Foxowa Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='renia13']no cos Ty??? :( ja obciełam mojego starszego ShihTzu i bardzo żałuje , teraz zapuszczamy włoski na nowo;P[/QUOTE] Ja musiałam go ogolić jak do mnie przyjechał, odrastał 8 miesiecy do pierwszej wystawy i teraz włos dalej rośnie :) Quote
Foxowa Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Info ze strony, może ktoś z dogomaniaków :) Vystavovatelia, ktorí zaslali neúplné prihlášky / Showers who sent not full entry forms: Andrusiak, N, Kiev, Ukrajina Biriukova, T. Kiev, Ukrajina Bundzák Mikuláš, Vranov n. T. Gaischnek Sylvia, Mgr, Wien, Austria Gorna Agnieszka, Sulejow, Poľsko Guz Rrysztof, Krosno, Poľsko Grzesiek Izabela, Gliwice, Poľsko Halfanová Iva, Klimkovice, ČR Hudák Radovan, Švedlár Hyczko Marta, Nowy Dwor Mazowiecki, Poľsko Chudejová Petra, Ostrava, ČR Jakubowicz Katarzyna, Rzeszów, Poľsko Kadnárová - Fintorová, Pezinok, SK Kiedzora Anna, Poznaň, Poľsko Kozlowski Wieslaw, Debno, Poľsko Kratochvílová Monika, Mgr., Broumov, ČR Lovászová Markéta, Košice Mészáros Edit + Richard, Budapes, Maďarsko Novysedkák - Kulichová, Banská Bystrica Pietka Anna, Rzesów, Poľsko Pécseri Zsófia, Budapest., Maďarsko Pražáková Božena, Dunajská Streda Ridzoňová Iveta, Brezno Serzysko Adrianna, Lomianki, Poľsko Slowinska Monika, Krosno, Poľsko Sobievaj -Kizyžanowska Malgorziata, Radom, Poľsko Tosiak Zofia, Nowy Dvor Mazowiecki, Poľsko Witkowska Jowita, Mogilno, Poľsko Quote
AbraCadabra Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='AbraCadabra']My mamy jeszcze wolne miejsce na niedzielę jak ktoś reflektuje :razz: Wyjazd z Olkusza :diabloti: czyli mniej więcej w połowie drogi między Krk a Katowicami :eviltong: Jak coś to PW albo gg :eviltong:8251271:cool3:[/QUOTE] Ponawiam :evil_lol: Quote
Foxowa Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Spis wystawców na stronie. Sprawdzać dobrze, bo braki mają niezłe. Mnie nie ma, znajomych też. Quote
Jagoodka Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 My na szczęście jesteśmy i w dodatku dzisiaj dostałam potwierdzenia na maila :) Quote
Foxowa Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Wysłałam do nich tego maila co wtedy i to potwierdzenie co mi przesłali i mam nadzieje, że wystarczy. Ja nie to szlag mnie trafi... Quote
Darianna Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Ja jestem dwa razy :D Raz mam psa na współwłasność z hodowczynią :D cuda, wianki na kiju, ciekawe czy w katalogu będzie mój pies 2 razy :D Quote
Foxowa Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 [quote name='Darianna']Ja jestem dwa razy :D Raz mam psa na współwłasność z hodowczynią :D cuda, wianki na kiju, ciekawe czy w katalogu będzie mój pies 2 razy :D[/QUOTE] Ło, Daria szalejesz :D Najciekawiej będzie jak dwa razy będzie trzeba zapłacić :D:D Dobra, my oficjalnie zostaliśmy przyjęci :lol: Quote
cockermanka Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Kurcze, gdzie Wy widzicie spis wystawców? Quote
Foxowa Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Pod obrazkami z ONkami są napisy: ZOZNAM VYSTAVOCVATEĽOV Nenašli ste sa v zozname a zaslali ste prihlášku? Kontaktujte nás emailom: [email][email protected][/email] i kliknij w to ZOZNAM i tak dalej ;) Quote
Jagoodka Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Na pierwszej stronie pisze Zoznam Vystavovatelov, ponad całym programem wystawy, który jest na czerwono :) Jesteście, bo sprawdziłam :) Quote
cockermanka Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Dzięki! Wchodziłam nie na tę podstronę... ;) Quote
renia13 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 [quote name='Foxowa'] Ja nie to szlag mnie trafi...[/QUOTE] to mam szukac kogos na Twoje miejsce;) Quote
Foxowa Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Nie potwierdzili mi już :) Na szczęście. Bo miałam im ładnego maila napisać :diabloti: Quote
Merrick Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 A ja mam pytanie z całkiem innej beczki ;) Pod koniec lipca jadę na Słowację na obóz, organizowany przez klub czechosłowackiego wilczaka. W czasie jego trwania odbędzie się wystawa klubowa. Słyszałam kiedyś że na Słowacji w klasie szczeniąt otrzymuje się tylko same oceny bez lokat. Czy to prawda ? A jeśli tak to na jakich wystawach obowiązuje ta zasada ( krajowe, międzynarodowe, klubowe itp. ) ??? Quote
alexandriota Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 [quote name='Merrick']Słyszałam kiedyś że na Słowacji w klasie szczeniąt otrzymuje się tylko same oceny bez lokat. Czy to prawda ? A jeśli tak to na jakich wystawach obowiązuje ta zasada ( krajowe, międzynarodowe, klubowe itp. ) ???[/QUOTE] z tego, co się orientuje na wszystkich :) wystawiałam szczeniaki na specjalistycznej sznaucerów i w Nitrze w marcu i wszystkie szły na BISy, tylko tam idą oddzielnie suki, oddzielnie psy :) Quote
syberiaa Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 hej ponawiam moja prośbę czy mozecie mi powiedzieć gdzie jeszcze wolne noclegi mogę znalezć wiem że już mało czasu ale szukam szukam a nikt nie chce dwóch dużych psów . ratujcie Quote
renia13 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='syberiaa']hej ponawiam moja prośbę czy mozecie mi powiedzieć gdzie jeszcze wolne noclegi mogę znalezć wiem że już mało czasu ale szukam szukam a nikt nie chce dwóch dużych psów . ratujcie[/QUOTE]prosze :)chocby tu ! poszukaj sobie cos odpowiedniego,to sa miejsca noclegowe w których akceptowane sa zwierzeta :)[url]http://www.booking.com/searchresults.pl.html?aid=339126;label=ufi-M851960;sid=600bbcebb9fe367fa04af0ab8bd9ddea;checkin_monthday=23;checkin_year_month=2011-7;checkout_monthday=24;checkout_year_month=2011-7;city=-843247;class_interval=1;clear_group=1;group_adults=1;group_children=0;order=price;radius=0;score_min=0;si=ai%2Cco%2Cci%2Cre%2Cdi;ss=Ko%C5%A1ice;ssb=empty;ssne=Ko%C5%A1ice;hotelfacility=4[/url] Quote
syberiaa Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Dziękuję juz znalezione , niestety mam kolejne wątpliwości na liscie wystawców jestem a potwierdzenia zadnego czy to normalna procedura ,czy tez jawne znaki ze powinnam odpuścić sobie ta słowację :) Quote
Darvin Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='syberiaa']Dziękuję juz znalezione , niestety mam kolejne wątpliwości na liscie wystawców jestem a potwierdzenia zadnego czy to normalna procedura ,czy tez jawne znaki ze powinnam odpuścić sobie ta słowację :)[/QUOTE] nie wiem jak to jest jeśli wysyłałaś zgłoszenie tradycyjną pocztą, ale przez e-mail potwierdzali mailem zwrotnym, a tradycyjną pocztą ja również nic jeszcze nie dostałem Quote
syberiaa Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 tak wysyłałam tradycyjną pocztą , w pierwszym terminie , wiec juz dość dawno dlatego sie niepokoję Quote
Darvin Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='syberiaa']tak wysyłałam tradycyjną pocztą , w pierwszym terminie , wiec juz dość dawno dlatego sie niepokoję[/QUOTE] ale skoro piszesz że jesteś na liście wystawców to znaczy raczej że wszystko jest OK Quote
syberiaa Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 niby tak tylko nie bardzo sobie to wyobrażam jade tak sobie i wchodze i już ???? bez okazania ze ja to ja i dokładnie ten pies ???? Quote
Darvin Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='syberiaa']niby tak tylko nie bardzo sobie to wyobrażam jade tak sobie i wchodze i już ???? bez okazania ze ja to ja i dokładnie ten pies ????[/QUOTE] no to może napisz do nich maila żeby Tobie potwierdzenie mailowe przesłali, wydrukujesz sobie i tyle Quote
syberiaa Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 na ten pomysł też wpadłam od 3 dni czekam na odpowiedz od nich , a tu czas coraz krótszy :( Quote
Recommended Posts