posted

filodendron napisał(a):
Z którego to artykułu jasno wynika, że najlepszy jest ten olej, którym handluje ekozwierzak ;) ;)

No właśnie :lol: A on jest dostępny tylko w malutkiej buteleczce obecnie.
Ja zamówiłam tego Brita w końcu, przetestujemy i zobaczymy ;) Podoba mi się ta butelka z pompką, ułatwia dawkowanie i pozwala zachować opakowanie w czystości.

Posted

agastaffbull napisał(a):
Na stronie sklepu ekozwierzak jest cały artykuł jak wybrać dobry olej i czym się one różnią. Jest też test kilku olejów.

Też na to zwróciłam uwagę jak czytałam ten artykuł, ale na wyniki testu to ja już wpływu nie miałam...Używałam oleju z dra Seidla-psu bardzo smakował, ale poprawy zero. Sprawę z sierścią rozwiązał w kilka dni zupełnie inny preparat, bez oleju w składzie.

• 2 weeks later...
Posted

Na naszym oleju z łososia (Lunderland) jest info: po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 8 tygodni.
Myślę, że to dotyczy wszystkich olei łososiowych, no chyba że są czymś konserwowane, ale to też nie za dobrze.

Posted

fish4dogs jest chyba do 3 m-cy i chyba nie trzeba w lodówce go trzymać.
zastanawiam sie wlasnie jak dobrze dobrać rodzaj butli dla nas, bo duże nie jestesmy w stanie zużyć,a zamawiac co chwile małe to srednio sie opłaca

Posted

U nas jest napisane,że otwarty-3mce,zamknięty 18.
Mała butelka więc myślę,że szybciej go wykorzystam.Pies pochłania go z olbrzymim apetytem,sierść bardzo milutka.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='agastaffbull']Też na to zwróciłam uwagę jak czytałam ten artykuł, ale na wyniki testu to ja już wpływu nie miałam...Używałam oleju z dra Seidla-psu bardzo smakował, ale poprawy zero. Sprawę z sierścią rozwiązał w kilka dni zupełnie inny preparat, bez oleju w składzie.[/QUOTE]

U mnie podobnie. Długo stosowałam Fish4dogs i prawdę powiedziawszy nie zauważyłam takich efektów jak po preparacie Efa Olie. Suma sumarum dużo droższym i bardziej specjalistycznym. Z perspektywy czasu, a non stop stosuję też olej lniany, czy oliwę z oliwek - te oleje to są wspomagacze. Dopiero po długim czasie stosowania widać efekty, mniejsze lub większe. Ale na bank to nie jest żaden cud. Nie zaszkodzą na bank, w początkowej fazie stosowania po Fish4dogs, tak samo po Bricie - były luźniejsze kupy. Ale nie należy się tym zrażać. Fajne specyfiki ale niekoniecznie działające cuda, o ile ktoś w cuda wierzy. Jako wspomagacze, są zdrowe i fajne, ale na efekty trzeba serio poczekać. W przypadku jeśli psiakowi potrzebna pomoc na już - to raczej te oleje niczego nie zdziałają.

• 9 months later...
  • 2 years later...
Posted

Witam. Posiadam 8-letniego Cockiel Spaniela i chciałbym kupić mu dodatkowo jakiś olej z łososia na wzmocnienie sierści itp ponieważ w tym roku jest istna tragedia z gubieniem sierści i mam pytanie jaki olej z łososia polecacie bo trochę tego na rynku jest a olej olejowi nie równy? Karmę jaką mu kupuję to  FITMIN Dog for life.

Z góry dziekuje za pomoc