Ania+Milva i Ulver Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Zabieram jutro Mikę do weta...od paru dni jest nie swoja. Nie chce wychodzic z kojca, chowa się w budzie, apetyt ma , ale tez nie cieszy sie jakos rewelacyjnie na jedzenie. Nie wiem czy cos jej dolega , czy sie czegoś wystraszyła-no ale czego, żaden pies jej krzywdy nie robi, ja tez nie...martwię się cholerka no.... Quote
Nikus Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 miejmy nadzieję,że to nic poważnego....czekamy na wieści.. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Mika ok:) Osłuchowo wszystko dobrze, wyczyściliśmy jej zatoki odbytnicze trochę jedynie. Krew tez w normie. Może po prostu pogoda, albo jakaś menopauza Mikusię dopadła....;) Ale wczoraj już trochę brykała...nawet w jakimś gówienku się wytarzała;) Przystrzygłam ją trochę- moze jej za gorąco.... Quote
obraczus87 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Mika ok:) Osłuchowo wszystko dobrze, wyczyściliśmy jej zatoki odbytnicze trochę jedynie. Krew tez w normie. Może po prostu pogoda, albo jakaś menopauza Mikusię dopadła....;) Ale wczoraj już trochę brykała...nawet w jakimś gówienku się wytarzała;) Przystrzygłam ją trochę- moze jej za gorąco.... Aniu, jak znajdziesz chwilkę, to poproszę o zdjęcia Mikuni :) uwielbiam patrzec na tą sunieczkę. Czy ktoś mógłby napisać dla Niej tekst do ogłoszeń? Może warto byłoby Ja poogłaszać? Co sądzicie?? :loveu: Quote
Nikus Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 hurraaaa :multi::multi::multi: dobre wieści :) dzielna Mikunia :loveu: Quote
Soema Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Ta pogoda wszystkich dobija,,, a ona ma trochę tuszy.. eh. Dobrze, że ok. Wyślesz fvat? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Mikuś chyba trochę lepiej z samopoczuciem , turla się w trawie a to dobry znak;) Quote
Nikus Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 słodziak z tej Mikuni:) cieszę się,że nic ją nie boli i może sobie pobrykać:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Upodabnia się do opiekunki;) Niedługo obydwie będziemy się kulać z boku na bok hah Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Dobrze, kula się w trawie ,więc jest ok:) Jest potwornie umorusana , ale kapiele u niej sa bez sensu bo ona się ciagle kula w mokrej trawie , potem w piasku i tak w kółko;) Ale przynajmniej nie martwię się, że jej zimno- ma tyle tłuszczyku jak małą foczka;) ;) Quote
Nikus Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Ale superowe te fotki:) śliczna ta Mikusia:) wariuj ile wlezie:razz: Quote
Soema Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Nikus napisał(a):Ale superowe te fotki:) śliczna ta Mikusia:) wariuj ile wlezie:razz: Służy jej życie u Ani. Poza tym ona zupełnie bezstresowa :) i dobrze. Należy się jej. Quote
obraczus87 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Uwielbiam wchodzić na ten wątek. Mikunia widac, że jest bardzo szczęśliwa :) SUPER :) !!!! Quote
Nikus Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 obraczus87 napisał(a):Uwielbiam wchodzić na ten wątek. Mikunia widac, że jest bardzo szczęśliwa :) SUPER :) !!!! no to mamy tak samo:) Quote
Soema Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Miło :) Będziemy myśleli o jakiejś fajnej karmie dla niej.. znacie jakieś nowości? Ja czekam na odpowiedź z hurtowni, czy może jest jakiś uszkodzony wór karmy, zawsze to taniej. Quote
Nikus Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 No co do nowości to niestety nie pomogę:shake:..ale jakby trza było troszkę kasy na nią to się znajdzie co nieco:razz: Quote
jola_li Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Ależ pięknota z tej Mikuni! I na dodatek radosna pięknota :-)! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 ;) http://www.youtube.com/watch?v=vrySchq09MY Quote
Recommended Posts