Soema Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Ja bym nie miała nic przeciwko, najgorsze jest to, że pewne osoby na dogo śledzą wątki a potem męczą o pomoc osoby/firmy które wsparły daną inicjatywę..:shake: i to w dość nachalny sposób. No ale ;) ja się cieszę, że udało się tak szybko uzbierac pieniądze.. mamy mnóstwo wydatków na sterylizację/kastrację u nas i w okolicach Sando, a miasto pieniędzy nie daje :shake: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Mika jest już u siebie w hoteliku, leciała tam pędem - stęskniłą się za psiakami. Szwy super , wszystko goi się bez problemów-oby tak dalej! Porobię dziś zdjęcia na słoneczku . Quote
Soema Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Myślałby kto... jaka ona towarzyska :) oby się nic nie babrało. Ale ulga, że daje radę.. Quote
Soema Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Bidusia.... Wygląda jak po sterylce z daleka.... Quote
obraczus87 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='Livka']Jak czuje się nasza kruszynka ? :)[/QUOTE] Własnie jak sie czuje niunia??:) Quote
Soema Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Nie wiem, gdzie zaginęła Ania....:hmmmm: aż się zaczynam martwić... aaa nie! Ania wróci jutro, bo są na weselu :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Mika bardzo dobrze, jutro jadę zdjąć szwy, mam nadzieję,że będzie wszystko ok. Mam jakis problem z wrzuceniem fot..moze potem mi sie uda Quote
Soema Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Ładnie się goi... Super! Ciekawe co powie wet.. a jak jej humor? Bo chyba dobrze :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Humor bardzo dobrze, najgorzej jak sie rozbawi na całego i zaczyna tarzać w trawie i błotku! Taka szczęsliwa , az sobie mruczy i postekuje radośnie, tylko ja mam roboty potem ją domyć na rance:) Quote
obraczus87 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Humor bardzo dobrze, najgorzej jak sie rozbawi na całego i zaczyna tarzać w trawie i błotku! Taka szczęsliwa , az sobie mruczy i postekuje radośnie, tylko ja mam roboty potem ją domyć na rance:) Ciesze się, że dziewczyna ma tyle radości w sobie :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Mika ma zdjęte szwy, na prawdę pięknie się zagoiło. Jestem bardzo zadowolona, zresztą wet też:) Niestety Mika ma trochę kaszel, trzeba ją dobrze wyleczyc- tak więc musi znowu dostac antybiotyk- zmienilismy na inny i 10-14 dni ma dostawać. Wyszło 50zł. Zrobię w weekend jakiś bazar na takie dodatkowe koszta. Quote
Nikus Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Super wieści:) dzielna ta Mika:) będzie coś dla wujków na bazarku?;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Nikus napisał(a):Super wieści:) dzielna ta Mika:) będzie coś dla wujków na bazarku?;) Obawiam się ,że raczej nie:oops:....ale zawsze możesz kupić coś dla żony:multi::evil_lol: Quote
Nikus Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Obawiam się ,że raczej nie:oops:....ale zawsze możesz kupić coś dla żony:multi::evil_lol: no :hmmmm: warte przemyślenia:razz: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 U Miki wszystko dobrze. Dziewczyna śmiga zadowolona, co rusz leży z radości na plecach:) Jest ubabrana tak , że lepiej nie pytajcie. Kąpiel konieczna. Zrobiłam bazarek-zapraszam! http://www.dogomania.pl/threads/204957-Kolczyki-i-inne-rzeczy-za-3z%C5%82.-Na-pomoc-dla-Miki-z-rakiem.-Do-8.04!!?p=16582355#post16582355 Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Zrobię , zrobię... Ja się staram an nią nie patrzeć, bo ja spotykają się nasze oczy, to ona zaraz leży na plecach:) co za dziwak kochany Quote
Soema Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Zrobię , zrobię... Ja się staram an nią nie patrzeć, bo ja spotykają się nasze oczy, to ona zaraz leży na plecach:) co za dziwak kochany Pluuuuszak :) tylko ją kochać :) Quote
Recommended Posts