Jump to content
Dogomania

Mika - miał być dom i poduchy,był rak i przerzuty, a teraz.... ;) dom!

Recommended Posts

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Zabieram jutro Mikę do weta...od paru dni jest nie swoja. Nie chce wychodzic z kojca, chowa się w budzie, apetyt ma , ale tez nie cieszy sie jakos rewelacyjnie na jedzenie. Nie wiem czy cos jej dolega , czy sie czegoś wystraszyła-no ale czego, żaden pies jej krzywdy nie robi, ja tez nie...martwię się cholerka no....

Posted

Mika ok:) Osłuchowo wszystko dobrze, wyczyściliśmy jej zatoki odbytnicze trochę jedynie. Krew tez w normie.
Może po prostu pogoda, albo jakaś menopauza Mikusię dopadła....;) Ale wczoraj już trochę brykała...nawet w jakimś gówienku się wytarzała;)
Przystrzygłam ją trochę- moze jej za gorąco....

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Mika ok:) Osłuchowo wszystko dobrze, wyczyściliśmy jej zatoki odbytnicze trochę jedynie. Krew tez w normie.
Może po prostu pogoda, albo jakaś menopauza Mikusię dopadła....;) Ale wczoraj już trochę brykała...nawet w jakimś gówienku się wytarzała;)
Przystrzygłam ją trochę- moze jej za gorąco....

Aniu, jak znajdziesz chwilkę, to poproszę o zdjęcia Mikuni :) uwielbiam patrzec na tą sunieczkę.

Czy ktoś mógłby napisać dla Niej tekst do ogłoszeń? Może warto byłoby Ja poogłaszać? Co sądzicie?? :loveu:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Dobrze, kula się w trawie ,więc jest ok:) Jest potwornie umorusana , ale kapiele u niej sa bez sensu bo ona się ciagle kula w mokrej trawie , potem w piasku i tak w kółko;) Ale przynajmniej nie martwię się, że jej zimno- ma tyle tłuszczyku jak małą foczka;)

;)

Posted

Nikus napisał(a):
Ale superowe te fotki:) śliczna ta Mikusia:) wariuj ile wlezie:razz:

Służy jej życie u Ani. Poza tym ona zupełnie bezstresowa :)
i dobrze. Należy się jej.

Posted

Miło :)
Będziemy myśleli o jakiejś fajnej karmie dla niej.. znacie jakieś nowości? Ja czekam na odpowiedź z hurtowni, czy może jest jakiś uszkodzony wór karmy, zawsze to taniej.