Asiaczek Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='Kisses']Będę w oba dni, jeżeli by ktoś potrzebował pomocy to służę wolną ręką :)[/QUOTE] [B]Kiss[/B], na pewno będę potrzebowała Ciebie przy ringu (do porównań i potem w konk. Grupa Hodowlana. Będziesz do końca w sobote? Strój taki,jak w W-wie:) Proszę, potwierdź mi, czy dasz radę. Pzdr. Quote
zakla Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 i my będziemy, jeśli więc ktoś by się w niedzielę kręcił przy ringu aussików to zupełnie bym się nie obraziła za fotki czekoladowej suki z otwartej 8) Quote
C&B Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='zakla']i my będziemy, jeśli więc ktoś by się w niedzielę kręcił przy ringu aussików to zupełnie bym się nie obraziła za fotki czekoladowej suki z otwartej 8)[/QUOTE] Na pewno będę przy ozikach, obfocę ;) Quote
Vegas Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [quote name='C&B']Na pewno będę przy ozikach, obfocę ;)[/QUOTE] Jakbyś się*przypadkiem zaplątał koło mini bulli będę*wielce wdzięczna :) :D Quote
Iza. Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [quote name='Vegas']Jakbyś się*przypadkiem zaplątał koło mini bulli będę*wielce wdzięczna :) :D[/QUOTE] w który dzień jestescie ? :razz: Quote
zakla Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [quote name='C&B']Na pewno będę przy ozikach, obfocę ;)[/QUOTE] Cudnie i świetnie, dzięki z góry, czekoladowy szczurek ze sportową fryzurą 'na charcika' to moje suczydło :lol: Quote
C&B Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [quote name='zakla']Cudnie i świetnie, dzięki z góry, czekoladowy szczurek ze sportową fryzurą 'na charcika' to moje suczydło :lol:[/QUOTE] Su jest na tyle charakterystyczna, że na pewno poznam :evil_lol: Vegas - jak się nie pokryje z aussie, dla których tam głównie jadę, to postaram się być przy ringu mini bulli i porobić fotki ;) Quote
Vegas Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [quote name='Iza.']w który dzień jestescie ? :razz:[/QUOTE] W oba. W sobotę*mamy krajową*terierów, w niedzielę*3 grupa na międzynarodowej :) Quote
zakla Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [quote name='C&B']Su jest na tyle charakterystyczna, że na pewno poznam :evil_lol: [/QUOTE] Sława mojej bijaczy przerasta moje ogarnianie, ach ten naturalny, wrodzony blask mistrettowy... :lol: Quote
C&B Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [quote name='zakla']Sława mojej bijaczy przerasta moje ogarnianie, ach ten naturalny, wrodzony blask mistrettowy... :lol:[/QUOTE] Aż ci zazdroszczę, i mam nadzieję, że mój przyszły ozik będzie choć w małej części tak popularny jak twoja sucz :diabloti: Quote
mrau Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Czy ktoś wie kto będzie oceniał Curly Coated Retrievery( 8 gr)? Nie ma ich w spisie( jako "pozostałe rasy" też nie) a ciekawa jestem do kogo się zgłosiłyśmy z Lolką :) Quote
zakla Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 wiecie może kiedy jest szansa na stawki? albo chociaż rozpiskę ilościową? Quote
nadpilickiebestyjki Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 mam wolne miejsca na sobotę (2,3 osoby) - jadę z Białobrzegów koło Radomia przez Warszawę - jak ktoś chętny to proszę pisać bestia70(at)wp.pl koszt do rozliczenia wspólnie zależnie od liczby osób, maksymalnie wyjdzie ok 50-100 zł w obie strony za osobę z jednym pieskiem (może być duży, bo jedziemy kombi z samymi małymi) Quote
mrau Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Mam prośbę - gdyby ktoś się kręcił z aparatem koło ringu 8 ok 11:30 proszę, błagam!, o zdjęcia zawłaszcza suki z numerem 1273. Oczywiście chodzi mi o Curly;) Acha - co do sędziego to już wiem kto będzie nas oceniał. ;) EDIT - zapomniałam napisać - będziemy oceniani w niedzielę. Quote
MakeBelieve Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 mrau- w sobotę?? zapiszę sobie, może coś uda sie zrobić. Quote
mychaaaaa Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 [quote name='zakla']wiecie może kiedy jest szansa na stawki? albo chociaż rozpiskę ilościową?[/QUOTE] no właśnie mogliby już podać stawkę... :) Słyszałam, że podobno ma nie być medali dla 3 lokat w klasie, tylko dla zwycięzców... ciekawe... Quote
mrau Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 [quote name='MakeBelieve']mrau- w sobotę?? zapiszę sobie, może coś uda sie zrobić.[/QUOTE] W niedzielę, zapomniałam, że to 2 dniowa wystawa... Quote
Lofty Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 [quote name='mrau']Mam prośbę - gdyby ktoś się kręcił z aparatem koło ringu 8 ok 11:30 proszę, błagam!, o zdjęcia zawłaszcza suki z numerem 1273. Oczywiście chodzi mi o Curly;) Acha - co do sędziego to już wiem kto będzie nas oceniał. ;) EDIT - zapomniałam napisać - będziemy oceniani w niedzielę.[/QUOTE] A skąd znasz nr ringu i godzine ?? gdzieś się pojawiło info ?? Mam miejsce z Krakowa na niedzielę (wyjazd z noclegiem - klepniety niedrogo:)) Quote
Vegas Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 To ja zapraszam, ring 2, pierwszy pies wystawiany czyli pies baby i potem o 10:10 suka w młodzieży :) Quote
mrau Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 [quote name='Lofty']A skąd znasz nr ringu i godzine ?? gdzieś się pojawiło info ?? [/QUOTE] [quote name='Neris']Mrau, gdzie znalazłaś listę wystawców?[/QUOTE] Mam to na potwierdzeniu zgłoszenia, listy wystawców niestety jeszcze nie widziałam... Quote
Lofty Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 [quote name='mrau']Mam to na potwierdzeniu zgłoszenia, listy wystawców niestety jeszcze nie widziałam...[/QUOTE] Pozostaje więc zaglądnąć do skrzynki:) a jak będzie pusta to dalej czekać:( Quote
Recommended Posts