Jump to content
Dogomania

Mika - miał być dom i poduchy,był rak i przerzuty, a teraz.... ;) dom!

Recommended Posts

Posted

Ja bym nie miała nic przeciwko, najgorsze jest to, że pewne osoby na dogo śledzą wątki a potem męczą o pomoc osoby/firmy które wsparły daną inicjatywę..:shake:
i to w dość nachalny sposób. No ale ;)

ja się cieszę, że udało się tak szybko uzbierac pieniądze.. mamy mnóstwo wydatków na sterylizację/kastrację u nas i w okolicach Sando, a miasto pieniędzy nie daje :shake:

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Humor bardzo dobrze, najgorzej jak sie rozbawi na całego i zaczyna tarzać w trawie i błotku! Taka szczęsliwa , az sobie mruczy i postekuje radośnie, tylko ja mam roboty potem ją domyć na rance:)

Ciesze się, że dziewczyna ma tyle radości w sobie :)

Posted

Mika ma zdjęte szwy, na prawdę pięknie się zagoiło. Jestem bardzo zadowolona, zresztą wet też:)
Niestety Mika ma trochę kaszel, trzeba ją dobrze wyleczyc- tak więc musi znowu dostac antybiotyk- zmienilismy na inny i 10-14 dni ma dostawać.
Wyszło 50zł. Zrobię w weekend jakiś bazar na takie dodatkowe koszta.

Posted

Obawiam się ,że raczej nie:oops:....ale zawsze możesz kupić coś dla żony:multi::evil_lol:

no :hmmmm: warte przemyślenia:razz:

• 2 weeks later...
Posted

Zrobię , zrobię...
Ja się staram an nią nie patrzeć, bo ja spotykają się nasze oczy, to ona zaraz leży na plecach:) co za dziwak kochany

Pluuuuszak :) tylko ją kochać :)