Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kisses']Będę w oba dni, jeżeli by ktoś potrzebował pomocy to służę wolną ręką :)[/QUOTE]
[B]Kiss[/B], na pewno będę potrzebowała Ciebie przy ringu (do porównań i potem w konk. Grupa Hodowlana. Będziesz do końca w sobote?
Strój taki,jak w W-wie:) Proszę, potwierdź mi, czy dasz radę.

Pzdr.

Posted

i my będziemy, jeśli więc ktoś by się w niedzielę kręcił przy ringu aussików to zupełnie bym się nie obraziła za fotki czekoladowej suki z otwartej 8)

Posted

[quote name='zakla']i my będziemy, jeśli więc ktoś by się w niedzielę kręcił przy ringu aussików to zupełnie bym się nie obraziła za fotki czekoladowej suki z otwartej 8)[/QUOTE]
Na pewno będę przy ozikach, obfocę ;)

Posted

[quote name='C&B']Na pewno będę przy ozikach, obfocę ;)[/QUOTE]

Jakbyś się*przypadkiem zaplątał koło mini bulli będę*wielce wdzięczna :) :D

Posted

[quote name='Vegas']Jakbyś się*przypadkiem zaplątał koło mini bulli będę*wielce wdzięczna :) :D[/QUOTE]

w który dzień jestescie ? :razz:

Posted

[quote name='C&B']Na pewno będę przy ozikach, obfocę ;)[/QUOTE]
Cudnie i świetnie, dzięki z góry, czekoladowy szczurek ze sportową fryzurą 'na charcika' to moje suczydło :lol:

Posted

[quote name='zakla']Cudnie i świetnie, dzięki z góry, czekoladowy szczurek ze sportową fryzurą 'na charcika' to moje suczydło :lol:[/QUOTE]
Su jest na tyle charakterystyczna, że na pewno poznam :evil_lol:

Vegas - jak się nie pokryje z aussie, dla których tam głównie jadę, to postaram się być przy ringu mini bulli i porobić fotki ;)

Posted

[quote name='Iza.']w który dzień jestescie ? :razz:[/QUOTE]

W oba. W sobotę*mamy krajową*terierów, w niedzielę*3 grupa na międzynarodowej :)

Posted

[quote name='C&B']Su jest na tyle charakterystyczna, że na pewno poznam :evil_lol:
[/QUOTE]

Sława mojej bijaczy przerasta moje ogarnianie, ach ten naturalny, wrodzony blask mistrettowy... :lol:

Posted

[quote name='zakla']Sława mojej bijaczy przerasta moje ogarnianie, ach ten naturalny, wrodzony blask mistrettowy... :lol:[/QUOTE]
Aż ci zazdroszczę, i mam nadzieję, że mój przyszły ozik będzie choć w małej części tak popularny jak twoja sucz :diabloti:

Posted

Czy ktoś wie kto będzie oceniał Curly Coated Retrievery( 8 gr)? Nie ma ich w spisie( jako "pozostałe rasy" też nie) a ciekawa jestem do kogo się zgłosiłyśmy z Lolką :)

Posted

mam wolne miejsca na sobotę (2,3 osoby) - jadę z Białobrzegów koło Radomia przez Warszawę - jak ktoś chętny to proszę pisać bestia70(at)wp.pl koszt do rozliczenia wspólnie zależnie od liczby osób, maksymalnie wyjdzie ok 50-100 zł w obie strony za osobę z jednym pieskiem (może być duży, bo jedziemy kombi z samymi małymi)

Posted

Mam prośbę - gdyby ktoś się kręcił z aparatem koło ringu 8 ok 11:30 proszę, błagam!, o zdjęcia zawłaszcza suki z numerem 1273.
Oczywiście chodzi mi o Curly;)

Acha - co do sędziego to już wiem kto będzie nas oceniał. ;)

EDIT - zapomniałam napisać - będziemy oceniani w niedzielę.

Posted

[quote name='zakla']wiecie może kiedy jest szansa na stawki? albo chociaż rozpiskę ilościową?[/QUOTE]

no właśnie mogliby już podać stawkę... :)

Słyszałam, że podobno ma nie być medali dla 3 lokat w klasie, tylko dla zwycięzców... ciekawe...

Posted

[quote name='MakeBelieve']mrau- w sobotę?? zapiszę sobie, może coś uda sie zrobić.[/QUOTE]
W niedzielę, zapomniałam, że to 2 dniowa wystawa...

Posted

[quote name='mrau']Mam prośbę - gdyby ktoś się kręcił z aparatem koło ringu 8 ok 11:30 proszę, błagam!, o zdjęcia zawłaszcza suki z numerem 1273.
Oczywiście chodzi mi o Curly;)

Acha - co do sędziego to już wiem kto będzie nas oceniał. ;)

EDIT - zapomniałam napisać - będziemy oceniani w niedzielę.[/QUOTE]

A skąd znasz nr ringu i godzine ?? gdzieś się pojawiło info ??
Mam miejsce z Krakowa na niedzielę (wyjazd z noclegiem - klepniety niedrogo:))

Posted

[quote name='Lofty']A skąd znasz nr ringu i godzine ?? gdzieś się pojawiło info ??
[/QUOTE]

[quote name='Neris']Mrau, gdzie znalazłaś listę wystawców?[/QUOTE]

Mam to na potwierdzeniu zgłoszenia, listy wystawców niestety jeszcze nie widziałam...

Posted

[quote name='mrau']Mam to na potwierdzeniu zgłoszenia, listy wystawców niestety jeszcze nie widziałam...[/QUOTE]

Pozostaje więc zaglądnąć do skrzynki:) a jak będzie pusta to dalej czekać:(